12 Февруари, 2019 14:31 37 007 18

Аня Пенчева унижи Кривошиева заради Ламбо

  • скандал-
  • аня пенчева-
  • ирен кривошиева-
  • ескалация-
  • стефан данаилов-
  • любов-
  • съперничество

Скандалът между Аня Пенчева и Ирен Кривошиева ескалира

За никого не е тайна враждата между актрисите Аня Пенчева и Ирен Кривошиева. Зад дългогодишното напрежение между двете се крие любовта им към великия Стефан Данаилов. Актрисите така и не успяха да си го поделят и не спират да враждуват, като пренасят личните отношения и на професионално ниво, пише клюкарският сайт show.blitz.

Аня бе поканена като водещ на спектакъла по случай 97-ия рожден ден на голямата ни актриса Стоянка Мутафова. Съвсем естествено участие взе и Ирен Кривошиева, която е сред най-близките до "Госпожа стихийно бедствие". Тя изненада в образа на селянка с гумени ботуши и кърпа на главата. "Обичам те, Стояно, щурава жена си, но си велика. За тези 250 пъти, в които играх с теб, научих всичко, дресира ме ти, отвсякъде", каза Ирен от сцената на зала 1 на НДК.

Аня Пенчева обаче намери начин да се подиграе на колежката си. Тя е обяви като "американката" и в нея неистово се появи подигравателен смях. Това не остана скрито от публиката и колегите им. "Цял живот не могат да си поделят Ламбо. Истината е, че и двете са лудо влюбени в него и до днес, но той не ги бръсне за живи", негодуваха зад кулисите техни колеги.

Напрежение между двете има и покрай нова пиеса, за която са се борили и двете. В крайна сметка бившата на Сашо Диков надделяла и изместила Кривошиева от сценката, в която ще играе любовница на самия Ламбо. Данаилов призна наскоро, че с Аня е преживял голяма любов и я е обичал наравно със съпругата си Мария. За съжаление на Ирен, която дори му роди син, той никога не е изпитвал към нея любов. Техните отношения са се крепили на единия секс и нищо повече. И макар да ги свързва синът им Влади, Стефан не може да понася бившата си любовница. Той я вини за внезапната смърт на съпругата си Мария, след като научила, че има извънбрачен син от актрисата.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 63 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Соц перлата

    51 36 Отговор
    На старини се превърна в ка.ут, беше иконата на българското кино, преуспял в Италия ама явно само на външност и на говор го докарва, тоест играл е роля
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 един

    110 19 Отговор
    Доколкото ми е известно, Кривошиева е майката на единствения син на така наречения Ламбо. Това я прави издигната на върха на йерархията около горкия актьор, който вече не се държи на краката си, но както се разбра напоследък на младини е бил голям палавник. През годините Кривошиева се държа достойно, изпълни заръката на Ламбо и на покойната му жена, никъде да не разгласява майчинството си, даже замина за Щатите, з да ги остави да изживеят щастливия си брак. Да си говорят глупости за минали времена е тъпо!

    Коментиран от #4

  • 4 ахада

    57 61 Отговор

    До коментар #3 от "един":

    Направо '''горкия актьор''' - да... Няма такъв боклук.
  • 5 Радо

    73 17 Отговор
    Мога само да му завиждам на бат Ламбо, че е оплющял навремето най-хубавите жени у нас!!!
  • 6 СТАВРИ

    148 14 Отговор
    УВАЖАВАЙТЕ СТАРИТЕ КОГАТО СТЕ МЛАДИ.....
    ПОМАГАЙТЕ НА СЛАБИТЕ,КОГАТО СТЕ СИЛНИ....
    ПРИЗНАВАЙТЕ СИ ГРЕШКИТЕ,КОГАТО СТЕ ГРЕШНИ.....
    ЗАЩОТО ЕДИН ДЕН И ВИЕ ЩЕ БЪДЕТЕ, СТАРИ , СЛАБИ И ГРЕШНИ....!!!
    ДА СИ ЖИВ И ЗДРАВ МАСТЪР И ДА НЕ ТИ ПУКА.....

    Коментиран от #18

  • 7 Дядо Йоцо гледа

    92 8 Отговор
    И двете били лудо влюбени в Ламбо, що не ходят сега да му сменят памперса, та да ги видя колко ще издържи любовта им, хайде нема нужда от интереса клати феса.
  • 8 Загрижен

    86 14 Отговор
    Говори се,че навремето Йордан Радичков е казал,че нашите артисти не могат да играят народа си.Може би на сцената е така,но в живота си ,демонстрират простонародно махленско,просташко ниво.Един от достойните артисти в България е Георги Парцалев,който беше пренебрегван,но за разлика от тези,които бяха привилегировани,то той умееше да играе народа си.А повечето са жалки имитатори и в живота си са осветени с изкуствена светлина и тихо ,а и плахо аплодирани.Уж умни хора,но бездарни артисти,все повече в тази наша родина. Защо ли?
  • 9 Телец

    29 38 Отговор
    Стига коментари за нещо минало и невъзвратимо. Аня си има любов, обичат я, Ламбо му трябва здраве, а на Кривошиева и трябва здрав разум. Аня не позволявай да говорят за теб невероятни глупости. Спри ги ангелче мое.

    Коментиран от #16

  • 10 Нямам думи...

    66 16 Отговор
    Ламбо е ГОЛЯМ!!! Това твърдят ВСИЧКИ негови студенти, някои от които днес наричаме звезди. Обичат го, обачаме го и ние - публиката. На Аня Пенчева и Ирен Кривошиева какво да кажа - Мария е била неговата жена!. Сега могат да се хванат за косите.
  • 11 francisko

    37 11 Отговор
    БРАВО ЛАМБО-ТОВА Е ЩАСТИЕ И ТО ГОЛЯМО ЩАСТИЕ-БРАВО,,,,,,,,,,,,,,,,ТОВА -НА МЛАДИНИ ОЩЕ СА СЕ СКАРВАЛИ ЗА ТЕБ-СЕГА ПРОДЪЛЖАВАТ И ДОРИ ЗА КОСИ СЕ ХВАЩАТ-ЕТО ТОВА Е ГОРДОСТ-ЗАЕДНО РАЗБИРА СЕ ТАЛАНТА ТИ И МНОГОТО ТВОИ ПОСЛЕДОВАТЕЛИ КОИТО ЩЕ ТЕ ТАЧАТ ЦЯЛ ЖИВОТ-ТОВА Е ЩАСТИЕ.............. На живо съм те виждал в гр ГОРНА ОРЯХОВИЦА-помня и повода за твоето посещение /за жалост беше с чер костюм и черен шал/ навярно ще се сетиш........... но минаха години- СЕГА ТИ ПОЖЕЛАВАМ ДА СИ ЖИВ И ЗДРАВ ОШЕ ДЪЛГИ ГОДИНИ.......... а жените -остави ги нека се карат-ТОВА Е ЩАСТИЕИ ГОРДОСТЗА ЕДИН МЪЖ-ТАКЪВ СИ.............

    Коментиран от #14

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Аз Варна

    21 18 Отговор

    До коментар #11 от "francisko":

    Ами да си оскубят косите тогава заради дъртия лигльо.Голяма любов!Ако беше някой друг,щяха ли да му обърнат толкова внимание в болницата.Лигав човек.
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Единственият ми личен спомен

    44 10 Отговор

    До коментар #9 от "Телец":

    От соца е, че Аня спяла с другарите от ЦК и така направи скоростна кариера, бързо й дали жилище и пр. Особено като млада беше толкова нелепа и изкуствена, че съм се чудил как са я приели да учи актьорско майсторство и кой й дава роли. Но щом и с Ламбо е имала роман, нещата се обясняват. Така си е открай време- най краткият път за кариера е през кревата. Ама в изкуството доста си личи.
  • 17 До 16

    24 8 Отговор
    Сега малко повече факти и истини за Аня..тя е от Троян, сестра й се ожени за мъж от градския комитет на БКП ,а Аня беше абитурентка в тржянската гимназия. Та по това време Людмила Живкова идва в Троян и чрез банко си Аня се запознава с нея...точно Людмила я вкарва във ВИТИЗ...Аня беше обикновено момиче , но изключително красива !!! Идвайки София Аня се запознава със Сашо Диков, който също е от Троян, известен спортист и вече в телевизията под крилото на Иван Славков. Женят се и Тодор Живков им дава апартамент, а те двамата членове на БКП...така, че не е било нужно Аня да спи с някой от ЦК. Започва бурна кариера , снимки във филми , където се засича с Данаилов...той на 35, тя на 20...прекрасна, млада и започва голяма и дълга любов, въпреки, че са били и двамата женени !!!
  • 18 Шамара

    7 0 Отговор

    До коментар #6 от "СТАВРИ":

    Браво много точно, но в повечето случай когато си млад и силен не мислиш, че един ден ще станеш стар и слаб . И когато това ти се случи получаваш точно това отношение, с което ти на младини си се държал със старите и слабите....нали?