Last news in Fakti

12 Януари, 2019 07:00 13 588 2

Вашият хороскоп за днес, 12.01.2019 г.

  • хороскоп-
  • днес-
  • 2019

Творчески ден за Близнаците, Скорпионите да се стягат за работа

Вашият хороскоп за днес, 12.01.2019 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Ще подхождате към нещата по нов начин и резултатът ще ви изуми. Доста добре ще се справяте с всичко, изискващо сръчност.

Телец

До обяд ще трябва да действате бързо и ефективно. Не приемайте лично всичко, което ви казват, гледайте на нещата с чувство за хумор. След обед ще имате възможност да се изявите както вие искате.

Близнаци

Един определено творчески ден. Можете успешно да се представите където и да отидете. Отделете време за себе си и за нещата, които обичате, но най-вече за любимите си хора.

Рак

Приключвате седмицата с ясни планове какво точно и кога трябва да се свърши. Ще успеете да създадете нужната организация. Може да се наложат някои извънредни плащания, дано да имате заделени средства за такива цели.

Лъв

Лесно ще излизате извън нерви, а това би се отразило зле на имиджа ви. Няма да търпите намеса в личните ви дела или оспорване на мнението ви, а така определено не се работи лесно. Не се чудете после защо хората ви отбягват.

Дева

Трудно ще се изразявате заради някакви криворазбрани норми на поведение. Време е да се вземете в ръце и да спрете да се съобразявате сляпо с всички правила.

Везни

Ще изглеждате страхотно и, естествено, това ще повлияе не само на самочувствието ви, но и на отношението на хората към вас. Само не злоупотребявайте с вниманието на околните като ги заливате с всичките си проблеми.

Скорпион

Стягайте се за работа, а тя няма да е никак малко. Има безброй дребни неща, които очакват точно вие да ги свършите. Бъдете точни и прецизни. И внимавайте с похапването, не прекалявайте.

Стрелец

Имате много идеи, които искате да реализирате. Хубаво е да потърсите помощ отстрани, да не действате сами. Не влизайте в конфликт с шефовете си, бъдете готови да намерите компромисно решение.

Козирог

Ще имате много нови идеи, но по-важното е, че ще имате възможност да ги споделите. Лошото е, че няма да гледате обективно на себе си, така че не бързайте с реализацията. Днес е ден за събиране на информация.

Водолей

Напълно безразборно споделяте симпатиите си, а това определено ще има последствия. Добре е да се определите. Не бъдете прекалено доверчиви, ще ви струва скъпо.

Риби

Благодарение на активността си ще можете да се представите добре във финансовата област. Ще си напълните касичката, но и твърде бързо ще я опустошите.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Фен

    4 1 Отговор
    На хороскопи.
  • 2 Илен

    0 0 Отговор
    Бъди по конкретна