22 Януари, 2019 17:49 11 185 12

Изскочи нова срамна тайна от миналото на Меган Маркъл

  • меган маркъл-
  • минало-
  • херцогиня на съсекс-
  • младежки години-
  • вампир-
  • скандална роля-
  • училищна пиеса

Скандална роля в училищна пиеса стана повод за поредната скандална история около херцогинята на Съсекс

Изскочи нова срамна тайна от миналото на Меган Маркъл - 1
Снимкi: EPA/БГНЕС

Животът на Меган Маркъл, от времето преди да стане херцогиня на Съсекс, бе доста бурен. Американката често привличаше вниманието на таблоидите, които с радост разказваха скандални истории от живота ѝ и изваждаха на показ интимни подробност от него. Името ѝ се свързваше с непокорно, дръзко и дори провокативно поведение, напълно неподходящо за член на кралско семейство с вековни традиции и строги правила.

И все пак Меган Маркъл стана част от британското кралско семейство и получи благородническа титла.

След сватбата си с принц Хари, актрисата трябваше да обърне гръб на стария си живот и да се раздели завинаги с миналото. Тя положи много усилия да се впише в новата обстановка и да научи всички правила и нормо на поведение, които кралският етикет изисква.

Изскочи нова срамна тайна от миналото на Меган Маркъл

Въпреки цялото си старание и саможертвите, които направи в името на любовта, Меган все още не може да се отърси напълно от миналото, което от време на време изважда на показ някоя нейна срамна, скандална или неудобна тайна, която изобщо не подобава на новото ѝ положение в обществото.

Сега изплува поредната смущаваща история от някогашния живот на актрисата, от която кралицата едва ли е във възторг.

Оказва се, че херцогинята на Съсекс е била доста палава и дръзка, като млада девойка и си е позволявала волности, които към днешна дата се приемат като крайно неуместни и шокиращи.

Когато била ученичка в Лос Анджелис, съпругата на принц Хари участвала в училищна пиеса, която може да се опише като шумно и шокиращо представление. Красавицата се превъплътила в ролята на секси вампир на име Лола Банана.

Според кралския биограф Андрю Мортън, по време на пиесата, младата Меган изскачала на сцената, пеейки „What Lola Wants”. Костюмът ѝ се състоял от дълги сатенени ръкавици и трико покрито с пайети, отговарящо на номера ѝ, в стил „Бурлеска”.

Според кралския автор, изпълнението на Меган било шокиращо и възмутително, както за учителите, така и за учениците, които видели младата звезда в много различна светлина.

Мортън твърди, че страстното изпълнение на Маркъл може да се сравни само с вулгарното и смело дефиле на Кейт Мидълтън по време на благотворително модно ревю на университета "Сейнт Андрю” през 2002 година, когато тя премина по подиума, облечена в прозрачна рокля.

Изскочи нова срамна тайна от миналото на Меган Маркъл

Тогава принц Уилям седеше на първия ред на шоуто. Смята се, че се е обърнал към свой приятел, когато Мидълтън е минавала полугола на сцената, и му е казал, че „тя е страшно гореща”. Двамата започват да се срещат година по-късно, а се женят през 2011 година.

Изскочи нова срамна тайна от миналото на Меган Маркъл


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 среднощен

    20 1 Отговор
    Херцогинята на Сесекс, разчупва "кралската матрица"..!?

    Коментиран от #3

  • 3 среднощен

    14 0 Отговор

    До коментар #2 от "среднощен":

    Сори - ..Съсекс!?
  • 4 БОБИ КОЧА

    28 3 Отговор
    Их как се прекарах да прочета този. ........!
  • 5 РЗС

    28 2 Отговор
    тия двете колко пушки са скършили, тия от ми6 не могат да смогнат да им заравят историите
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Стратега

    12 3 Отговор
    Тая е супер, направо ще обърне двореца нагоре с краката, направо кърти. Излиза,че е палава, ако ги наредиш по гърба й ще прилича на таралеж!
  • 8 Малиии къв срам

    11 1 Отговор
    Ей Мегън ,може ли да правиш такива неща бе.!
    Аз съм потресен...Значи само ме е страх като си се родила някой да не те е снимал гола че тогава няма да го преживея
  • 9 мнение

    9 3 Отговор
    И какво от това? Даже кралицата разбра, че има неща, които са по-важни от целомъдрието и наведената срамежливо глава. Ярък пример е Даяна, девствена, изключително скромна и обичана от хората, но нещастна. Брак с принц Чарлз, който никак не ценеше тези нейни качества, поддържаше извънбрачна връзка с грозната и досега мразена Камила, но за него това беше любовта на живота му. Меган и принц Хари поне засега са влюбени, което е голямо щастие. Същото се отнася и за принц Уилям и Кейт. Статията е злобна и излишна. Пък и най-малко е наша работа.
  • 10 Артист

    5 0 Отговор
    Покажете палавата Лола Банана с театралния костюм - тя си е точно секси вампир....
  • 11 гощо

    4 0 Отговор
    Както един цървул трудно би станал чепик така и една кОвра трудно става принцеса! Второто е по вероятно предвид салухавият принц,но като не са му казали на време кои жени са за забавление и кои за съпруги ......
  • 12 бомбата

    0 1 Отговор
    ....черното си е черно....че си е цигане си се види и кво друго освен цигания да излезе и празната рижава глава на похотливото кралското изтърсаче.....английски пияндурници...хак да му е черната джука.... ..то и баща й се напука до несвяс че оттърва кралската сватба.....и дружно си оплюха цигането късметлийче.....