Last news in Fakti

12 Февруари, 2019 15:23 29 032 21

Крисия: Липсва ми Слави!

  • крисия-
  • шоуто на слави-
  • липсва-
  • слави трифонов-
  • млада певица-
  • седмокласничка-
  • училище

Ако можех, бих премахнала учебниците и бих въвела електронни, казва седмокласничката по повод училището

"Липсва ми Слави! Липсват ми моментите и хората от екипа, с които имам прекрасни изживявания. Но реалността е такава, че аз съм ученичка и животът ми стана по-различен от преди."

С тези думи талантливата певица Крисия разкри, че никак не ѝ е леко по пътя, който е поела, напускайки родния Разград, пише в. "България днес".

"Имаше момент, в който популярността беше на път да ми позамае главата, но всеки известен човек е минал през това. По-важното е, че бързо влязох в релси. Все пак, ако трябва да върна времето назад, не бих променила нищо", споделя още Крисия, която е категорична, че най-добрите ѝ приятели си остават, а тези — завистливите, вече не са част от живота ѝ. "Изгубих хора, които преди съм смятала за приятели, но пък срещнах нови и това е съвсем естествено. Тук в София живея сама, семейството ми рядко ме посещава, но това не е проблем. Аз знам какво искам и съм готова да го постигна", амбицирана е малката певица.

В момента пред Крисия предстои да си намери танцова школа, в която да се запише, защото обожава танците и много ѝ липсват заниманията с тях в Разград. "Освен това ми беше много тъжно за моята учителка по солфеж — Свилена, и с нея трудно се разделих, но новата ми учителка — г-жа Маринкова, не е по-лоша от нея и тя ми е приятел. Все пак харесва ми да съм самостоятелна, колкото и да ми е трудно сама. Опитвам да се справям, защото знам, че колкото по-бързо свикна с това, ще ми е по-лесно и занапред", мъдро разсъждава тийнейджърката.

Колкото до материала, който изучава за нейния седми клас, Крисия е категорична: "Ако можех, бих премахнала учебниците и бих въвела електронни. И материалът трябва да е интересно поднесен, а не да ни е скучно и да се чудя как да си обясня сама нещата", смята певицата.

В началото майкаѝ искала да дойде и да ѝ помага, защото се притеснявала как ще ѝ се отрази на детската психика столицата и дали ще издържи на темпото, но после се отказала. "Връзката с майка ми е много силна и затова не ме е страх от нищо. Родителите ми така ме учиха — да гледам оптимистично на живота. В крайна сметка все някога ще се наложи да живея сама", зряло споделя Крисия.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Баба

    59 8 Отговор
    Горкото дете , карат го да ходи на училище !
  • 2 Нормален Варненски Тимаджия

    42 13 Отговор
    Да не свършиха предложенията и ангажиментите, че изведнъж и стана мъчно за Дългия и прод. му компания. Славата залязва и пак тичкат при Славчо
  • 3 Alpha_Lone_Wolf

    27 31 Отговор
    Дъртия илюминат, вече ѝ промил мозъка, вземе се окаже някой педофил няма да се изненадам.
  • 4 Крис то

    65 13 Отговор
    Бе Крисия на колко е? Тинейджърка ! Мисля,че все още няма 16 год. Ако е така, значи е непълнолетно дете и не може да живее само,без родителска опека. тия приказки за електронните у1ебници съм ги слушал много пъти.Младите са пълни технологизирани дебили,които,освен да ровят в смартфона...друго не умеят. Всичко да им е на едно.Да не мислят,сумират и анализират,а да чукнат в гугъла и...хоп...ето ти отговора.и ,ако е възможно в тестов вариант! Как не вземе някой астероид,или мощно слънчево изригване да разпилее сателитите,та да останат без интернет и тогава да ги питам..!!! Какви ще ги вършат ?!

    Коментиран от #18, #21

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Крисио

    10 7 Отговор
    След шеметната кариера на 2 рото
    място в детската евровизия
    Какви ли ще са успехите и
    на обожаваните от нея танци.
    А какви ли ще са последиците
    от главозамаялите и успехи.
  • 7 МЪЖКИ ПРОСТАК

    17 39 Отговор
    Тва е готово да се го качвам в кабината на тира.За пълна програма ша му дам цели 20лв.Супер тупалка още от сега го виждам с добре смазан дирник с бяла грес.
  • 8 Meganoob BG

    13 7 Отговор
    Е! Че как няма да ти липсва темето на народа. Ти му беше идеалният талисман за възвръщане на рейтинг, а той ти беше най-бързият билет за кариера във чалга..... ааа, имам предвид уважителният поп-фолк бизнес.
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Надежда

    41 10 Отговор
    Чета коментарите и се чудя как е възможно българите до такава степен да са опростачени.
    Ако няма какво да кажеш, не пиши простотии бе българино,злобата и завистта ще те унищожат, а глупостта е порок.
    Едно умно момиче с големи възможности, здраве и успехи да я спохождат и да слави България, защото в нашата родина има много талантливи деца и тя се нуждае от тях.

    Коментиран от #12, #13

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 КЪНЮ ТУКМАКА

    8 13 Отговор

    До коментар #10 от "Надежда":

    Като прочетох мнението ти и ме напънаха едни стомашни газове които освободих с такъв трясък че чак гащите ми са разцепиха и накрая замириса зверски на чесън яйца и вкиснато зеле.
  • 13 Kirumo

    14 8 Отговор

    До коментар #10 от "Надежда":

    Интересно ми е как заключи, че е умно момиче с големи възможности, би било добре да се обосновеш, но ако ще ми говориш за евровизия ще ти напомня, че това не е музикален конкурс и не знам дали някога е било и ще го докажа чрез победителите и "песните" в този карнавал на деградацията.
  • 14 Оптимист

    18 4 Отговор
    Давай Крисия , смело по стъпките на леля си Мара отварачката , тя също беше " дете-чудо" !
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 The Last Thracian

    6 4 Отговор
    Ха, значи ти си мислиш че имаш интернет благодарение на сателитиТИ?!Я се по ОбразоваИ по темата преди да почукваш по клавиатурата.А що се отнася до Крися какво по хубаво заглавие от това за невинното дете на което ужасно му липсва Слави новият (политик) и екипът му за вдигане на реитинга! Ако можех, бих премахнала учебниците и бих въвела електронни:)машини и за гласуване. Вниманието ти може да бъде привлечено или от красивата гледка навън, или от мръсния прозорец. Въпрос на личен избор е с какви очи ще гледаш на живота и какви мисли ще допускаш в ума си.
  • 17 Гост

    10 4 Отговор
    Учудвам се защо Крисия трябва да учи непременно в София тя не е студентка
    в консерватория ,защо не учи в родният си град?Та това е основно образование Ив което може да получи в цяла България и защо не в родният си град и да живее с родителите си?Таланта си е талант но докато порасне и поеме пътя на звездите....трябва да бъде нормално дете!Да изживее своето детство сред свойте родители и близки
  • 18 Niki

    3 1 Отговор

    До коментар #4 от "Крис то":

    И ти си същия, иначе нямаше да коментираш статията после 😂
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 до Гост

    7 3 Отговор
    Ами Крисия учи в София защото е имало приемен изпит в Националното музикално училище , тя се е явила и си го е взела така както и други деца от България.Какъв е проблема ? Щом за другите деца може значи и за нея също.
  • 21 Доста си назад

    6 6 Отговор

    До коментар #4 от "Крис то":

    Не искам да те съдя, но ако не свикнеш с технологията. Ти ще си "ДЕБИЛА", който като изчезне хартията ще седиш и ще гледаш недоволствайки :)