Last news in Fakti

4 Януари, 2019 17:33 8 684 3

Изхвърлете тези неща, те привличат мизерията в дома ви

  • мизерия-
  • нещастие-
  • бедност-
  • богатство-
  • пари-
  • дом-
  • вкъщи

Ето кои са нещата, които ви делят от богатството

Изхвърлете тези неща, те привличат мизерията в дома ви - 1
Снимки: Shutterstock

Мечтите за богатство и разкош могат да останат завинаги просто блян, ако не възстановите правилния ред в дома си. Пространството наистина се влияе от мислите и настроението на човека. Много е важно да извършите пълен одит в дома си и да се отървете от нещата, които само ви пречат и заемат излишно място в дома ви.

В следващите редове ще ви разкрием от кои вещи трябва незабавно да се отървете. Те привличат безпаричието и нищетата в дома ви, изсмукват положителната ви енергия и просто ви правят нещастни.

Малки боклуци

Не забравяйте редовно да изхвърляте опаковките си от бонбонки, бележки, билети и други малки хартиени боклуци, които обикновено се забравят на някоя масичка, в джоба на палтото, което ще оставите в гардероба или в някоя чанта или портмоне.

Несъществени неща

Изхвърлете тези неща, те привличат мизерията в дома ви

Например чорап, чието другарче вече сте изгубили или пък единични чехли или други подобни неща, чието място всъщност е на боклука, защото нямате абсолютно никаква полза от тях.

Счупена посуда

Дори и да става въпрос за любимата ви чаша, която ви носи много късмет, ако на нея се появи пукнатина или пък се счупи, то веднага я изхвърлете и забравете за нея. Заслужавате най-доброто и разбира се – да го имате в изобилие.

Износени дрехи

Изхвърлете тези неща, те привличат мизерията в дома ви

Важно е да сте критични към гардероба си. Отървете се от онези неща, които не могат да бъдат поправени или почистени. Скъсаните обувки, избледнелите петна по любимия ви пуловер, скъсаните дънки – всичко това означава, че просто е крайно време да се сбогувате с тези вещи.

Счупен часовник

Изхвърлете тези неща, те привличат мизерията в дома ви

Ако часовникът ви е спрял завинаги, не е нужно да си го пазите за спомен. Освободете си място за нови и по-добри неща.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Японеца

    41 8 Отговор
    Aко жена ви не ви пуска, веднага също я изхвърлете.
    А, ако немЦката кола не пали в тоя студ, на боклукаааа, където всъщност им е мястото!
  • 2 Пали бе дебил

    9 3 Отговор
    Не палеше скапаната тоьота
  • 3 Плюшкин

    3 0 Отговор
    Събке, много хвърляте нещо днешната младеж... Едно време на баба ти килотите след 20 години пране, пак здрави стоят, а ти искаш да ги хвърляш....