22 Януари, 2019 14:54 2 441 4

Какво вещаят аспержите за 2019 година?

  • гадателка-
  • джемина-
  • предсказания-
  • 2019 година-
  • джемина пакингтън-
  • аспержи

Британската гадателка Джемина направи своите предсказания за годината

Какво вещаят аспержите за 2019 година? - 1
Снимки: shutterstock

Британска гадателка, известна като единствената, която гледа на аспержи, направи своите предсказания за 2019 година, пише британският вестник Mirror.

С помощта на своите аспержи Джемина Пакингтън в миналото предрече Брекзит, както и президентските успехи на Доналд Тръмп и Еманюел Макрон. Сега тя вещае, че през 2019-а ни очаква икономическа рецесия. Кризата ще удари главно САЩ, но нейните последствия ще се усетят навсякъде по света.

Страховете от Брекзит ще се окажат крайно преувеличени, сочат аспержите на Джемина. Тя ги подхвърля във въздуха и въз основа на това какви контури оформят на земята, гадателката прави своите прогнози.

Търговската война между САЩ и Китай ще бъде преустановена през 2019 г. Английският женски национален футболен отбор ще спечели световното, което ще се проведе във Франция тази година.

Голям успех на наградите Оскар ще завоюва лентата "Роди се звезда", категорична е Джемина.

Британският екстрасенс, била посветена в изкуството на гадаенето когато била едва 8-годишна. Неин наставник и учител била леля ѝ, която пък гледала на чаени листенца.

За разлика от нея обаче, Джемина се усъвършенствала в използването на друг хранителен продукт — аспержите!

За да направи своето предсказание тя хвърля зеленчуците във въздуха и после тълкува начина, по който са се подредили при падането.

Какво вещаят аспержите за 2019 година?
Снимки: shutterstock


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    5 1 Отговор
    Чакайте да хвърля един боб и ще ви кажа какво вещаят аспержите за 2019 г.! Хахаха! :)))
  • 2 Гост

    5 1 Отговор
    P.S. Тая гадателка е от тия - на аспержи гледа, на х*й познава!!! Хахаха! :)
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.