Last news in Fakti

10 Февруари, 2019 07:00 18 070 2

Вашият хороскоп за днес, 10.02.2019 г.

  • хороскоп-
  • днес-
  • 2019

Ден на бурни страсти и опасности за Близнаците, Козирозите ще са пълни с енергия

Вашият хороскоп за днес, 10.02.2019 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Днес ще се увеличи обаянието ви и магичното влияние върху околните, макар че ще сте леко напрегнати. Липсата на страх от провал е вече половината от успеха, така че - давайте смело.

Телец

Имате огромно желание да бъдете забелязани и оценени. В това, разбира се, няма нищо лошо, но не е нужно да се правите на палячовци, за да ви обърнат внимание и без друго сте достатъчно колоритни.

Близнаци

Ден на бурни страсти и опасности, които между впрочем сами ще предизвиквате. Желанието да доминирате и всичко да зависи от вас може да ви изиграе лоша шега.

Рак

За да затвърдите обществения си статус и да получите признание за заслугите ви, е нужен най-вече повечко жизнен опит. Затова не се дразнете, ако не ви оценят подобаващо, трябва още да поживеете.

Лъв

Днес за вас е важно да бъдете полезни за другите. Какво ви дава това - вътрешно удовлетворение или просто бягате от собствените си задължения?

Дева

Днешният ден е подходящ за приключване на дела, които до вчера ви изглеждаха невъзможни. Самочувствието ви е на ниво, а какво повече му трябва на човек, за да се чувства добре

Везни

Мащабните планове са едно, а детайлното им изпълнение нещо съвсем различно. Днес ще усетите на свой гръб това противоречие и най-трудното - ще трябва да се примирите с него.

Скорпион

Определено сте луди глави. Склонни сте да приемате твърде необмислени рискове във всички направления. Нищо чудно да се забъркате и в някои публичен скандал. Така поне няма начин да останете незабелязани.

Стрелец

Нетипична за вас нерешителност ще ви спаси от глупава грешка. Все пак не бива да губите увереността си, само защото гласът на разума ви кара да не предприемате активни действия. Просто бъдете търпеливи.

Козирог

Имате доста енергия и сте склони да си поставяте неизпълними задачи. Малко се надценявате, къде остана трезвата ви преценка за нещата. А и нужно ли е да свършите всичко точно днес и сега?

Водолей

Не е от леките дни. Желанието да се впишете в дадена обстановка определено няма да се осъществи. Ще се наложи да се доказвате, но в никакъв случай не се отказвайте - борете се докрай.

Риби

Най-сетне сте готови да поемете глътка свеж въздух и да се повеселите като всички хора. Днес е ден, в който може да мислите за плановете си, но най-вече е добре да се позабавлявате и да бъдете сред приятели.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Феннавени

    1 1 Отговор
    Ще изчакам до вечерта и ако се окаже че лъжете ще ви !¡
  • 2 Мишо

    0 2 Отговор
    Лъжат! По телефона се уговарям за доставката,като казват ОК приета е. След един месец ми казват ми тооо по интернет трябвало да поръчате.ОБЪРКАНА ФИРМА