2 Януари, 2019 07:00 14 048 0

Вашият хороскоп за днес, 02.01.2019 г.

  • хороскоп-
  • днес-
  • 2019

Ден за планиране за повечето от зодиите

Вашият хороскоп за днес, 02.01.2019 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Отново на работна вълна след толкова празници. Настроение и оптимизъм нои този ден и как иначе при тридневна работна седмица, нали :)

Телец

С леко напрежение започвате този първи работен ден от новата година. Адаптацията няма да е много лесна, затова разчитайте най-вече на чувството си за хумор.

Близнаци

Ще сте изпълнени със съчувствие към другите и всячески ще се опитвате да им помогнете. Първо разберете обаче дали хората действително искат помощта ви.

Рак

Днес трудно ще скривате чувствата си, а и няма да имате желание, просто ще имате нужда от внимание и грижа. Каквото и да правите не забравяйте да отстоявате себе си.

Лъв

Миналото днес ще има голямо влияние върху вас, но не позволявайте предишни чувства и намерения да повлияят върху решенията ви. Осланяйте се на здравия разум, а не на отминали събития.

Дева

Обстановката у дома е доста по-добра и спокойна, отколкото през предишните дни, но това не значи, че всички проблеми са зад гърба Ви. Сега поне ще можете разумно да ги обсъдите. Не позволявайте нечие изказване да повлияе на самооценката Ви.

Везни

Тази сутрин трудовата Ви активност и ентусиазъм ще Ви донесат по-скоро отрицателен резултат. Затова пък няма да можете да се оплачете от липса на внимание и грижа от страна на околните.

Скорпион

Оптимален период за провеждане на всестранен анализ на всичките Ви действия и заздравяване контрола над себе си. Не е сега моментът да правите скандали по незначителни поводи.

Стрелец

Вече започва да ви обзема делничният ритъм. Малко трудно ще ви е да въведете ред в нещата около себе си точно днес, но пък можете да си формулирате целите и да не се измъквате от отговорност.

Козирог

Твърде много философствате, обсъждате, спорите, но едва ли това е най-вълнуващото, което може да се случи. Хубаво е да разгледате вече плановете си за новата година.

Водолей

Сигурно вече сте свършили с равносметките и вече можете смело да започвате годината. Планетата на щастието през 2019 ще ви подкрепя и ще ви открива нови възможности. Използвайте ги, вместо да ги анализирате.

Риби

Днес лесно ще губите самообладание заради дреболии. В крайна сметка е добре да разберете, че проблемът не е в околните, а в собствената ви вътрешна неудовлетвореност.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА