Last news in Fakti

5 Януари, 2019 13:14 53 005 28

Тотален обрат за тези 6 зодии в началото на 2019 г.

  • обрат-
  • промени-
  • зодии-
  • 2019-
  • хороскоп

Астролозите обещават щастие за няколко зодиакални знака

Тотален обрат за тези 6 зодии в началото на 2019 г. - 1
Снимка: Shutterstock

Край на лошия късмет и лошите неща, които ви се случват. Астролозите разкриха за кои знаци от зодиака началото на 2019 г. ще се окаже повече от прекрасно и ще сложи край на черната серия, в която са влезли.

Началото на 2019 г. носи със себе си нови шансове и късмет. Астролозите са убедени, че за много зодиакални знаци е идеалното време да сложат край на неуспехите и да се разделят с миналото си. Лошите моменти ще отстъпят място на много положителни промени. Астролозите обещават щастие за няколко зодиакални знака, които са затънали в нещастия и неприятности и нямат търпение да се измъкнат от тях.

Началото на годината е идеалното време да се отървем от миналото, което ни мъчи и не позволява на много знаци да заживеят по-добър живот. Всичко старо и лошо се отдалечава. Освобождението от лошия късмет е съвсем близо.

2019 година ще помогне на тези, които вече са отчаяни в личен план и искат да намерят любов. Онези от вас, които са самотни, най-накрая ще срещнат сродна душа. Тези от вас пък, които са обвързани, но отношенията им са пред тотален колапс, ще успеят да открият баланса с партньора си.

Ето представителите на кои зодии ще заживеят по-щастливо още в началото на новата година:

Овен

Колкото и трудна да е била изминалата година, то началото на 2019 г. ви обещава късмет в бизнеса. Очакват ви много срещи, които ще ви помогнат да намерите съмишленици за новите си идеи. Началото на годината ще успее да ви избави и от всички болезнени спомени, които ви пречиха да продължите напред без да сте обременени.

Близнаци

Вече можете да решите всички проблеми в личния си живот и в семейството си. Няма повече да чувствате, че светът е против вас. Ще осъзнаете колко много хора се нуждаят от вас. Януари може да ви даде нови перспективи за работа, които ще ви помогнат да се отървете от неприятностите и дори ще разширите обхвата на дейностите си.

Рак

В началото на тази година вие ще израснете вътрешно. Ще намерите сили да сложите край на всички отношения, които ви тормозят и ще забравите за проблемите. Това за вас ще е един старт – една промяна, която ще ви заведе към големи успехи и щастие.

Дева

Вие трудно приемате промените, точно заради това началото на 2019 г. може да ви се стори неразбираемо и непонятно. Веднага щом разберете, че няма смисъл да държите миналото си близо до вас, животът ви ще се обърне в друга посока и в него ще влязат много различни цветове, пише jenata.blitz.bg.

Везни

За много от представителите на този знак 2018 г. беше наистина трудна. Още от началото на новите 365 дни постепенно ще започнете да оставяте всичко лошо в миналото. Много от вас ще намерят щастие, ще усетят, че съдбата е на тяхна страна и ще успеят да изчистят дълговете си. Кризата в отношенията ви ще завърши сама по себе си, без да остави нещо лошо зад себе си, освен желанието никога повече да не минавате през нещо подобно.

Козирог

Дори и ако 2018 г. не е успяла да ви донесе нещо от това, към което се стремите, то 2019 г. ще сложи край на тази тенденция. Бързо ще успеете да постигнете целите си и ще промените живота си. Януари ще ви донесе много късмет и подкрепа на хората около вас.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Скорпион

    29 21 Отговор
    Близнаци ако лъжете и злословите зад гърбът на другите може и да ви провърви през 2019г.!!може би обаче!

    Коментиран от #5, #6, #21

  • 2 112

    25 10 Отговор
    Стига сте ни занимавали с измислици, кой вярва на тези глупости...
  • 3 Един от Парка

    6 9 Отговор
    Жените от зодия Овен са много зле с общуването, познавам един скорпион който ги колкцираше сърцата им като хербарий!
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Ввв

    20 13 Отговор

    До коментар #1 от "Скорпион":

    Ти винаги ще дишаш праха на Близнака,така че стига си се гърчил от злоба :)
  • 6 Ха ха ха!

    19 8 Отговор

    До коментар #1 от "Скорпион":

    На дежурния трол тези две зодии здраво са му влязли под кожата - Близнаци и Овен! Не съм нито едната, нито другата зодия, но това са два доказано много силни, активни и успели знака - във всяко едно отношение!

    Коментиран от #8

  • 7 Манафов

    7 5 Отговор
    Искате верен приятел? Мразите самотата? Моля, наредете се на опашката.
  • 8 Скорпион

    11 12 Отговор

    До коментар #6 от "Ха ха ха!":

    Само ще ти кажа че още плачат и овните и близнаците!
  • 9 Най-сетне

    17 8 Отговор
    Дано си права, Вени. Жена Везни съм. Страшно ми е омръзнал този мъж Близнак с неговите сексуални перверзии, горделив и самовлюбен характер, вечно недоволен, невероятни изисквания, критики, простотия и проклетия! Ако просто го захвърля, със сигурност ще се родя отново! А на хоризонта изникна един прекрасен мъж Рак - красив, нежен, отзивчив, грижовен, сериозен - мъжът мечта! И най-хубавото е, че с него се разбираме чудесно! Така че всички доводи крещят да зарежа завинаги онзи негодник!!!

    Коментиран от #11, #12, #14, #18, #19, #20

  • 10 Козирог

    18 5 Отговор
    Мъжете близнаци са двулични, мързеливи и все някой друг да им върши тяхната работа. Все мрънкат и винаги те са прави.

    Коментиран от #17

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Линда Гудман

    13 2 Отговор

    До коментар #9 от "Най-сетне":

    Мързеливатаи ленивавезна си мечтае за наивника работяга от зодия РАК! Хахаха хитруша! а мъжът близнак е преди всичко двуличен клюкар!
  • 13 29- Oktomvri

    7 6 Отговор
    Най- дървените философчета са козирог и дева, и липсата на хумор им е характерна черта!
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 И ОЩЕ

    8 4 Отговор
    Везните са мързели от класа, конкурират ги само телците по мързел и разпуснатост... Раците и скорпионите най-често сред всички други стават пропаднали хорица... козирозите са амбициозни, ама акъл не им стига да се реализират. Близнаците и овните са доказани работяги и се уреждат...Щастливец е който ги има за приятели.
  • 17 Близнак

    2 5 Отговор

    До коментар #10 от "Козирог":

    Само мързеливи, другото не е вярно. А и не за всички
  • 18 ELEKTRA 86

    6 5 Отговор

    До коментар #9 от "Най-сетне":

    Е не може да бъде. Не знам жена ли си или нещо друго, но аз действително съм жена от зодия Везни и съм имала най-продължителни връзки с мъжете от зодиите Дева, Риби и Близнаци. Дори сега съм с Близнак и мога да ти кажа, че той е най-добрият и умен човек, когото познавам. Впрочем, зле си, ако си жена и се оплакваш, че еди-кой си бил перверзен. Аз пък обожавам така наречените от теб перверзии и те ме радват, както почти всички мъже ги обожават. Май си от тези глупачки, които правят само стандартен и ти в мисионерса поза... твой проблем, търси някой баламурник... Като не се разбираш с човека и сте с толкова различен мироглед, разделете се културно, не грозно. Но според мен наистина си комплексарче, което е жегнато от зодия Близнаци.

    Коментиран от #23

  • 19 ELEKTRA 86

    3 2 Отговор

    До коментар #9 от "Най-сетне":

    P. S. Нямаше да пиша по тази статия, но коментар 9 наистина е страхотно глупав... и жалък. Плаче си за триене.
  • 20 Госта

    6 1 Отговор

    До коментар #9 от "Най-сетне":

    Като си проста,ще е така :)
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Жилото до дупка

    1 1 Отговор

    До коментар #21 от "космата пи4ка":

    Да ти се връща!!!! Въздухар
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 АБЕ НАИВНИЦИ

    10 1 Отговор
    ТО СИ Е ДО ЧОВЕКА. ДА СЕ ХВАЩАШ ЗА ЗОДИИ Е АДСКИ ТЪПО.
  • 25 ОНЯ СЪЩИЯ

    6 3 Отговор
    ДЕВАТА И ВОДОЛЕЯ СА НАЙ-ДОЛНИТЕ И ГАДНИ ЗОДИИ....
    АБСОЛЮТНИ МАНИПУЛАТОРИ,ИНТЕРЕСЧИИ ИЗПОЛЗВАЧИ И ВСИЧКИ ДОЛНИ ЧОВЕШКИ НЕДОСТАТЪЦИ СА СЪБРАНИ В ТИЯ ДВАМЦАТА....
    ЗА ВСИЧКО ВАДЯТ ОТСРЕЩНИЯ ВИНОВЕН , А ЧРЕЗ ТОВА ДА МОГАТ ДА ВЛАСТВАТ НАД НЕГО...КРИВО ДЪРВО СЕ ОПРАВЯ...КРИВ ЧОВЕК ,КАТО ТИЯ ГОРЕСПОМЕНАТИТЕ...НИКОГА..ИЛИ ПО-СКОРО..ГРОБА ГИ ОПРАВЯ ТАКИВА....И КОГАТО И ДА ГИ ЛИКВИДИРАШ,ВСЕ ЩЕ Е КЪСНО.....НО...ВСЕ ПАК ВСИЧКО Е ДО ЧОВЕКА,БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ ЗОДИЯТА...

    Коментиран от #26

  • 26 А ТАКА

    4 2 Отговор

    До коментар #25 от "ОНЯ СЪЩИЯ":

    ПОДКРЕПЯМ С ДВЕ РЪЦЕ!
  • 27 гост

    5 1 Отговор
    Зодия Близнаци са хора,витаещи във въздуха,пияници,клюкари,използвачи,завиждат на другите хора,гледат в паницата на близките си.
  • 28 Данина

    1 0 Отговор
    Близнаци ли ? Отврат най гадните в зодиака преди два дни зарязах един такьв