Last news in Fakti

10 Януари, 2019 13:20 23 025 21

Елвира Георгиева: "Жертвах себе си!"

  • елвира георгиева-
  • жертва-
  • кариера-
  • деца

Заради кариерата си певицата не станала майка

Певицата Елвира Георгиева не е на сцена вече повече от 10 години, след като прекрати музикалната си кариера, но както се казва – никога не е късно за равносметки. В първите дни от Новата година тя признава колко тъга е събрала през годините заради вътрешните си противоречия. Въпреки че се омъжва два пъти, тя няма деца, защото избира да отдаде цялата си енергия и внимание на музиката.

Неотдавна обаче, изпълнителката признава пред своя близка приятелка, че равносметките й от отминалата година са я докарали почти до състояние на депресия. Защото били свързани с избора й да прави кариера на всяка цена.

„Жертвах себе си в името на кариерата”, казала Елвира със сълзи и тъга в очите.

Всъщност певицата не за първи път признава грешките си на глас, но за разлика от много свои колеги – не се оправдава.

„Когато спрях да пея категорично, изпаднах в много дълбока депресия. Нямаше го и бившият ми мъж, който ми беше всичко в живота по онова време. Той беше носител на музиката, на най-любимото ми нещо, заради което дори не можах да стана и майка”, добавя атрактивната изпълнителка, която днес често се улавя, че преглежда албуми със стари снимки, сякаш с надеждата, че бягайки от реалността, ще избяга и от болката в душата си.

Затова и логично признава: „Аз съм наранена душа, но не защото някой ме наранява отвън. Аз се самонаранявам. Тъгата идва от това, че не мога да намеря себе си”.

Преди време в интервю Елвира споделя също:

„От малка усещах, че ще стана певица. Знаех дълбоко в себе си, че ще стана такава. Срещнах точният човек, който да ми помогне да сбъдна тази мечта, сблъсках се с любовта на хората и слязох от тази любов. И това много ме нарани, но от друга страна ми даде и много други неща. Като това да разбера колко съм силна и защо съм се страхувала от толкова много неща. Всъщност ми е липсвало това да обичам себе си.”

Пред „ШОУ” певицата е признавала още, че темата за децата е отдавна затворена в живота й.

„Когато е трябвало да имам деца, съм пяла... Нямаш време, казваш си: „Ако спра две години, какво ще стане с кариерата ми – край, ще ме забравят...”. И предишният ми съпруг, и Николай имат деца. Аз съм си решила за себе си въпроса”.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Mорук

    19 16 Отговор
    И тази пак отде изскочи хич не съм я чувал
  • 2 дедо Шишарко

    21 11 Отговор
    Тя па една певица!
  • 3 Гост

    43 7 Отговор
    Домовете за деца са пълни и много деца чакат за майчина ласка. Стига да искаш - имаш го. Явно не ти идва отвътре, не е в приоритетите ти. А само по този начин можеш да осмислиш живота си.
  • 4 Гост

    24 7 Отговор
    Дърта шаврантиа силиконова
  • 5 Фалшив герой

    22 6 Отговор
    Ооо старото шавранте била жертва ! А га яде кифтетата на доктора ???
  • 6 Радо

    21 4 Отговор
    И по нея колко матриял замина `га бях ученик навремето.
  • 7 Красивата Павлета

    24 3 Отговор
    С една песен ,стана известна тази глезла....!И какво се оплаква, като тъне в лукс. .!Едното е за сметка на другото....!!!Един е беден,но се радва на друго...!!!!Я се успокой,тук трима обратни,цял ден сърца си изпращат. ...!Това по добре ли е...?Я горе главата....!!!
  • 8 Аз Варна

    20 8 Отговор
    Е,какво сега,дай да я оплачем,че се била жертвала заради кариерата.Тя пък една певица беше,сменях канала или изгасях радиото.
  • 9 Фалшив герой

    15 5 Отговор
    Що мъжки салам е изяла само тя си знае !!! Тази е от тия дето един мъж не и стига ! Даже двама-трима са малко !!!!
  • 10 Да те открехна:

    16 0 Отговор
    Безсмислена жертва.
  • 11 гост

    18 4 Отговор
    Едно време беше много хубава.
  • 12 Анонимен

    20 3 Отговор
    И накрая - ни дете, ни кариера! За това й е тъпо.

    Коментиран от #13

  • 13 Лллллллл

    8 0 Отговор

    До коментар #12 от "Анонимен":

    Мъжът и е пластичен хирург.оллее
  • 14 ПРЪЧА

    10 2 Отговор
    ПОЧЕСАХ СИ МЪДЕТЕ И ГО ПРЕМЕСТИХ У ЛЕВИОТ КРАЧОЛ

    Коментиран от #16

  • 15 случаен

    6 2 Отговор
    Пълни глупости! Тази жена, която беше популярна певица, а сега е известна с депресията, до която стигна благодарение на безбройните пластични операции на лицето, бюста и къде ли още не. Хирургът, сегашният й съпруг, само не успя да удължи краката й. Да се превърнеш от професионален музикант в опитно животно, върху което да упражняват хирургическия си талант, ето до какво води. До депресия и пълно обезличаване. Освен днешните писания, отдавна никой не е чувал нищо за нея. Стои с подновената си почти до съвършенство външност вкъщи и плаче.

    Коментиран от #17, #20

  • 16 отговор

    7 4 Отговор

    До коментар #14 от "ПРЪЧА":

    "Пръч", толкова често се чешеш, че ще вземеш да се повредиш и ще се наложи да те кастрират. Хайде чеши се, твоя работа, но поне не ни занимавай, че става вече изключително гадно! Мярка, всяко нещо с мярка!
  • 17 Аз Варна

    4 1 Отговор

    До коментар #15 от "случаен":

    Нека й е.Сама го е пожелала.Има една приказка:„Внимавай какво си пожелаваш,че може да ти се сбъдне.”
  • 18 Веса

    6 1 Отговор
    Мъжът и е отвратителен кръшкач.Спи наред с пациентките си,знам го от личен опит.Тя е депресирана защото парите не дават щастие,липсва и любов....Николай не и обръща достатъчно внимание,а и не се е осъществила като майка!Но никога не е късно,нека си осинови дете!
  • 19 Стойчо

    3 1 Отговор
    Повечето които пишете против нея, сте просто олигофрени които изобщо не сте я чували никога! Вземете послушайте малко нейни песни и тогава пишете... Една от отвърдените ни наши поп певици!
  • 20 Стойчо

    3 1 Отговор

    До коментар #15 от "случаен":

    Върна се на сцената и си пее както пееше преди. Нищо не е изгубила от гласа си.
  • 21 Койчо

    1 0 Отговор
    Всичко е суета... и парите, и кариерата, и децата дори... Докато е млад човек, не осъзнава това, а чак като поостарее и като придобие малко повече житейски опит. А на някои и цял живот не им стига за да го разберат.