Last news in Fakti

12 Февруари, 2019 13:42 4 646 4

Малкият принц Джордж нарече себе си ...

  • принц джордж-
  • кейт мидълтън-
  • принц уилям-
  • принц чарлз-
  • елизабет ii-
  • кралско семейство

Момчето се е представило с друго име пред непозната жена в парка

Малкият принц Джордж нарече себе си ... - 1
Снимка: БГНЕС

Преди дни малкия Джордж и 3-годишната му сестричка Шарлот били на разходка с баба им Карол Мидълтън. Тримата се разхождали край дома на родителите на Кейт Мидълтън, който се намира в графство Беркшир.

По време на разходката срещнали непозната жена, която разхождала кучето си. Именно пред нея малкият принц Джордж изрекъл нещо шокиращо.

Момчето било силно впечатлено от кучето на жената и помолило да го погали.

„Искаше да си поиграе с него. Аз му казах, че може. После го попитах как се казва. Разбира се, аз го разпознах, но нали това е нормален разговор с едно малко детенце”, разказва си жената, която уточнила, че охраната на кралските особи я е помолила да не снима децата, които си играят.

„За моя изненада той каза, че се казва Арчи и се усмихна. Не знам защо той се нарече Арчи, но децата често си измислят различни имена и ми се струва, че това е сладко”, споделя жената.

По всичко личи, че името Арчи е резултат от развинтената фантазия на принц Джордж. Все пак е важно да се уточни, че родителите му Кейт Мидълтън и принц Уилям, не наричат така големия си син, а с истинското му име, пише "Блиц" .

Но не е тайна, че членовете на кралското семейство често си дават взаимно забавни и сладки прякори. Принц Уилям, например, още от малък е наричан Уомбат, Кейт Мидълтън - Пискли, принц Хари - Рижик, а кралица Елизабет II - Зеле.

Известно е също, че Кейт Мидълтън и принц Уилям често се обръщат към най-големия си син с фразата PG Tips (PG е друг псевдоним, измислен от приятелите на херцога и херцогинята на Кеймбридж), а принц Чарлз обича да нарича внука си просто „Джордж“.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Всичко е интересно...!

    2 0 Отговор
    Щом е споменат Рижик, обожавам го ....!!!!!
  • 2 Клюкар

    8 2 Отговор
    Всеки от нас си е имал или има малък принц или принцеса. Точно за Арчи ми дреме на .....
  • 3 амчи

    10 3 Отговор
    Аве щом не се е нарекъл Беатрис пак бива, че с тоя повсеместен джендъризъм...
  • 4 Радо

    8 4 Отговор
    Дано да не е дисоциативно разстройство на личността!!...ако утре почне да лае като куче, или да мяучи - вече трябва де се вземат мерки.