Last news in Fakti

5 Януари, 2019 08:25 93 017 103

Мистериозна жена предложи лек за Ласкин

  • иван ласкин-
  • лек-
  • състояние

Тя препоръчва актьорът да пие по 2 л чай от цикория на ден

Мистериозна жена предложи лек за Ласкин - 1
Снимка: БГНЕС

Актьорът Иван Ласкин продължава да е в критично състояние, което не позволява на лекарите да му направят трансплантация на черен дроб. Подобна операция би могла да удължи живота му и да го избави от мъките, на които е подложен от известно време насам.

Той страда от цироза и алкохолен хепатит, като кинаджията с пиперлив език е в последен стадий на тежката болест, пише "Блиц". Състоянието на актьора е много критично, а кожата на лицето му дори е посиняла. Лекарите не дават никаква информация за случващото се и лечението на съпруга на Александра Сърчаджиева.

В личния фесйбук профил на актьора обаче се появи мистериозна жена, която намери лек за състоянието му.

„Получих на лично съобщение от една дама, която каза да пиеш много, ама много чай от синя злъчка/цикория/........Опитай, момче, няма да ти навреди!!!Нека Алекс да ти прави по 2 литра всеки ден, които ти да изпиваш!

082 83 .. .. ruse/aleks da mi si ovadi/molq

Това е дамата Лили Тепавичарова.

"Алекс ,свържи се с нея! Може и да помогне!“, написа жената, която се казва Дарина.

Мистериозна жена предложи лек за Ласкин


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 160

    93 36 Отговор
    Единственият лек е да го оставите да си "замине",защо е нужно за го насилвате да живее,с поведението си,той иска точно това!

    Коментиран от #48, #58

  • 2 230

    78 32 Отговор
    По-голяма простотия не бях чела.
  • 3 . . . . .

    72 21 Отговор
    Преходът превърна много българи такива като Ласкин, сигурно всеки 3-ти над 40г е с цироза. Не е само алкохола, яденето също трябва да се контролира . . . . . там му е проблема на Ласкин, ако беше по-слаб щеше да се напива с една чашка и готово

    Коментиран от #62

  • 4 КАТЯ

    138 15 Отговор
    Да , синята жлъчка помага ,но не в неговото състояние сега ....Може би преди години , ако беше спрял да пие алкохол и се лекуваш е. Как са пие по 2л дневно сега , когато дроба не работи , бъбреците отказват ,той се е подул, кръвта не се съсирва, сърцето едвам работи и е в кома ???? Абсурдно е това предложение !!!!

    Коментиран от #41

  • 5 Лек

    48 13 Отговор
    Поредната простотия, има лекари които много добре знаят по принцип кой е лека, казва се Карзил!!! В случаят обаче стадият е толкова напреднал че дори и магическият Карзил не помага, явно не само е пиел но не е правил и профилактика, жалко за добрият човек.
  • 6 Фармакогнозист

    54 9 Отговор
    Синята жлъчка помага най-вече за изчистване на жлъчката, на черния дроб помага бял трън, глухарче и кора от клен.
  • 7 Дидо

    126 22 Отговор
    Не бъдете злобни хора. Обърнете се във времето назад, огледайте се, ако можете прозрете и в бъдещето.... Кой е застрахован и какви гаранции има??? Просто днес е първия ден от остатъка на живота Ви! Какво печелите бидейки злобни?

    Коментиран от #78, #94

  • 8 Завеждащ 2 хирургия д-р. Т.о.ш.и.б.и.я.н

    35 36 Отговор
    Глупости лека се казва милион евро и некои да си даде дроба сичко друго е ала бала
  • 9 Щом се пълни

    30 24 Отговор
    С течност, няма шанс! Има една Гинка от село Гигенци, Брезнишко. Прахчетата й лекуват черният дроб.

    Коментиран от #33, #54

  • 10 Дидо

    34 12 Отговор
    Какво ще стане с милион евро? Като части за кола ли ще сменят органите? Това не е ли възможно до определени граници?
  • 11 кутреска

    32 21 Отговор
    Ку-треската!!!!!
    Най-заразната болест и най опасната, която е забранена да се търси от медицината като хронична! От няколко месеца до 20-години, зависи от заразата човек умира или в най-добрите случаи развива, диабет, множествена склероза или други автоимунни заболявания,
    тя кара човек да търси утеха в алкохол, хапчета да прави неща който човек не би правил, засяга централна нервна система, костният мозък, докато ви съсипва с годините и накрая винаги смърт!
    Аз имам доказана а в писмото от министъра и министерството ми казват че нямам и ми отказват всякакво лечение и дори и в чужбина, остава ми много малко живот и затова гледам да кажа на всички, аз вече няма какво да губя.
    Истината е че правителствата я използват за масово заразяване, след което хората прибягват към наркотиците, тревата, антидепресанти, болкоуспокояващи.
    пазарът на наркотици в сащ е за 350 милиарда долара годишен оборот, къде мислите че отиват тези пари?
    Аз последните 4 години похарчих 25000лв по доктори изследвания лекарства. Реших сам да си търсия всичко в кръвта, защото никой не търсеше там където трябва!
    Открих че имам хронична токсоплазмоза, ку-треска и ебщайн бар вирус, събирал съм ги през годините и тъй като личната ми лекарка казва о това е грип-(обострят се при всяка промяна на времето) или тъй-нареченият грип.
    Инфекционистите знаят че заразен човек отрича по всякакъв начин че е болен от нещо и става агресивен по тази тема.
    За съжаление и аз бях така, казвах си : глупости

    Коментиран от #14

  • 12 кутреска

    61 15 Отговор
    Обяснявам:
    Ку-треската,е грам-отрицателна бактерия(най опасната бактерия, тя е същата като лаймската болест, винаги нелекувана в активна форма тя преминава в хронична, от там вече с каквото натоварите тялото тя там ще удари, обяснявам, ако пушите рак на бял дроб, ако въздуха който е както в софия отключва астма, ако пиете ще ви удари в черният дроб и т.н.
    А оправданието после както виждам и тук е: А той много пиеше, другият много пушеше треят се друсаше.
    Затова в канада се лекуват с трева и тук има хора който са се излекували с големи дози трева-погледнете в you tube-как се излекувах от множествена склероза и ще разберете защо е забранена.
    Никой няма цел да ви излекува, а само да ви потдържат и постоянно да сте на хапчета, доктори, химиотерапии, операции, хемодиализа, инсулин или хапове за ститици на месец.
    Вуичо ми е ловджия, от 30 години е диабетик, както баша си, вече е с над 90% бъбречна недостатъчност, постоянно е по болници, взимат му кръв нон стоп и за какво????
    Никой не знае-следчт захар и други измислени медицински термини и глупости!
    Аз доказах на ДАНС, ПРОКУРАТУРА, АДВОКАТ МАРКОВСКИ И МИНИСТЕРСТВОТО НА ЗДРЯВЕОПАЗВАНЕТО ЧЕ ДЪРЖАВАТА И МЕДИЦИНАТА СА НАЙ-ГОЛЯМАТА МАФИЯ.
    Виновни за смъртта на МИЛИОНИ ХОРА.
    Съжалявам да го кажа но хора, ние сме овце, нас ни използват само за пари.
    Ходи на работа, плащай данъци, постоянно по доктори, всички спестявания заминават, и най-важното както казва Българина:
    Пийте си ракийката пък каквото ще да став

    Коментиран от #30, #31, #92

  • 13 Фея

    18 13 Отговор
    Нека спрем с глупостите и предлагането на различни рецепти за лечение.Не се бъркайте в лечението пред и дано от лекарите.Има ли век има и лек.
  • 14 Хари

    11 9 Отговор

    До коментар #11 от "кутреска":

    Влизаш в гугле плей и теглиш Z-App. Ако нямаш андроид ще си купиш има и по 80 лв. Разглеждаш списъка на болестите, избираш което е за теб подходящо, слагаш слушалките на ушите и стартираш на поносима височина. Не е приятно, но върши работа. Пиши какво си направил.
  • 15 кутреска

    21 12 Отговор
    Затова и децата ни са болни.
    И последно да кажа че след като я заплаших и след люти скандали, вирусоложка от ВМА ДР-КОВАЛЬОВА ми я откри- СЕРОЛОГИЧНО ХРОНИЧНА ПОВТАРЯЩА СЕ КУ-ТРЕСКА.
    Ако няма ку-треска няма болести, тя е толкова опасна защото 1-на бактерия причинява болест, и др-ковальова ми съобщи че 40% от млякото сиренето и кашкавала да не казвам и колко от животните в Бг са заразени с Ку-треска.
    Тя се пренася от 80 вида животни и 60 вида птица, което доказва че почти е невъзможно човек да не се зарази, след като животно се изходи на улицата ку-треската живее 3 години като става на прах и чрез вдишване човек се заразява.
    След като съобщих за това на ДАНС, ПРОКУРОТУРА, МВР, И ДР, ЗАЩОТО СЕ ОКАЗВА ЧЕ СМЕ В ЕПИДЕМИЯ ОТ МНОГО ГОДИНИСАМО ДИАБЕТИЦИТЕ И В ПРЕД ДИАБЕТНО СЪСТОЯНИЕ СА 900000 ДУШИ, НЕ КАЗВАМ ЗА ОНКОБОЛНИТЕ, НЕ ГОВОРЯ ЗА МНОЖ. СКЛЕРОЗА, НЕ СМЯТАМ АРТРИТИ, КОКСТАРТРОЗИ, ЕНДОКАРДИТИ(ИЛИ МЕДИЦИНСКИ СТЕСНЯВАНЕ НА АРТЕРИИТЕ) ОСТЕОПОРОЗИ, НАЙ-ВЕЧЕ ДЦП И ОЩЕ МНОГО ДРУГИ.ЗАЩОТО ВИЖДАМ КОЛКО ДЕЦА СЕ МЪЧАТ А МОЖЕ ДА СЕ ИЗЛЕКУВАТ.
    ХРОНИЧНА КУ-ТРЕСКА ИМА НЯКОЛКО ВАРИЯНТА НО АС ЗНАМ САМО ЕДИН ЗАЩОТО САМО НЕГО ОТКРИХ 3 ГОДИНИ ПО 200МГ НА ДЕН ДОКСИЦИКЛИН В КОМБИНАЦИЯ С ПЛАКВЕНИЛ.
    Това е истината приятели съвременната медицина е само за пари и там няма искаш неискаш, даваш или умираш, тъй че си пригответе много пари, защото такова евтино лечение на всички болести няма кой да ви предпише!
    ПОЛУЧИХ ПИСМЕННО ЧЕ НЯМА ЕПИДЕМИЯ ПРЕДСТАВЯТЕЛИ СИ И ТОВА ОТ МИНИСТЕРС
  • 16 Деница

    28 13 Отговор
    При последния стадий на чернодробна цироза последните 2 месеца от оставащия живот протича със силно разстройство което по никакъв начин не може да се спре организма се изтощава и изчиства и накрая започва повръщане горе долу около 40 часа и човека издъхва от това заболяване няма спасение хората си отиват в страшни мъки и страдания
  • 17 Хари

    30 19 Отговор
    Пишеш Q fever, натискаш и слушаш. Това е ку треска на английски и я има в приложението. Но ако си загърбил Бог нищо няма да ти помогне, защото животът е в Бог, извън Бог всичко е смърт.
  • 18 кутреска

    10 9 Отговор
    Не става при мен е неличимо.
    Аз съм с най-лошата комбинация-токсоплазмоза(паразит)(рак), хронична ку треска- тя изяжда всичките ми витамини и след като мине в хронична форма кръвните телца не я разпознават и ме съсипа, а вируса я разнася на всякъде из тялото ми и е толкова мръсно и хитро че какво ли не пробвах и нищо!
    Толкова е мръсно че усеща кога искам да го убия и става резистентно до 2-рата седмица към всичко

    Коментиран от #20

  • 19 Хари

    5 8 Отговор
    Cirrhosis hepatitis- цироза.
  • 20 Хари

    17 8 Отговор

    До коментар #18 от "кутреска":

    Ако не си убиец или богохулник, разкайваш се за греховете си и търсиш Бог и правиш добро, винаги имаш някакъв шанс.
  • 21 бял

    16 3 Отговор
    Ами разбира се цикория и оправяш цирозата,колко невежи калъфи има по света...
  • 22 Анти махмурлук

    68 4 Отговор
    Млад човек съм под 30г.Този Ласкин ми е бил адски противен винаги.Не съм го срещал никъде,нито съм имал някакъв контакт с него.Чудех се от къде този простак е толкова известен и защо толкова хора искат да му помогнат?!Това ме накара да изгледам “Васко да гама от село Рупча”.Сега още повече се чудя ,как такова готино хлапе е залитнало по такъв лош път?!Къде е момента на пречупване?!Жал ме хваща за хлапето,дано се оправи човека физически и да пребори този алкохолизъм.На българския народ му трябва един съвременен Хан Крум,да затвори всички винпроми произвеждащи изкуствени имитаций като Пещерска ,или пък Мераклийско и да наложи алкохола с безусловни мита и данъци.Познавам толкова кадърни хора,провалени от алкохол,не е истина просто.И опитвам да помагам и не става,ставам аз лош?!Пръчка трябва и никъква милост.

    Коментиран от #32, #65

  • 23 До кутреска

    3 6 Отговор
    кутреска, може ли телефон за връзка с вас?
  • 24 Orthodox

    20 1 Отговор
    Жената предложила чай от цикория, някои от коментиращите предлагат други средства... Всичко това ми напомня известната поговорка: "Като се обърна колата, пътища много"...
  • 25 ЗЛОБЕН

    33 4 Отговор
    СЪГЛАСЕН СЪМ НА 100% С КАЗАНОТО ОТ 22. ВЛЕЗТЕ В ЕДИН МАГАЗИН, ЗАТВОРЕТЕ СИ ОЧИТЕ КОЕТО И КАКВОТО ДА ПИПНЕТЕ Е ФАЛШИВО. ТОВА СЕ НАРИЧА ГЕНОЦИД.
  • 26 Гошо

    19 3 Отговор
    Да живее Хан Крум
  • 27 Кур1954

    3 33 Отговор
    На мистериозната жена препоръчвам да изпие литър сперма и след това да дава лек.

    Коментиран от #29, #35

  • 28 Гошо

    5 12 Отговор
    Да се въведе сух режим и законите на шериата
  • 29 Трагедия

    25 3 Отговор

    До коментар #27 от "Кур1954":

    Ти така ли се лекуваш,господине на който никнейма говори много за умствения му потенциал?
  • 30 Моля напишете

    6 1 Отговор

    До коментар #12 от "кутреска":

    Точното име на бактерията на латински
    Благодаря
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Ванина

    7 2 Отговор

    До коментар #9 от "Щом се пълни":

    Да.Тези прахчета са много силни и доста хора са се излекували.
  • 34 Гошо

    7 6 Отговор
    Алкохола да се използва само за мазане
  • 35 Нони

    10 7 Отговор

    До коментар #27 от "Кур1954":

    Ти трябва да пиеш тогава доживот,най-добре да се изцеждаш и да поглъщаш собствената си....,но като гледам как си се писал човече,лек за теб няма и да повръщаш и пак да си я пиеш.Много си зле!
  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Бръмбари

    4 0 Отговор

    До коментар #4 от "КАТЯ":

    И на кого е помогнала цикороята?! Обикновен безполезен плевел - личен опит :)

    Коментиран от #52

  • 42 ххл

    16 2 Отговор

    До коментар #37 от "Др Петров":

    Какъвто и да е Ласкин все пак е човек. Дано се намери лек и той да се оправи и ако оживее дай Боже повече да не пие и да води здравословен живот!!!
  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Светла

    21 3 Отговор
    Имам стара билкова рецепта.
    Преди две години с нея буквално извадих моя мъж от гроба.След това, с други природни средства се възстанови желязото в кръвта,а хемоглобина от 63 стана 145 ед.Оправи се
    съсирването на кръвта и не задържа вода.Вече 2 години и 8 месеца живее втори живот.
    Готова съм да помогна на всеки, който прояви интерес.

    Коментиран от #56, #61, #70, #76, #77, #80, #81, #90, #100, #101, #102

  • 45 ххл

    17 28 Отговор
    Хора, не попадам на изказвания на Новогодишното поздравление на радев. Пиша го с малки букви,защото не се почуствах поздравена, а като че ли виновна за изминалата2017.Чудя се дали той допринесе с нещо за да бъде по добра?!Може би ако се държи за фустата на Корнела положението в България ще се подобри? Едва ли? Не разбрахте ли,че бай тошовото време няма да се върне! Макар,че на важни места,като банки,директорски постове и др.подобни,още старата номенклатура върлува, техните деца,внуци....и тн. Не е лошо вече да се оттеглят, за да може страната ни да дръпне напред. Стига сте обвинявали за щяло и нещяло Бойко!!!
  • 46 мило

    12 19 Отговор
    Браво ххл подкрепям те! Нали президента е безпартиен и е баща на народа!! Какво се е хванал и слуша Нинова и БСП то! Не е лошо да се върне във въздушното пространство,казват че там бил добър,защото като президент е гола вода! Или да стои до децата си и да им обръща внимание. За мен той няма морал камоли да ни управлява и да ни бъде глава на държавата! До сега в управлението на страната не е имало такова падение на изпълняващ длъжността президент!!!Срам и позор!!!

    Коментиран от #79

  • 47 Гошо

    4 2 Отговор
    Ще го направите световноизвестен този човек
  • 48 Снежанка Найденова

    2 3 Отговор

    До коментар #1 от "160":

    Моя близка се излекува със синя злъчка .2л до 3л на ден в3л. Вода 9 супени лъжици суха жлъчка. Парите като май. От вечерта за другия ден.Бог да се намеси и да го спаси.

    Коментиран от #50

  • 49 Снежанка Найденова

    1 3 Отговор
    Пие се като чай. Извинявам се за грешката по - горе
  • 50 Лек

    3 4 Отговор

    До коментар #48 от "Снежанка Найденова":

    Каква синя злъчка Снежанка, гледай спортистите дето се тъпчат със стереоди в промишлени количества какво вземат, лекарството се казва карзил, но всичко си има граници. Дробът е откзъл трябва трансплантация и нов мироглед.
  • 51 Св. Путин

    4 0 Отговор
    Аз предлагам да пие по 2 литра на ден, отвара от грозде или от старо вино!
  • 52 Гъдьо

    2 1 Отговор

    До коментар #41 от "Бръмбари":

    На един приятел помогна отвара от цикория. Палеца на ръката му беше толкова зле че искаха да му го ампутират. Кисна го в отвара от цикория 10 дни по два пъти на ден и се оправи.
  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Гого

    2 2 Отговор

    До коментар #9 от "Щом се пълни":

    Не знам какво лекуват, на мен ми увредиха бъбреците
  • 55 Гого

    4 1 Отговор

    До коментар #53 от "Луцифер":

    А здравите ги изгарят ли ?
  • 56 Лиляна

    0 2 Отговор

    До коментар #44 от "Светла":

    Здравейте, интересувам се!
  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 Гошо

    5 1 Отговор
    Говорите все едно вие няма да умрете оставете го да си изживее спокойно дните
  • 60 ivanov

    2 1 Отговор
    svetla bi li ia napisala tasi receptaili kak da se svarja s teb

    Коментиран от #95

  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 253

    4 0 Отговор
    Трансметил и силимарин ми изписаха за черния дроб и асат и алат паднаха. Такива други бабини простотии не помагат. А белия трън (силимарин, Карзил, Легалон) не доказан, че помага на дроба но и не вреди и затова го изписват. Това се приема преди да се стигне до цироза. Хепапротектори

    Коментиран от #64

  • 64 Лек

    6 1 Отговор

    До коментар #63 от "253":

    Пишеш глупости, карзил щото не помага затова всички спортисти го вземат и особено културистите. Ти знаеш ли какво става на културист черният дроб от стероидите??? Като не знаеш питай спортни доктори да ти обеснят.
  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 160

    2 2 Отговор

    До коментар #58 от "Дриснята метев":

    Където ме пращаш,там да ме чакаш.
  • 67 хари

    4 2 Отговор

    До коментар #43 от "Важното":

    Ако всеки ден консумираш 25гр.твърд алкохол си хроничен алкохолик пише го в докторските книги

    Коментиран от #74

  • 68 хари

    3 1 Отговор
    А иначе Ласкин е пич, дано се оправи,но без трансплантация няма как да стане
  • 69 РАКИЯ

    1 3 Отговор
    ЕДИН ЛИТЪР РАКИЯ И ЕДИН ЛИТЪР ВИНО ТОВА Е РЕЦЕПТАТА НА ПИЯНДУРНИЦИТЕ ДА ПИЕ И ЩЕ СЕ ОПРАВИ БЕЗ АЛКОХОЛ Е ЗАМИНАЛ СКОРО
  • 70 Хайл

    2 1 Отговор

    До коментар #44 от "Светла":

    За желязото ме интересува
  • 71 Тъжно

    7 3 Отговор
    Ласкин , Ласкин !!! Преждевременно се прецака от простотия и лакомия ! А съдбата ти поднесе всичко на тепсия ! Дано ти се размине ! Искрено стискам палци !
  • 72 Хайл

    7 1 Отговор
    Абе хора,за какво е тая злоба-98% не го познават,аз също но какво лично ви е направил че го плюете...кой от плюещите му е купувал алкохола? Ако има живот да живее ще живее...
  • 73 Кинозрител

    2 4 Отговор
    Хеповитал, това е лекарството но не и на такъв късен етап
  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 Буда

    7 1 Отговор

    До коментар #74 от "Е хубаво":

    Истината е в Златната Среда ! Яж и пий каквото ти харесва , но умерено !
  • 76 Art ist

    1 0 Отговор

    До коментар #44 от "Светла":

    Здравейте, може ли връзка с Вас

    Коментиран от #98

  • 77 Здравейте

    0 0 Отговор

    До коментар #44 от "Светла":

    Здравейте, може ли връзка с Вас
  • 78 Дид

    2 0 Отговор

    До коментар #7 от "Дидо":

    Дидо, повечето хора живеят, за да злобеят. Жалко, нали?
  • 79 Дидстото

    1 0 Отговор

    До коментар #46 от "мило":

    Не му е тука мястото.
  • 80 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 81 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 82 Ружка

    0 0 Отговор

    До коментар #37 от "Др Петров":

    Според мен от лудниците ги пуснаха през 2009 година.
  • 83 Жал ми е за Васко се Гама от село Рупча

    1 0 Отговор
    Дано се оправи!
  • 84 Искра

    2 0 Отговор
    Здравейте,Светла!ще я споделите ли рецептата? Как да се свържа с вас?

    Коментиран от #93

  • 85 Дядо ви господ

    0 1 Отговор
    Каквото човек сам си направи и даже
    аз не мога да му го направя.
  • 86 Светла

    2 2 Отговор
    Не съм медицинско лице и не съм я измислила аз.Дадоха ми я преди 30 г.хора,на които е помогнала да се излекуват от цироза.Аз я приложих преди 2,8 г.на моя съпруг, който беше изписан като безнадежден случай с тази диагноза.Накратко:
    Отидете в билковата аптека на ул."Поп Богомил"-София .Поискайте да ви приготвят смес от: по 30 грама листа от мента и маточина,стрък метличина, корени от жълта Тинтява и кисел трън, стрък от змийско мляко и невен,корени глухарче, шишарки хмел и 50 грама стръкове камшик.
    Стойност-8.20 до 9 лв.
    Приготовление и прием:
    Всяка сутрин в 500мл.вряща вода слагате 3 супени лъжици с куп от билките.Ври 5 Мин.Запарва се под капак 30 Мин. и се прецежда.Пие се три пъти на ден 5 минути преди ядене.
    За всеки случай утре ще оставя едно копие в аптеката
    Това е всичко.Направете един курс от три месеца, вижте резултатите и ако трябва продължете.
    У с п е х ! Ще се получи !
  • 87 Светла

    2 3 Отговор
    В отговор ХАИЛ и други,които се интересуват.
    В следствие на кръвоизливите, които имаше заради цирозата, както и от лекарствата, които приемаше- обезболяващи и др. моят мъж се сдоби с желязо-недоимъчна анемия.Хемоглобин 63, желязо 4.5.Беше почти като жив.Пратиха го хематолог.С лекарствата, които пиеше за анемията за 30 Желязото се качи само с една десет.
    хемоглобинаа с 20 Ед. Тогава купих един нутри булет, защото сметнах,че това е най-лесният начин да го накарам да консумира определени зеленчуци и плодове по формата на нутри бомби.
    Във всички комбинации задължително имаше червено цвекло,малко морков, ябълка,сока на един лимон и после слагах каквото имах под ръка.Всеки път различни неща:
    целина-листа и корен, репички,дългата бяла ряпа,стръкове магданоз и копър, листа киселец, коприва,всякакво цвекло и спанак.Плодовете бяха каквито има налични. Режех задължителните на малки парчета, слагах от другите по нещичко за по-добър вкус,доливах с вода смилах за две минути.На ден пиеше до един литър,а понякога и повече.Консумираше хубав домашен мед, череши, ягоди, салата от обелени (задължително) домати, краставици, малко сол за вкус,ядеше всеки ден краве масло и други храни.След 40 дни направи изследване за анемията и цирозата.Резултатът беше удивителен - желязо 10,5 хемоглобина беше 145.
    Това беше нашето лечение.
    Хематоложката -шашната,а личната ми лекарка каза с усмивка ТОЗИ ЩЕ ЖИВЕЕ С ОРЛИТЕ.

    Коментиран от #89

  • 88 Светла

    3 2 Отговор
    На всички, които искат да се свържете с мен казвам:
    Каквото сме постигнали при лечението цирозата дължим на вече побликуваната рецепта, спазване на диетата препоръчана от един млад лекар в интернет и въздържание от консумацията на алкохол.Нутри бомбите, които пиеше не бяха по специална рецепта, а по негов вкус.Те обаче му помогнаха да излекува анемията и да оправи съсирването на кръвта,както и за цялостното му здравословно състояние.
    Не съм медицинско лице,не съм народна лечителка или нещо подобно . Само споделих моят личен опит,с надеждата,че може И ван Ласкин да се стабилизира,но уви!
    Светла му памет!Бог да го прости!
    Искрено се надявам с тази рецепта други хора, които са в подобно състояние да се излекуват . Повече няма какво да кажа и много моля не търсете контакти с мен.
  • 89 Г. Ив. Георгиев

    1 0 Отговор

    До коментар #87 от "Светла":

    Изкренна благодарност !
  • 90 Здравей Светла

    1 1 Отговор

    До коментар #44 от "Светла":

    Би ли дала рецептата, нека всички да я видим!

    Коментиран от #91

  • 91 Написала я е,

    1 0 Отговор

    До коментар #90 от "Здравей Светла":

    Светлана в коментар 86! Чети!!!
  • 92 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 93 Светла

    1 0 Отговор

    До коментар #84 от "Искра":

    Вече е споделена.
  • 94 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 95 Светла

    1 0 Отговор

    До коментар #60 от "ivanov":

    Прочети коментар 86,87 и 88.
  • 96 Завеждащ 2 хирургия д-р. Т.о.ш.и.б.и.я.н

    2 0 Отговор
    Конец филма
  • 97 marquise

    3 1 Отговор
    Добре Господ го прибра. Така една пияница по-малко в обществото, а и ще се спестят финансови средства на Здравната каса.
    Без обобщения, че целият български народ скърби. Не си спомням да съм упълномощавал някого да изразява моите чувства към кончината на Иван (Не)Ласкин.
  • 98 Светла

    1 1 Отговор

    До коментар #76 от "Art ist":

    Вече отговорих.
  • 99 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 100 Стрелата

    0 1 Отговор

    До коментар #44 от "Светла":

    Може ли рецепта
  • 101 Даниел

    0 0 Отговор

    До коментар #44 от "Светла":

    Светлана каква е рецептата би ли ми помогнала
  • 102 Младен Николов

    0 0 Отговор

    До коментар #44 от "Светла":

    Ще съм благодарен ако ми помогнете.
  • 103 Димитър

    0 0 Отговор
    може ли Светла да напише диетата която са спазвали от младия лекар