Last news in Fakti

9 Януари, 2019 17:17 66 801 46

Прощалните думи на Ласкин към трите му любими жени

  • иван ласкин-
  • алекс сърчаджиева-
  • дъщери-
  • думи

Актьорът се е видял с двете си дъщери малко преди да си отиде от този свят

Актьорът Иван Ласкин е оставил писма до двете си дъщери, а в едното говори и за любимата си Алекс Сърчаджиева.

Малко преди да си отиде от този свят, той се е видял с двете си дъщери, пише hotnews.bg. 48-годишният актьор е предусещал, че може да се случи най-лошото с него, затова е решил да сподели в писмена форма любовта си към Люба, София и Алекс.

„Винаги ще ви закрилям и ще ви пазя, мои красиви момичета. То моето сърчице се дели на три за вас. Обичам ви“, пише Лаксин.

Според хора от обкръжението му личните послания вече са станали достояние на семейството му. Междувременно в покруса e и бащата на Чочо Попйорданов – Иван, пише "България Днес".

„Чочо и Иван много се харесваха и имаха нещо общо. Сигурно и затова Господ ги прибра на 48 години. Ако има небесен театър, то те двамата се намериха там. Да играят главните роли“, споделя бившият шеф на БНТ.

Иван Ласкин и Чочо Попйорданов бяха много близки. Миналата година той му написа емоционално писмо, което съчини на гроба му.

„Знаеш, че днес ти донесох руски люти кисели краставички, които ти обожаваш и един ловен патрон, защото постоянно ми ги крадеше патрон по патрон и си ги редеше в хола като трофеи. Пак се смях на бюста , който ти е изваял Вежди, защото приличаш на нещо средно между карибски пират и Годзила в менопауза. Смея се, любими приятелю...хубав си! Александра и Джовани изпушиха 757438 цигари. Довечера няма да отида с другите. Ще си остана вкъщи и ще гледам или “Адио, Рио” или “Вчера”...май и двата. Александра и Софи ще отидат, за да си играят с Катето))) Пиша на страницата си, защото имам нужда да споделя на всички, колко много те обичам! Сещам се , когато си сцепи главата на снимките на “Дунав мост”, как ти промих раната с газирана вода и после всички момчета ти се подигравахме, че си като отворено шампанско. Понякога тая в себе си злоба, и лечението ми идва, когато в изблик на злобата си, ти моментално изскачаш пред очите ми и ми казваш да не съм такъв! Да, ще се старая да съм като теб. Въпреки, че моето сърце е обикновено, човешко, а твоето е голямо колкото НДК и е Ангелско! Хем ми липсва смеха ти, хем го чувам всеки ден! Честит Рожден Ден! Обичам те, големи батко! Обичам те, непрежалими Петър Иванов Попйорданов!“.

Съпругата на Ласкин е на успокоителни, но се опитва да е в кондиция заради дъщеря си София, на която обяснила, че баща й е станал звезда на небето.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 една жена

    216 62 Отговор
    Не разбирам кому са нужни тези сълзливи пасания?! Едва ли Алекс Сърчаджиева им вярва, да не говорим пък за хилядите чужди хора, които ще ги четат. Пиенето до смърт е личен избор. Да беше ги обичал достатъчно приживе, за да не пие, а да се грижи за тях и да ги закриля и пази. Стига сълзливи клюки, оставете на мира Алекс Сържаджиева да дойде на себе си от преживяното и дано занапред да намери щастието, което заслужава.

    Коментиран от #2, #14, #15, #19, #35

  • 2 ГЕОРГИ КАШКАВАЛОВ

    99 41 Отговор

    До коментар #1 от "една жена":

    АБСОЛЮТНО СТЕ ПРАВА ГОСПОЖО....
    КАКВОТО ЧОВЕК САМ СИ НАПРАВИ И ДЯВОЛА НЕ МОЖЕ ДА МУ ГО СТОРИ....
    ВЯРНО БИЛО... !!!
  • 3 aaaaaaa

    40 37 Отговор
    последни думи са ми били - "Наздраве"
  • 4 Друга жена

    77 31 Отговор
    до "една жена"
    При зависимите от алкохол собствените усилия и воля не стигат. Оказа се и любовта на любимата жена не е достатъчно. Единствената любов, която ОСВОБОЖДАВА от това робство е любовта на Бог. Ако се обърнеш към него с цялото си сърце и РЕШИШ да му се довериш и да го следваш. Тогава битката не е само твоя. Тогава Той воюва за теб !

    Коментиран от #21, #30, #37

  • 5 Лудия

    89 20 Отговор
    За Гениите или за Иван Ласкин или добро или нищо.Не го мърсете.Почивай в мир.Ти бе уникален.

    Коментиран от #31

  • 6 Валя

    50 4 Отговор
    Дано е намерил мир и покой - тук му липсваха!
    Дано децата и Алекс му простят,задачи намерят спокойствие!Бог да му прости!
  • 7 Няма значение

    164 13 Отговор
    Хора, гледайте себе си и не се месете в живота на другите. Всеки си избира как да живее, колко да пие, какво да яде...и как да обича. Явно и хората около него го обичат точно такъв. Кусури търсете на себе си.

    Коментиран от #8, #29

  • 8 стоянов

    76 5 Отговор

    До коментар #7 от "Няма значение":

    Чудесен коментар. Друго няма какво повече да се каже. Дано го видят повече хора и спрат да ръсят жлъч!
  • 9 Обикновен гражданин

    77 10 Отговор
    Някакви дребни душици се правят на съдници вместо да сведат глава за почит пред покойника...
  • 10 Just woman

    93 5 Отговор
    Някой хора се взимат за Господ и съдят другите.В такъв случай се казва "Бог да го прости" И пиенето не е единственият грях. Всички сме грешни по един или друг начин. А от обичта на Ласкин към любимите му жени мъжете могат само да се получат,а жените да завидят.Беше личност и макар да си отиде млад живя достойно и запомнящо се. Мир на душата му!

    Коментиран от #16

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Еми

    6 6 Отговор

    До коментар #11 от "Ива Екимова":

    И се гордееш с това🤔 Ами по-добре си ходи нормално облечена и по-малко ще си в на хората устата.
  • 14 Една БГ

    18 12 Отговор

    До коментар #1 от "една жена":

    По принцип сте права, но намирам тонът и изказът Ви за доста груби и не смятам, че е подходящо в случая.

    Коментиран от #32

  • 15 Николай

    12 2 Отговор

    До коментар #1 от "една жена":

    Това жените или ги бият обиждат или не стига секса. 20 години бях със една кучка. Намери си по малък от нея и сега реве.

    Коментиран от #22

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Радо

    26 4 Отговор
    Живият сий жив - умрелият сий умрял!!! - това е истината за съжаление, т.е. животът продължава с главно Жъ.....човек живее толкова, колкото иска да живее - всичко останало са извинения....преди два часа гледах по БНТ "Хайка за вълци" - невероятен красавец е бил като млад - оприличих го с Ален Делон...жалко за похабената хубост и интелект!!
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 ПИСНА МИ

    12 30 Отговор

    До коментар #1 от "една жена":

    да ни занимавате всеки ден с този дръглив и недодялан грубиянин. Отишъл е при Господ да даде отчет колко невинни убити душички има на сметката си. Така, че, да ги оставим да си оправят сметките
  • 20 ГЕОРГИ КАШКАВАЛОВ

    21 7 Отговор
    НАИСТИНА МНОГО НЕЩО СЕ ИЗПИСА И КАЗА ЗА ИВАН ЛАСКИН,КОГАТО НЯКОЙ СИ ОТИДЕ ОТ НАС...И ОТ БЕЛИЯ СВЯТ ТОГАВА ГО ОЦЕНЯВАМЕ И СКЪРБИМ...МНОГО НЕЖНОСТ И ЛЮБОВ ИМА В ПОСЛАНИЕТО МУ,КЪМ ЛЮБИМИТЕ НЕМУ ХОРА...НО....КАКВО НАПРАВИ ТОЙ ЗА ДА СЪХРАНИ СЕБЕ СИ И ЛЮБОВТА СИ КЪМ ПРЕКРАСНАТА СИ СЪПРУГА И ПРЕКРАСНИТЕ АНГЕЛЧЕТА,НЕГОВИТЕ ДЕЦА...
    ИМЕННО В ИМЕТО НА ЛЮБОВТА Е ТРЯБВАЛО ДА ПРЕВЪЗМОГНЕ ЗАВИСИМОСТА СИ КЪМ АЛКОХОЛА,ДА СЕ ВЗЕМЕ В РЪЦЕ И ДА СЕ ДОКАЖЕ КАТО ИСТИНСКИ МЪЖ И ПИЧ ,КАКЪВТО ВИНАГИ Е БИЛ....
    ВЯРНО Е...ЗА МЪРТВИЯ ИЛИ ДОБРО ИЛИ НИЩО....
    НО ТОВА Е РЕАЛНОСТТА....
  • 21 rouzi

    13 3 Отговор

    До коментар #4 от "Друга жена":

    Прекалено наивно мислене. То така ако ставаше вярващите нямаше да имат толкова много проблеми

    Коментиран от #38

  • 22 Истината

    9 5 Отговор

    До коментар #15 от "Николай":

    Ами, като я биеш и обиждаш, ще си намери друг, не всички жени търпят домашно насилие.
    Коментара ти е показателен, ти сам си го каза.
    По-добре без секс, отколкото да живее с комплексар, като теб да я тормози.
    Българите имат жените си за притежание!

    Коментиран от #25

  • 23 Зарев

    13 1 Отговор
    Защо всички толкова отговорно и лицемерно съпричастни (или напротив) коментират и обсъждат наистина лични неща. Вие, които ще четете тази статия, както и аз, сме воайори в живота на хора, които привидно познаваме. Поддаваме се на провокативните заглавия на статии като тази и от чисто любопитство или скука се гмуркаме в чуждите истории,трагедии или щастие. Нормалното е безинтересно и скучно. За него няма статии. Няма атрактивни заглавия.
    Но защо все пак трябва да се излага на показ живота на хора, чийто слабости са се превърнали в медиен коз и под етикета артист се лансира модел на поведение, за който всеки родител тайно си цъка и си заключва пръстите. Дано на неговия син не се случи. А иначе лицемерно подкрепя такива велики личности.
    Всичко това е излишно, но на сцената на живота трябва да има от всичко.
    В морето от информация всеки сам решава накъде да плува. Така че, сложете си очилата и вземете книгата коята оставихте за да прочетете тази и подобни статии, както и моят коментар. Загубихте ценно време, както и аз.

    Коментиран от #26

  • 24 Друга жена

    7 5 Отговор
    до коментар # 21
    Вярващите са като всички останали хора. Проблемите не подминават никого. Разликата е, че те имат изградени ВЗАИМООТНОШЕНИЯ с Бог, доверяват Му се и имат силата да продължават докато дойде помощта Му. А Той винаги отговаря като любящ баща!

    Коментиран от #27

  • 25 Една БГ

    6 1 Отговор

    До коментар #22 от "Истината":

    Извинете, че се намесвам, но мисля, че не сте разбрала какво искаше да каже Николай #15 и несправедливо го хокате. Въобще не казва, че той е биел жена си.... цитирам: "Намери си по-млад от нея и сега реве."
  • 26 Една БГ

    9 0 Отговор

    До коментар #23 от "Зарев":

    Зарев, коментарът Ви е изключително истински смислен, реален и аргументиран! За мен беше удоволствие да го прочета!
  • 27 Зарев

    9 4 Отговор

    До коментар #24 от "Друга жена":

    Можете да вярвате, че РЕАЛНИТЕ мерки, които сте взели за решаването на какъвто и да е проблем са правилните. Не лишавайге думата Вяра от смисъл. Живеем отдавна във време в което е несериозно да се прокламира сляпата вяра. Това са клишета повтаряни хилядолетия от властта, зад удобното прикритие на църковни и религиозни институции във всякаква форма. Става въпрос за социален проблем, който трябва да се решава с реални средства.
    Вярвайте в това, че лечението което сте избрали е правилното, но по-добре първо се убедете с факти. От това ще зависи съдбата, а може би и живота не само на вас а и на хората които обичате. Отворете си очите за реалността и не бъдете лицемерни, надничайки зад паравана на някое Свето писание. Ако ли не, не размътвайте главите на хора, които в такива моменти търсят истинска опора. Отделянето от реалния живот и отдалечаването от същността на проблема не е начин за разрешаването му.
    И тъй като всеки е свободен да избира божие или собствено да е решението за посоките в живота да спрем дотук.
  • 28 Аристократ

    11 0 Отговор
    Всеки сам определя начина си на живот-ще пие, ще пуши, ще е веган и т. н. Да имаш самочувствието на мъжкар и пич, а същевременно да се държиш като самовлюбен нарцис - това наистина е лицемерие. Ако си мъжкар и обичаш жена си, няма да допуснеш тя да е финансовият стълб в семейството. Ако си пич, каквито и пороци да имаш, ще ги превъзмогнеш в името не на самия себе си, а на семейството си, ако наистина го обигаш. Покажи дела, а не сълзливи словоизлияния във фейсбук.
  • 29 случаен

    7 2 Отговор

    До коментар #7 от "Няма значение":

    Мислех да се въздържа, но дискусията предизвиква. Разбира се, че имате право. Лично на мен ми писна всеки ден да чета за Иван Ласкин. Всеки има право на мнение и преценка за популярни личности, изявявали се в театралното и филмово изкуство. Случаят обаче е такъв, че Ласкин, лека му пръст, се изявяваше и като личност. Личност, която далеч не всички харесваха. Но това никак не го интересуваше, явяваше се и ръсеше нецензурен език, обиди, наричаше хората какви ли не. Всички сме хора и няма идеални, а дори и да има, те пърхат с крилца някъде в космоса. Затова хората обсъждат личността на починалия наш актьор. Бих бил благодарен ако престанат да ни занимават с него. Светла му памет! Колкото до Александра, дано всичко това не се отрази на здравето й. Изпитвам добри чувства, харесвам я като личност и й пожелавам да бъде силна.
  • 30 Ваня

    2 3 Отговор

    До коментар #4 от "Друга жена":

    Да само Бог може да спаси човек от този порок-грях. Но дали човек иска е въпроса
  • 31 Не Не

    0 1 Отговор

    До коментар #5 от "Лудия":

    Ай стига бе ,гений?
  • 32 една жена право на отговор

    5 3 Отговор

    До коментар #14 от "Една БГ":

    А нима животът и изпитанията към всички нас в този живот не са груби?! Дори непосилно груби на моменти? Стига лицемерие, Иван Ласкин казвал това, което мисли, и всички говорят с възхищение за това му качество - поне привидно, лицемерно, знам ли... Аз, "една жена" , прави същото, назовава нещата с истинските им имена и тук веднага се намира някоя си "нежна душа", която ме обвинява в грубост. Хайде стига лицемерие! Назовала съм нещата с истинските им имена и нямам намерение да гги назовавам по друг начин. Знам какво е да имаш пиян около себе си - дори не у дома, Слава Богу, а в дома на съседката ми! Пияният не се контролира, пияният е по-страшен и от луд! Гонеше майка си с нож, а тя пищеше и ние тичахме нощем, след полунощ да го усмиряваме с риск да намушка нас! Пиянството е бич, страшен бич! Но трябва да си го видял лично, за да го знаеш! Алекс Сърчаджиева се е отървала от нещо много страшно и трябва да е благодарна, че И ТОЗИ МЪЧИТЕЛЕН ЕТАП от живота и е приключен.! Сигурна съм, че от дистанцията на времето ще си даде тази сметка! Харесвам я много и и желая щастие ни късмет- дано следващият мъж в живота и да е по-достоен за нея!

    Коментиран от #33

  • 33 една жена право на отговор продължение

    9 3 Отговор

    До коментар #32 от "една жена право на отговор":

    И пропуснах да кажа: Вечно пияният ми съсед изпиваше цялата пенсия на майка си, а когато тя нямаше пари да му даде - пак вадеше ножа! Имате ли идея колко е страшно да живееш с вечно пиян!? Колко е страшно дори да слушаш и гледаш поведението на вечно пияния - макар и отстрани?! В чисто житейски аспект, без да лицемерничим, само защото, видите ли, бил популярен актьор, ще кажа : отървала се е Алекс, тя ще го осъзнае и ще благодари на съдбата си, че все пак се е отървала от тази тегоба, от този кошмар. Дано успее да подреди живота си тази слънчева жена, с чието благородство и кротост и баща, и мъж злоупотребиха!

    Коментиран от #39

  • 34 друга жена

    3 3 Отговор
    До коментар # 27


    Зарев, това за "сляпата вяра" много ме натъжи. Натъжих се защото разбирам, че гордостта, самочувствието и високоумието на мнозина образовани са причина да бъдат отделени от Твореца. В Писанията, сам Бог призовава вярващите към ПРОСВЕТЕНА ВЯРА. Това означава да познаваш Бог като активна ЛИЧНОСТ. И сам ЛИЧНО да изградиш взаимоотношения с Него. Ръководство за това са Светите писания с личното участие на човека. Човек прави избор със сърцето си! Затова в Притчи Соломонови четем:" Сине мой, от всичко що пазиш, най-много пази сърцето си, защото от него са изворите на живота". Не става дума за анатомичния орган, а за комплекса от ум и душа, за съвест и избор - добро или зло. Ние всеки момент правим избор. И да, съгласна съм, че алкохолната и другите зависимости са социален проблем и изискват реални мерки, но има битки, в които без помощта на Духа Божий няма победа. Съжалявам ако съм оставила впечатление, че в такива случаи човека трябва само да седи на колене и да се моли "смирено". О, не ! Това е битка, в която трябва да бъдат впрегнати всички възможни ресурси (вкл. медицината) и с Божията помощ да се извоюва победата над греха. Моят апел е - Отворете Писанията и Новият завет и ги прочете със сърцето си.

    Коментиран от #36, #44

  • 35 мари

    2 7 Отговор

    До коментар #1 от "една жена":

    Вярвам, че хората, които имат проблем с пиенето, отиват в Рая, защото на Земята вече са минали през ада.
    Лайза Минели
  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 безхаберие българско

    3 1 Отговор

    До коментар #4 от "Друга жена":

    Това е най-умния коментар, който съм прочел до сега!
  • 38 Годсподи вразуми невежите

    5 2 Отговор

    До коментар #21 от "rouzi":

    Вярващия има проблеми,но призовава Божията помощ,а невярващият си налива 10-та ракия за да си "лекува" и решава проблемите!
  • 39 трета жена

    0 2 Отговор

    До коментар #33 от "една жена право на отговор продължение":

    Хората сме различни и пиянството се проявява по различни начини и степени.Не може да става сравнение на пример между Владимир Висоцки и пияният Ви съсед ,едва завършил средно образование.Вие просто сте обсебена от този свой съсед.Това си е човешка трагедия за децата и близките на актьора,да имаме милост все пак.
  • 40 Ардашес

    1 0 Отговор
    Дали да не обърнем страницата,с, защо е пиел. фактори,които сам сочи с позицията си. Мир на праха му.
  • 41 Ардашес

    0 0 Отговор
    Дали да не обърнем страницата,с, защо е пиел. фактори,които сам сочи с позицията си. Мир на праха му.
  • 42 Да обичаш на инат

    5 1 Отговор
    Не пожелавам на никого баща му да се налива като казак и после да го тормози и бие или синът да вика на майка си с изваден нож дай ракия или ще те изкормя. Защото това е част от моето детство и сега гледам по друг начин на злоупотребата с алкохол. Истината е че хората се отърваха, сърцето не се е делило на три а е било за едно само за алкохол!!!
  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Зарев

    1 0 Отговор

    До коментар #34 от "друга жена":

    Благодаря за уточнението. Наясно съм, че в основата на всички "злини" от поне 20 и повече години е опита ( и не само) за подмяна на ценностите (въпреки че не обичам този израз). Семейството като основоположник на човешките отношения, училището, поставящо на изпитание устойчивостта на човешкия характер, приятелите с които трябва да се научиш да изграждаш социални контакти и т.н. са много от факторите изграждащи човека като такъв. Няма еднозначно решение на проблеми като този .
    Наблюдавам,че хората се притесняват да показват това че са добри. Критиката и агресията са по удобни май. Като вид превантивна защита. Създава се модел на поведение на агресивни мъжкари. Но като всичко прекалено и това няма добър край. По-скоро няма край.
    Истината е някъде там, но в никакъв случай не е на повърхността.
    Силно изразените черти на всеки характер са опит за компенсация липсата на такива.
    Това за което съм съгласен е че никога не е късно човек да намери и оцени важните неща в живота.
    Вгледайте се отвъд очевидното, съмнявайте се, търсете, разсъждавайте, но не забравяйте че живота е любов, познание и грижа.
  • 45 Друга жена

    0 1 Отговор
    до коментар# 44

    Подмяната на ценностите не е започнала преди 20 години, а много, много отдавна още когато човекът реши да пренебрегне и започна да нарушава ценностите (същите в коментара 44), които Творецът е препоръчал. Не без участието на Неговия Противник - Сатана. И така под прикритието на "добронамереност" и "свобода да избира" човекът беше подлъган и с измама отделен от Бог. БОГ Е ЛЮБОВ ! За да даде шанс на човека за възстановяване на ВЗАИМОТНОШЕНИЯТА с Него, Той даде Своя Единороден Син - Исус Христос да пострада на кръста... Затова моят апел е - да се обърнем към Създателя с цялото си сърце, за да намерим изворите на живота. Така ще имаме силата да възстановим изгубените ценности първо в нашия живот и да бъдем пример и опора за останалите. Само хуманизъм - не върши работа. Без подкрепата на Духът на Бога няма победа над греха, който нарушава Божествените ценности.
  • 46 "Добронамереният"

    0 0 Отговор
    До #45 Вашето изказване е поредното доказателство, че в основата на т.нар. божия помощ е насаждането на вечната вина. Агресия струи от всяка дума написана в поста. Чудесно е да се обърнете към Създателя и ......после. Психологията на човешкото същество е проучвана и изследвана от хиляди години. Не е ли по човешкият и обичащ начин да се допитаме до нея? Там са отговорите! Не вменявайте вина отново на изпадналите точно в този момент. Смирението се постига и с други нагласи. И то не трябва да е вечно, а само в моментите в които си пекрачил границата.
    Четете и се образовайте - това е лекарството!
    Не проглеждайте защото всики виждате! Това с проглеждането е утопия на болни мозъци!