13 Февруари, 2019 00:30 10 480 28

9 съвета как да събудите съпружеския секс

  • секс-
  • съпружески-
  • брак-
  • връзка-
  • съвет

Дребни промени в комуникацията с партньора могат да "тунинговат" сексуалния ви живот

9 съвета как да събудите съпружеския секс - 1
Снимка: Shutterstock

За никого не е тайна, че сексът в началото на връзката и този след поне едно брачно десетилетие, са доста различни. Първият е вълнуващ, спонтанен, горещ и се случва буквално на всяка крачка. Съпружеският секс е по-удобен, доста често предвидим и със сигурност не се прави по три пъти на ден. Има много начини това да се промени. За да подарите на дългогодишния си секс партньор новаторство и мистерия в леглото, не е нужно да травмирате шийните си прешлени, записвайки се на уроци по танци на пилон. Всичко, което ви трябва, са дребни промени в комуникацията с партньора, което пък ще доведе до запалване на неговите горещи точки. Ето как:

1. Изпращайте си еротични sms-и

В ерата на телекомуникациите е нужно само едно натискане на бутончето, за да запалим отново страстта в брака си. Пращайте по едно палаво съобщение на ден на любимия, в което може да си позволите да бъдете малко „по-мръснишки” настроени. Може да снимате част от тялото си, която той намира за неустоима, и да му размътите главата с нетърпеливи фантазии за прибиране у дома.

2. Като Адам и Ева

Захвърлете нощниците и пижамите. Пъхнете се гола, щедра и очакваща в брачното ви ложе. Така хем ще го изненадате, хем има огромен шанс да отложите съня поне с час. Не е тайна, че най-силните сетива на мъжете са визуалните.

3. Споделете фантазиите си

Няма начин да не сте си представяли някакви перверзни неща, които причинявате на партньора си и той на вас. Вместо да се правите на прекалено свенливи, споделете на глас какво точно си представяте за следващия секс. Ще бъдете изненадани от фантазиите, които той ще ви довери. Това със сигурност ще ви сближи още повече.

4. Излезте от вкъщи

Позволявайте си поне веднъж в седмицата да не прекарвате свободното си време у вас. Идете на вечеря, направете си разходка в гората, запрашете към близка дестинация и се поглезете със спа процедури. Фактът, че не сте си у дома по пантофи, ще разпали страстите.

5. Направете си среща за секс

Може да не звучи особено романтично, но срещата за секс върши чудесна работа в дългите връзки. За много двойки сексът остава на последно място, защото преди това трябва да приберат децата от градина, да отидат на родителска среща или роднински празник. Колкото и нелепо да звучи, направете си едномесечен график за интимните си преживявания и не се подавайте на компромиси с това толкова нужно на връзката ви време. Всичко, от което се нуждае понякога любовният двигател, е само една искрица.

6. Ролеви секс

Влизането в роля ще ви даде възможност да действате различно от собствената си особа и да се отървете от интимните си задръжки. Няма значение дали сте строга математичка, полицайка, камериерка или жената зад щанда – развихрете различното си амплоа.

7. Измислете си секс сигнали

Кокетно намигване или пърхащо погалване по гърба е много по-секси, отколкото да кажеш: „Хайде да правим секс”. Измислете си собствени секс сигнали или непонятни за околните думи и винаги, когато ви се прииска да омачкате чаршафите със съпруга си, ги вкарайте в ход.

8. Сменете мястото

Не е задължително да правите секс само в спалнята. Приемете, че леглото е място за сън и го извадете от списъка за правене на любов. Фотьойлът, шкафчето за обувки, кухненската маса, дори закачалката в коридора са прекрасни места за доставяне на удоволствие.

9. Намерете време за интимност

Докосвайте се – навсякъде и по всяко време. Плъзнете леко ръката по бедрото на партньора си, докато той шофира. Прегръщайте го във всеки свободен момент и изхвърлете дежурните целувки за довиждане. Всеки път, когато устните ви докосват тези на другия, нека да се усеща желанието ви за близост. Измислете си пространство за гушкане – пред телевизора или на плетените столчета на терасата. Никога не е късно да подарите на себе си и на любимия страхотен сексуален живот вместо нови чорапи.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пиания Майстор

    39 4 Отговор
    10 сипете му една Мастика!
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Баба Вуна

    18 4 Отговор
    Дори не питам за статията! Виждам , че в 00:30ч. Наша Венелина се е пробудила, и очаква овациите на чикибойците! ! Ама от кумова срама, смени малко времето! Пе хората ще си помислят, че си на заплата от Кошарите!
  • 4 Вени

    2 4 Отговор

    До коментар #2 от "Alpha_Lone_Wolf":

    Дай да се видим на кафенце, тъкмо ще те интервюирам, ама без чилика да не идваш.

    Коментиран от #8

  • 5 Нощна смяна

    7 2 Отговор
    Слабо ,много слабо !
  • 6 С пенис колан

    3 5 Отговор
    На съпруга у протатата !
  • 7 Синан

    12 2 Отговор
    Ходете и се мандръсайте в Кауфланд пред някоя камера. Емоциите ви ще са незабравими.
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 еротичен смс

    10 1 Отговор
    духайте

    Коментиран от #17

  • 10 Бай Този

    5 0 Отговор
    Страхотна си Вене,искам те много.Да ми омачкаш чаршафите както ти си знаеш.Да ме побутваш и намигаш ,а я да ти го сложим сладко сладко неколко пъти.

    Коментиран от #26

  • 11 Мама Бейкър обратната...

    3 0 Отговор
    Всичко авторката,което го е предоставила на ,,интелигентния,,читател съм го изпробвала,само за закачалката не разбрах,коя по точно и там фантазията на никъде не ме отвежда,значи все пак не всичко човек е изпробвал в живота си....!?Ще питам дядото ,той.ще.ме светне по въпроса.....
  • 12 Каракуд

    8 0 Отговор
    Вени, значи сексът в началото на връзката се случва на всяка крачка. Дай да си спретнем една връзка и да лупам на всяка крачка, а и по често.
  • 13 Шрек

    0 0 Отговор
    Е стига де, след таквази статия ...рано сабале да изстреляш ракета в Космоса, не е на добре...;-)!
  • 14 Доволен

    15 0 Отговор
    Отварят такива статии само заради коментарите-уникални са...Вижда се,че народното творчество още е живо--макар че е пьрвично...

    Коментиран от #18

  • 15 Морук

    4 0 Отговор
    Само с виагра и здраво сърце
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Отговор на sms

    1 3 Отговор

    До коментар #9 от "еротичен смс":

    Духай на детето ,да е добре със простатата и на тебе вкуса в устата ти да е добър мангау.....!

    Коментиран от #24

  • 18 Мислиш ли..?

    2 2 Отговор

    До коментар #14 от "Доволен":

    Щом другите са първични ,ти какъв си....?Бясна съм с толкова автоголове.........!!!!!
  • 19 гощо

    3 1 Отговор
    След втората година скуката и еднообразието приспива кОра ми! Тогава сменям жената и сексът отново е ежедневие за мен!
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Доста наранена гордост!

    1 0 Отговор
    Тук чета на един от добрите спортисти на България,добра дума казана ,все пак интелигентния човек си е такъв и е под достойнство да слуша и чете такъв без никакъв интелект,просто цял живот мръсник и от което се гордее и живее...!Обичам и спорта и секса и не лъжливото ,а истинското ,въпреки всичко ...!
  • 23 Гост

    5 1 Отговор
    10. Българският език е може би единственият, в който сравнителната степен "по" може да е над сравнителната степен "най" и веднага давам съответния пример, в духа на статията: "НАЙ ми се е*е, ама ПО ми се пие/яде!" :))) Затова ако сготвите и една мусака - цена няма да имате! :)))
  • 24 Що се вълнуваш толкова?

    1 1 Отговор

    До коментар #17 от "Отговор на sms":

    Да не си го духал свещичката.
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Венчето

    2 1 Отговор

    До коментар #10 от "Бай Този":

    Бай Този, кефиш ме само ти, страхотно ме кефиш! А от зодиите най-ми е любим Телец, защото са силни, секси и мъжествени!
  • 27 Alice in Wonderland

    1 1 Отговор
    Обичам двуметрови здрави мъже с брада, мустаци, дълги коси, широки развлечени дрехи и прочее неспретнати... но с чар..!!!

    Коментиран от #28

  • 28 Мъжът ми е такъв....!

    2 0 Отговор

    До коментар #27 от "Alice in Wonderland":

    Ако искаш ,бартер.....!!!!