Last news in Fakti

12 Февруари, 2019 12:48, обновена 19 Юни, 2022 16:24 38 992 45

Зодиите, които се мразят най-много

  • зодия-
  • мразя-
  • дева-
  • везни-
  • водолей-
  • рак-
  • скорпион-
  • овен-
  • риби

Девите да не се обвързват с Везни и Водолей

Зодиите, които се мразят най-много - 1
Снимка: Shutterstock

Има някои знаци на зодиака които не само, че се мразят, а направо не могат да се дишат един друг. Причините за това поведение и нагласи могат да бъдат различни, но резултатът винаги е един и същ: сериозна война избухва между представители на определени знаци.

Стрелец и Лъв

Двата мощни и упорити знака на зодиака се сблъскат с главата напред. Стрелецът не се разбира с Лъва заради постоянния сблъсък на възгледи, идеи, приоритети и изисквания, които изпъкват във всеки от горните знаци на зодиака. Лъв е свикнал да бъде доминиращ във всяка ситуация, независимо дали е връзка, работа или случайна комуникация. Лъвът е свикнал първата и последна дума винаги да са негови. Стрелецът, в който войнственият дух на свобода никога не заспива, не толерира никакъв контрол, опити да бъде командван и да му дават заповеди. Той е собственият си господар и е свикнал да слуша само собственото си "Аз".

Стрелецът няма да ласкае Лъва, за да го спечели. Той си е самодостатъчен. Като правило, когато Лъв и Стрелец създават двойка, нищо добро няма да излезе от това. Или войната между двата знака ще продължи вечно, защото нито един от тях няма да бъде първият, който ще отстъпи назад, или и двете зодии ще попаднат в жестока и дива битка.

Рак и Скорпион

Топли чувства помежду им няма как да има. Ракът е тихо, спокойно, домашно създание и обича да има уютен дом и скромна вечеря, които му гарантират пълното щастие, пише jenata.blitz.bg. Той също така е емоционално напълно балансиран и рационален, за разлика от Скорпионa, чийто живот се контролира от страстите. Скорпионът не може да приеме и разбере начина на мислене и моралния кодекс на домошаря Рак, затова, когато се сблъска с него, той отчаяно се опитва да му покаже своето нещастие, непоследователност и простота.

За Скорпиона е жизненоважно да се увери, че думите и действията му са имали ефект. Той, като истински представител на своя знак, ще се радва да наблюдава отровата си и бавно да убива. Но Ракът е в състояние да намери противопоставяне. Удря бавно, но сигурно. А най-доброто оръжие в ръцете му е безразличие, пълно безразличие и отхвърляне, съчетано с желязно спокойствие, което води до разсейване на Скорпиона.

Бракът между Скорпион и Рак бързо се разпада поради причините, описани по-горе.

Овен и Риби

Овенът не харесва тези, които са твърде бавни, а животът им се контролира от чувства. Той живее по други закони. Той е активен, а Рибата е бавна и спокойна. Овенът може да почива в шумна и весела компания след работа, а Рибата трябва да придобие сила в своето уединено място, за което, освен нея, никой не знае. Овенът е принципен, а Рибата е готова да направи компромис, ако е необходимо. Нищо не може да свърже два толкова различни знака на зодиака.

Овенът със сигурност ще се опита да промени Рибата, да я нагласи така, че да отговаря на неговите вкусове и навици, а Рибата ще му отговори с протест, тъй като тя не обича никакви промени. Овен с Риба ще се превърне в безжизнено цвете, което не се полива дълго време.

Везни и Дева

Девите не толерират Везните, точно както Везните не толерират Девите, които най-вече ценят човешката естественост и лекота, те се вбесяват от лъжи, лицемерие, ласкателство и не толерират "актьори", които слагат различни маски. Такива многостранни личности, майстори на прикриване на истински чувства и талантливи ласкатели са Везните. Представителите на този знак могат да се адаптират към условията на съвременния свят и да се променят като хамелеони.

Конфликтът между тези два знака изригва, когато започнат да работят заедно. Подобен сблъсък обикновено води до сериозна враждебност. Взаимната омраза на Везните и Девата е повече от изпепеляваща.

Дева и Водолей

Водолеят ще се опита във всяка ситуация да постави Девата на мястото ѝ. Тези две зодии не трябва да се обвързват по никакъв начин, тъй като такава връзка постоянно ще бъде причина за конфликти и много скандали. Най-добре е тези два знака да съществуват на неутрална територия, където има трето лице. Способността за разрешаване на конфликти, намиране на компромис и отстъпки е безценно качество на Девите, но Водолеите не го признават изобщо. Не всеки е способен на това. В един свят, в който всеки от нас е индивид със собствените си плюсове и минуси, тази способност е в състояние да запази взаимното неразбирателство. Хармония помежду им е напълно изключена.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мъдурко

    37 6 Отговор
    Ето това е една мого важна статия, от изключително, бих казал стратегическо значение! Евалата, джурналята! Цялата Мара втасала...
  • 2 Скорпион

    33 10 Отговор
    Ба*ти пр*стотията, най-добрите ми приятели са Рак и мога да кажа, че с тях се разбирам най-много отколкото с други зодии

    Коментиран от #37

  • 3 Загрижен

    19 8 Отговор
    Дори и за начинаещите е ясно,че разделянето на зодиите като земни,огнени,водни и въздушни вече ги определя по съвместимост.Скорпионите са съвместими с рак ириби,независимо от това,че последните са предатели. Скорпионът трудно се разбира с лъв,телец,дори и с дева,но това си има обяснение,но трябва и да се чете повече,а не само да се пише без нужното познание.Личният хороскоп е достоверен,а другото е от раздел фантастика,общи приказки за наивници,наречени тенденции.Окултното не е за всеки,малцина са посветени.Дерзай!
  • 4 мангал

    9 6 Отговор
    жена ми е дева а аз със везни големият ни вече е 40 годишен супер съм с дива та
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Бебе

    10 20 Отговор
    Знаете че пишката ми е 7 сантиметра и пускам сперма а съм на 11☺️😭

    Коментиран от #7, #11, #25, #29

  • 7 Лдлдлс

    0 5 Отговор

    До коментар #6 от "Бебе":

    Ддд
  • 8 Телец

    5 10 Отговор
    Аз съм Телец, обичам девите, козирог, ненавиждам водолей, близнак, стрелец.... Но заради хората, които стоят зад тези зодии. И все пак с телец ми е било най добре и то във всичко.
  • 9 Алфа Ромео

    7 9 Отговор
    Глупасти, аз съм Риби и женските Овни ги укротявам доста добре, гася им огнения нрав със вода и стават много кротки при мен, направо не са себе си...
  • 10 Nat

    4 7 Отговор
    Една от най-добрите ми приятелки е рак, най-добри приятелки сме от 3 години, така чеее лъжи
  • 11 Каракуд

    7 4 Отговор

    До коментар #6 от "Бебе":

    А знаеш ли дали си момченце или момиченце?
  • 12 Галя

    7 3 Отговор
    Една от най-хубавите ми връзки беше със Стрелец.Аз съм Лъв.

    Коментиран от #26

  • 13 Question

    8 3 Отговор
    Някой да знае каква зодия е Венелина Маринова? Да не излезе че сме от зодии дет се мразят, че искам да се запозная с нея и по най бързия начин да се сближим много, ама много много
  • 14 Жена Везни

    13 4 Отговор
    Жена Везна съм, обожавам Близнаци, впрочем омъжена съм за Близнак, пасваме си перфектно! Също така се разбирам чудесно с Овен, Лъв, Стрелец, Водолей, Риби, Скорпион... Ненавиждам Телците, Козирози, Девите, Раците... И имам основателни причини затова.

    Коментиран от #21

  • 15 Козият Рог

    8 3 Отговор
    Мразя лъвове (келееши с претенции) и други рогати ( сблъскваме си ината).

    Коментиран от #33

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Мелиса

    2 1 Отговор
    Сетсра ми е рак и с нев се разбираме прелрасно а аз съм скорпион двете за водни зоди няма как да не се разбирам нищо че едната е по буйна 😂😂😂wtf какви неща пишеш
  • 18 ххл

    2 0 Отговор
    Телците не могат да търпят стрелците. Мъжът ми е телец и не може да ме търпи,все той е прав ,а аз съм все виновна за нещо. Просто един живот как да го опишеш?!
  • 19 Шоп

    3 0 Отговор
    Към Каракуда!Където и да си го сложиш все тая.Когато си чешеш ухото с пртст на кого му става хубаво?На ухото ти или на пръста?И тези дето си го слагат на всякъде май им стои само в патурите.
  • 20 Public Owner

    4 9 Отговор
    Много хубава статия. Напълно потвърждава проучванията ми относно различните значи и зодиакалната съвместимост вода-земя и въздух-огън. Тук се потвърждават и допълват нещата които знам и ми харесва как ясно са изобличени какви утрепки са везните и скорпиона. Написано е кратко но много ясно!

    Коментиран от #28

  • 21 Public Owner

    7 5 Отговор

    До коментар #14 от "Жена Везни":

    Не ги понасяшам споменатите защото си парцал който се нагажда накъдето духа вятъра както всички останали везни. Хамелеон и лицемерно мекотело, което лети във въздуха. Нормално да харесваш изброените, те не са много повече от теб, особено скорпиона в ниското си проявление!
  • 22 845

    4 2 Отговор
    Аз съм лъв и най-добрите ми приятели са стрелци. Но наистина не можем да работим добре заедно. Тръгнем ли да правим заедно нещо сериозно просто ми играят по нервите. Накрая става, след двойно повече усилия и време и след като сме си скъсали вазимно един на друг нервите. Стават за приятели, страхотни са, но не и за съвместен живот заедно.
  • 23 От морето

    1 2 Отговор
    Аз съм водолей, приятелката ми е дева- бих казал, че се разбираме чудесно :) Така че, статията не е "истина", поне за моята връзка :)
  • 24 Мъж Овен

    8 6 Отговор
    Овните сме номер едно, нямаме равни! Всички огнени, както и въздушните знаци са супер! От водните Рибите и Скорпионите също са яки, но без Рака-глупака. А земните Козирог, Телец и Дева, особено Телците и Девите са пълна скръб. Неудачници във всяко едно отношение.

    Коментиран от #27, #34, #41

  • 25 Сус бе

    2 2 Отговор

    До коментар #6 от "Бебе":

    смучеш и пускаш.
  • 26 Еретика

    1 4 Отговор

    До коментар #12 от "Галя":

    Що за идиотщина.Тази година стават 45 години сме женени.Имаме четири деца.още правим секс.Е кой ще се похвали че през годините не са имали търкания.Е това ако не е тъпотия здраве му кажи.Ако някой се съмнява нека дойде и ще му направя по желание момче,а ако иска и момиче.Е за близнаци не гарантирам,но ще пробвам.
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Еретика

    2 2 Отговор

    До коментар #20 от "Public Owner":

    Голямо проучване по правене на минети.Явно много ти се услаждат. Да не си минал и на задна прашка.

    Коментиран от #31

  • 29 752

    1 2 Отговор

    До коментар #6 от "Бебе":

    Браво! Сигурно много си учил и си се трудил за да постигнеш тези високи резултати.
  • 30 ЗЛОБЕН

    3 0 Отговор
    МАЛКО ВЯРВАХ НА ЗОДИЙТЕ НО СЛЕД ТАЗИ СТАТИЯ ВЕЧЕ НЕ. НАЙ- МРАЗИЩИТЕ СЕ ДВОЙКИ ДАДЕНИ ПО- ГОРЕ АЗ ПОЗНАВАМ СЛУЧАЙНО КАТО НАЙ- ОБИЧАШИТЕ СЕ
  • 31 Scorpio Woman

    8 7 Отговор

    До коментар #28 от "Еретика":

    По мои лични впечатления девите и рибите са свръхбезотговорни, интриганти и лицемери. Не обичат истината, макар и по различни за двата знака причини. Девите - защото страдат от рядкото и смешно съчетание между комплекс за малоценност и мегаломания. Рибите пък бягат от реалността, когато не им отърва. Иначе и двата знака стават за слуги, вродено им е да изпълняват заповеди и наставления на авторитетни хора, пък и не ги бива да командорят, дори да искат. Лично аз ще призная, че дълбоко уважавам Скорпионите и обичам тяхната честност, сила и магнетизъм. Най-страхотните приятели, никога няма да ви изоставят в беда, знам го от опит. От години живея с мъж Скорпион, аз самата съм Скорпион и мога да потвърдя, че взаимно се разбираме, уважаваме и подкрепяме.

    Коментиран от #32, #35

  • 32 Близнака

    12 5 Отговор

    До коментар #31 от "Scorpio Woman":

    Хо хо хо, по-злобен и глупав коментар от твоя НЯМА!.. Вие Скорпиончетата, освен че сте страхливи комплексари, сте тежкари и грандомани. Имате златен медал по завист, интриги, лицемерие и жажда за мъст. Имам приятели Риби, Дева, Везни, Лъв и Козирог, както и от моята зодия. Страхотни хора, ОК са, а ти и мъжлето ти си живейте сами щот няма кой да ви понася!..
  • 33 Alfa Romeo 159 TI

    7 0 Отговор

    До коментар #15 от "Козият Рог":

    Знаеш ли другото име на козирога? Пръч с претенции! Споко и аз съм такъв.

    Коментиран от #39

  • 34 Alice in Wonderland

    0 5 Отговор

    До коментар #24 от "Мъж Овен":

    Такаааммм.... Аз съм маце без зодия. Обаче знам, че овните и скорпионите са най-неудачните шматки! Важи и за мъжките, и за женските индивиди!
  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 ех Вени

    1 2 Отговор
    а бе Вени, Рак и Скорпион имат една от най добрите съвместимости в целия зодияк. какви са тия работи дето пишеш?!?
  • 37 *****

    7 3 Отговор

    До коментар #2 от "Скорпион":

    Знам , че жените Скорпиони са гОлеми к**ви
  • 38 vasik atanasova

    5 1 Отговор
    сега кака васик да напише нещо
    не вярвайте на зодиите а само в Бог
    а да попитам приятелство каквото имаше по комунизма сега съществува ли
    или всичко си е интерес
  • 39 Козият Рог

    1 0 Отговор

    До коментар #33 от "Alfa Romeo 159 TI":

    Хаха, добро :)
  • 40 Сандокан

    5 4 Отговор
    Уау много настървено нападате СКОРПИОНЪТ, сякаш самите вие не можете да търпите своята безхарактерност и склонност към интриганстване ,но тези на мен не ми минават.Гадна зодия но, когато ножът опре в кокалът и всички се разбягат само на СКОРПИОНЪТ можеш да разчиташ. Може да за бие жилото и да се погуби сам себеси но няма назад...
  • 41 Възражение!

    1 3 Отговор

    До коментар #24 от "Мъж Овен":

    Вие рогатите егоизтични и неспособни да живете сами, изсмуквате живота на земните зодии! Вие овните сте енергийни вампири!Козирога обаче ви слага на.място! Може търпението на земните зодии да е огромно с иключение на Козирога, но когато се ядосат ще ви оставят сами!
  • 42 Нина

    2 0 Отговор
    Ееее, що така оплювате Рибите? Аз пък страшно добре се разбирам с Дева и Скорпион. Като цяло, нямам проблеми и с другите зодии, защото като последен знак имам по малко от всичките. Освен това, много хора са ми споделяли, че се чувстват страхотно с мен, все едно ме познават от години, че им е уютно с мен, че са спокойни. Винаги съм получавала комплименти за характера си. Така че, не сме толкова вятърничави!
  • 43 Лъв

    0 0 Отговор
    Телците са ми убийствено тежки, животозастрашаващо. Мега обидчиви, което ме съсипва и перманентно ревниви, за капак. Беганье далече :)
  • 44 Бля бля

    1 0 Отговор
    Какви глупости ги бръщолевите всички??! Не става въпрос за приятелство а за връзка!! Не всичко се свежда до зодия ами и до асцендент! Ето защо има противоречиви мнения. Астрологията е съвсем вярна стига да знаете как да я разтълкувате!!
  • 45 Бля бля

    1 0 Отговор
    За протокола Скорпион съм със асцендент Лъв и най добрите ми приятели са точно мъже Телец и Дева и жена Овен! Кой каквото иска да ми дрънка всичко опира до асцедента и часа на раждането ;) а да Скорпион(с асцендент Лъв) и Рак ( с асцендент Близнаци) не се и понасят и минута това е най ужасната трагедия на земята,а вие ми я хвалите като най- сполучлива. Предпочитам да се самоубия пред връзка с рак!!! Сълзи ужас трагедия мрънкане до безкрай-РАЦИ!!! :D