13 Януари, 2019 16:44 14 604 20

Казахстански Дон Жуан разтърси с история

  • бекзат-
  • казахстан-
  • турция-
  • студент-
  • прелъстяване-
  • секс

Бекзат Жанзаков свалил над четиридесет момичета за една година

Младият студент от Актобе Бекзат Жанзаков се гордее с любовните си похождения в Турция. Според него през последната година той е бил в интимна връзка с повече от четиридесет момичета, съобщава NUR.KZ.

Както разказва 19-годишния Бекзат, в Турция той се занимава с видео-блогове, а също и с видеозаписи за ски компании. Преди това той учил в международно училище, откъдето бил изключен за отсъствия и редовни срещи с различни момичета.

"Снимам видеа за пътуванията си из Турция. Работата като производител на видео му дава възможност да пътувам и да се наслаждавам на живота. Обичам момичетата и моето хоби имаше отрицателно въздействие върху обучението ми. Но вече нищо не ми пречи и сега имам редовно романтични отношения с момичета," казва младежът от Актобе.

Бекзат постоянно качва снимки на приключенията си в социалните мрежи. Според него през последната година той е правил секс с момичета от Сенегал, Нигерия, Южна Корея, Китай, Украйна, Полша и Русия.

„Тази година съм имал отношения с четиридесет момичета, включително жени от Казахстан. Обичам отворените отношения. Сред тях има студентки от различни университети. Редовно качвам снимки в Инстаграм с моите приятелки.

Нямам постоянна приятелка, но имам приятелки, които ми помагат за облекчаване на стреса или за поддържане на здравословен начин на живот чрез интимни отношения ”, признава Бекзат.

Според казахстанеца има сериозна разлика между казахските и турските момичета.

"Нашите момичета са разделени на два типа. Първият тип включва момичета, които са свикнали да бъдат под контрола на мъжете. Такива момичета са свикнали с факта, че момчетата им поставят различни табута, като например да не дружат с други момчета, да не излизат на улицата късно вечер и т.н.

Не приемам това и го считам за глупаво явление. Вторият тип включва момичета, които очакват от момчетата само пари, подаръци, ухажване и ходене по ресторанти. Тези момичета са много горди и с твърде високо самочувствие. А виж, туркините са много капризни и прекалено разглезени.

Също така турските жени не следят за външния си вид, така че тук има много момичета с наднормено тегло и те рядко използват услугите на козметик. В Турция по статистика мъжете са повече от жените. Ето защо, туркините не се грижат за себе си, вярвайки, че няма нужда да се тревожат, защото мъжете са повече от тях. Заради голямата конкуренция мъжете трябва да се борят за жените, а онези използват това," споделя Бекзат впечатлението си.

Тъй като съвременните турски жени са луди по корейската поп музика, някои момчета от Казахстан използват това.

"В Турция, сега има южнокорейска мода. Младите хора обичат корейска музика, гледат техните клипове. Затова някои казахстанци го използват. Ние също сме азиатци и сме високи на ръст. Дори имаше един инцидент, когато казахско момче измами туркиня и се ожени за нея.

Той твърдял, че е кореец, а тя му повярвала. Направили сватба, но след това се оказало, че той не е от Южна Корея, стана скандал. Като цяло се оказало, че той е просто мошеник," каза Дон Жуан-ът от Актобе.

Според Бекзат отношенията между жените и мъжете в Казахстан са твърде старомодни и не отговарят на съвременните реалности.

„В Казахстан е прието младите хора да следват всички установени правила. Например, първата целувка трябва да бъде след втората среща, секс след 7 срещи или след сватбата. Като цяло има набор от неписани правила в отношенията между казахстанците.

Но в чужбина младите хора не спазват тези правила. Те правят секс в удобно време, когато го сметнат за правилно. Друг недостатък в казахстанските отношения е сексизмът.

Много момчета в Казахстан предпочитат необразовани момичета, за които се предполага, че трябва да останат у дома и да отглеждат деца. Чужденците не са такива, тъй като там се зачитат жените и техните права ”, казва Бекзат.

Казахстанецът признава, че има голямо желание да се среща с различни момичета заради страстта си да пробва нови усещания.

"От детството съм бързак. Харесват ми нови познанства, нови хора. Това важи и при отношенията с момичетата. Защо сменям момичетата? Защото обичам нови чувства, нови отношения, нови харесвания. Сексът и романтиката ми дават повече енергия и сила. Затова, поне засега се чувствам страхотно и готов за нови предизвикателства,” казва Бекзат.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ъъъъ

    44 1 Отговор
    Не разбрах сваля ли ги или им плаща?
  • 2 Borislav Popov

    27 22 Отговор
    То в Турция и да си сакат и да си кьорав, пак ще си хванеш рускиня и на нашето море също !!

    Коментиран от #4

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 tost

    22 5 Отговор

    До коментар #2 от "Borislav Popov":

    А украинките как са? Питам за един приятел.

    Коментиран от #7

  • 5 Радо

    20 3 Отговор
    Бекзат на казахски предполагам означава Отзат на англо-български.
  • 6 tost

    36 3 Отговор

    До коментар #3 от "Alpha_Lone_Wolf":

    200??? Гледаш ги през прозореца, бъркаш си в гащите и ги почваш. След това следващата......... и така до 200🤔
  • 7 Бесен Язовец

    7 7 Отговор

    До коментар #4 от "tost":

    Честно да ти кажа, нямам опит с украинка, може би защото по рядко се срещат от рускините !
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Кашчей

    21 2 Отговор
    Какъв Бекзат, тоя си е жив Борат. Казахстански селяндур с леки пристъпи на дебилизъм. Сигурно харчи парите на тате някой местен нефтен феодал и вие ни го изтипосвате тука като големия Дон Жуан. Аре да си ги мериме като е толкова отворен евач. Пръдльо, ще има да си гледа в обувките и да подсмърча като извадя тракийския жезъл king size.
  • 10 Манаф

    16 4 Отговор
    То пък един красавец тоя монголоид , и един мит за туркините че са винаги бръснати и чисти, ако знаете какви мърляви и космати котараци има из Истамбул, хубаво че батко ви Манаф винаги пиян ги работи
  • 11 До Хриса!

    3 1 Отговор
    Казахстан и Турция си граничат,обрязани, но поне момчето си има работа с момичета и отбелязва бройката,няма значение от каква националност са...!Друго да ви кажа ,това не интересно,ревнивата мадам Злата ,да видите какви любовни обяснения получава!!!!Този младия обратен е врътнал,казва ,че точно навреме я срещнал и не искал опъване,не искал пари ,искал само да се гледат в очите с краставици магаре! Аз казвам ,дай ми парите ,ти брой звездите с дъртия обратен....!!!!Срам нямат в цял сайт, хората не забелязват ли техните гейски изцепки,да ги изгонят.....!!!!!

    Коментиран от #12

  • 12 Продължение

    3 0 Отговор

    До коментар #11 от "До Хриса!":

    Клавиатурата ми е виновна,исках да кажа ,,краставо магаре,,!
  • 13 Иван

    3 0 Отговор
    Мамалиги
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 селото

    2 0 Отговор
    Тъпопитек
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Бичето

    0 0 Отговор
    Браво на момчето!
    Аналгедон за всички коври!