15 Януари, 2019 07:00 22 679 1

Вашият хороскоп за днес, 15.01.2019 г.

  • хороскоп-
  • днес-
  • 2019

Денят е подходящ за работа за повечето представители на зодиака

Вашият хороскоп за днес, 15.01.2019 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Днес денят е за сериозна работа, но това няма да ви тежи. Ще успеете да сложите ред не само в своите неща, но и в тези на колегите си. Вечерта посветете на един любим човек. Приятна изненада ще поддържа настроението ви през целия ден приповдигнато.

Телец

Днес денят ще е предимно работен. Не влагайте прекалено много емоции в работата, защото вечерта ще почувствате като изцедени. Спазвайте сроковете, които са ви поставили и не подценявайте детайлите.

Близнаци

Ще ви вълнуват най-вече лични неща – собствените ви настроения и чувства ще определят и поведението ви. Сами знаете, че това не е най-добрия начин да се представите пред обществото. Е, една приятна изненада ще ви накара да се чувствате единствени и неповторими, пък и вечерта ще ви предложи доста вълнуващи преживявания…

Рак

През деня нещата ще се развиват доста бързичко, а вие увлечени в сладки приказки може да пропуснете нещо. Добре е да не дразните домашните си, защото вечерта ще имате сериозни разговори, а е по-добре да си отдъхнете на спокойствие.

Лъв

Ще научите за нова по-интересна работа, която може да вършите и това ще ви изпълни с оптимизъм за бъдещето ви. Не се колебайте веднага подайте молба за тази позиция.

Дева

Не сте особено вдъхновени от новата работна седмица. Ще имате желание просто да избягате и да се занимавате с нещата, които ви вълнуват. Малко трудно ще е да го направите, но поне опитайте.

Везни

Трябва сериозно да се замислите накъде вървите и дали да продължавате сами оттук нататък. Важно е да работите в екип, но за целта ще трябва да преодолеете някои от предразсъдъците си. Бъдете практични и не се залъгвайте с неща, за които знаете, че са безполезни.

Скорпион

Денят е обещаващ, но не и лесен. Ще се сблъскате с недоверие от страна на околните и със собствените си вътрешни противоречия. Вслушайте се в интуицията си и най-вече във внезапните си хрумвания, несъмнено ще намерите конструктивен изход.

Стрелец

Денят е подходящ за сериозна работа, особено ако става дума за сметки, изчисляване и други подобни. Вечерта може да си позволите някои дребни удоволствия – да побъбрите на воля и да понапазарувате това-онова лично за вас.

Козирог

Трудно ще ви е да превключите на работна вълна, има доста неща за дома, които ще продължават да задържат мислите ви. Е, рутината бързо ще си каже думата и отново ще се заемете с обичайното. Не се преуморявайте още от първия работен ден, щадете си силите за през седмицата.

Водолей

Добро начало на седмицата. Ще подхождате към нещата по нов начин и резултатът ще ви изуми. Доста добре ще се справяте с всичко, изискващо сръчност.

Риби

Стремително начало на новата седмица. Ще имате доста добри възможности и е добре да не ги изпускате заради ненужни подозрения. Бъдете готови да рискувате.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.