Last news in Fakti

18 Януари, 2019 13:46 13 211 10

Фънки за Ласкин: Иван не се държеше като алкохолик

  • фънки-
  • иван ласкин-
  • алкохол-
  • смърт-
  • загуба-
  • димитър ковачев-фънки

Промоутърът скърби за загубата на своя добър приятел

Смъртта провали последната среща на Иван Ласкин и Димитър Ковачев-Фънки. Двамата верни другари имали уговорка да се съберат, за да изпратят заедно отминаващата 2018 година, но вместо да си чукнат наздравица, актьорът и промоутърът се разделиха завинаги. В последните дни на миналата година звездата от "Васко да Гама от село Рупча“ бе в изкуствена кома във ВМА, а цирозата му победи окончателно часове преди именния му ден.

"Посещавах го в болницата. До последно се надявахме на донор. Мислехме, че ще прескочи трапа. Бяхме се разбрали да се видим към края на годината, но… Господ прибира хората, които му трябват горе. Предполагам, че сега в някой бар там горе с Чочо Попйорданов са си сипали по едно и си гледат кефа“, сподели покрусеният Фънки в интервю за в. "Уикенд“.

"За никого не е тайна, че Ласкин си докара цирозата заради алкохола. Преди няколко години дори в телевизионен ефир той призна "Аз съм алкохолик, боря се“, каза още Ковачев.

Според Фънки обаче, познавайки нрава на приятеля си, това негово изказване е било на шега. "Защото никога не се е държал като алкохолик, когато сме били заедно на маса. Не си спомням да сме имали някакви кой знае какви геройства, когато сме били заедно. Всичко е било в рамките на нормалното — събирали сме се семейно, говорили сме си, смели сме се… Пийнем малко ракийца, мезим, приказваме си… без простотии“, разказа още рокаджията.

Фънки се опитва да помага на вдовицата на Ласкин — Александра Сърчаджиева, с каквото може.

Актрисата прояви изключителни сила и воля, и само дни след погребението на Иван се върна на сцената на Сатиричния театър. "Алекс се държи. Тази жена е направо герой. Откъде намира тази сила? Станала е направо 30 кила. Голямата дъщеря на Ванката, София, е много будно и готино дете. Нормално е да страда, все пак е загубила баща си. Аз никога няма да го забравя. Тази година в промоутърската ни фирма сме затрупани със задачи, но след загубата на Иван не ми се работи“, жали по загубения си приятел Фънки.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 отегчен

    44 2 Отговор
    Оставете го да почива в мир, най-сетне. Господ да се смили над душата му.
  • 2 гОШЕТО

    12 15 Отговор
    Дебелака е следващия ако не намали яденето.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Анонимен

    9 6 Отговор
    Пияна гарга си беше.
  • 5 vasik atanasova

    15 1 Отговор
    ИВАН НАИСТИНА БЕШЕ ГОЛЯМ
    И МНОГО ЕМОЦИОНАЛЕН ПИЧ
    СВЕТЪЛ ПЪТ НА ДУШАТА МУ
    ПОЧИВАЙ В МИР ЛАСКИН
  • 6 Дядо Йоцо гледа

    6 2 Отговор
    И в какво ще се състои помощта на промоутъра, че нещо не схващам, така преди години, най добрия приятел на един трагично загинал с мотоциклет на магистрала Хемус вокалист на известна българска музикална група, помагаше на вдовицата, но после се оказа, че работил и по 2-ро направление?
  • 7 впечатлен

    5 0 Отговор
    Ако сме на принципа за мъртвите или добро, или нищо, да, Иван Ласкин беше актьор, баща и приятел. За съжаление силата, която проявяваше, когато трябва да нападне някого с нецензурни слова, когато трябваше да демонстрира странно възпитание, не му стигна, за да се пребори с някои пороци и да бъде до жената, която толкова обича, и децата си, да ги подкрепя. Защото рамото до тебе, бащината закрила не може да бъде заменена с нищо. Кураж и сили на Александра и децата му да се справят с трудния живот в страната ни!
  • 8 Стомаха

    5 0 Отговор
    ФЪНКИ Е ОТ НУЛАТА В ЛЯВО
  • 9 БОГО.

    0 1 Отговор
    ЯХНИ РАКЕТАТА?
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.