11 Януари, 2019 16:42 8 073 4

Жена се преби заради Юлиан Вергов

  • юлиан вергов-
  • актьор-
  • откраднат живот-
  • фен-
  • кино-
  • театър

Актьорът развълнува своя почитателка на улицата

Интересна ситуация се разигра в един от столичните молове около звездата Юлиан Вергов, съобщава "Шоу". Един от шефовете на култовата екранна болница „Свети Кирил” от досегашните сезони на медицинския сериал „Откраднат живот” често пазарува в мола за радост на многобройните си фенове. Преди дни обаче неговото присъствие е предизвикало същинска суматоха.

Вергов обикалял с автомобила си, за да си намери място за паркиране. И след като най-накрая открил, когато слязъл от колата провел малко по-дълъг телефонен разговор. В този момент жена на средна възраст, очевидно негов почитател, се чудила как да застане така, че да влезе в полезрението му.

Комичната ситуация, разбира се, предизвикала шеги и закачки от останалите хора, които преминавали в този момент. Изобретателната фенка решила, че трябва да забърза крачка, за да може поне да си пресече пътя с този на Вергов, но вместо това в бързината се спънала и паднала на метри от него.

Изправила се почти веднага с гримаса на лицето, очевидно от болка. Все пак успяла да поздрави с измъчена усмивка своя любимец, който ѝ отвърнал със същото. „Да не припаднеш пък сега от вълнение”, подхвърлил ѝ шеговито човекът, помогнал ѝ да се изправи.

Всъщност още с първата си поява в сериала „Откраднат живот”, чийто нов сезон очакваме съвсем скоро, Юлиан Вергов предизвика истинска истерия в социалните мрежи. „Къде раздават такива шефове? Искам и аз един” и „Дай Боже всекиму такъв директор”, бяха малка част от коментарите тогава.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 незнайко

    13 12 Отговор
    Добър и красив актьор. В момента се раждат новите български актьори за големия екран !!!
  • 2 Заради тоя...!?!?

    11 9 Отговор
    Тая трее да е зле кат него!!!
  • 3 Възрастна

    11 1 Отговор
    Вергов е интелигентен, харизматичен, добре възпитан и с добро сърце...Едва ли има жена, която не би "паднала" пред него. Изглежда, освен между жените и между мъжете има завистници. И вместо да завиждат, е по-добре да намерят своя начин да бъдат естествени, чаровни и желани.
  • 4 Сузи

    3 0 Отговор
    Мале тоя юлиян само да ми падне