10 Януари, 2019 07:00 19 264 1

Вашият хороскоп за днес, 10.01.2019 г.

  • хороскоп-
  • днес-
  • 2019

Страхотен ден за Раците, интересни срещи за Лъвовете

Вашият хороскоп за днес, 10.01.2019 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Днес ще ви се иска да ви оставят на спокойствие да се занимавате със своите си неща. Все пак е хубаво да излезете за малко навън, независимо, че е студено, една въздушна баня ще ви освежи.

Телец

Е, няма да е най-спокойният ви ден, но пък ще можете да отхвърлите доста работа. Най-важното е да не допускате притеснения, особено за пари, нещата ще се разрешат по неочакван начин, защо да се тормозите предварително.

Близнаци

Денят обещава да е не само активен, но и много интересен. Хора, на които държите, ще ви изненадат неприятно, при това напълно непреднамерено. Поставени сте в трудна ситуация, потърсете дипломатичен изход.

Рак

Днес е страхотен ден за вас. Ще можете да прокарате идеите си пред другите без да полагате големи усилия. Само бъдете по-мили с любимите си хора, малко прекалявате с натиска си върху тях, слушайте ги повече.

Лъв

Днес са вероятни интересни срещи и полезни запознанства. Бъдете готови да възприемете нова информация с внушителни размери.

Дева

По-добре се заемете със собствените си проблеми и оставете чуждите за по-добри времена. На първо време свършете необходимото, за допълнителното няма да ви останат време и сили.

Везни

Колективът е голяма работа. Дори всеки поотделно да не е съвсем доволен от резултата, като цяло нещата ще се получат съвсем прилично.

Скорпион

Днес ще ви се иска да разчупите всички норми и да не се съобразявате с никого и да правите нещата така както ги разбирате. Едва ли някой би могъл да ви разубеди, а и по-добре да не опитва.

Стрелец

Днес няма да се чувствате особено приятно със заниманията си. Ще ви се иска да се измъкнете, да избягате от досадните неща. Но пък ще бъдете много находчиви и ще намерите начин да се справите с всяко положение по най-добрия начин.

Козирог

Може би не сте намерили най-добрия начин да проявявате интерес към някого и човекът ще бъде леко изумен и напълно неразбиращ какво точно искате от него. Направете нещата по-простичко.

Водолей

Днес ще ви подгонят дребни, но неотложни проблеми. Колкото и да бързате, движете се внимателно, с малки крачки, защото има вероятност да не стигнете точно, където сте тръгнали.

Риби

Днес към вас и вашите действия ще има повишен интерес отстрани. Коригирайте нещата по съответния начин, за да не се излагате.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Здр

    1 0 Отговор
    Кукло барби