16 Февруари, 2019 07:00 18 340 1

Вашият хороскоп за днес, 16.02.2019 г.

  • хороскоп-
  • днес-
  • 2019

Емоционален ден за Телците, Рибите да се повеселят

Вашият хороскоп за днес, 16.02.2019 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Кой каквото ще да прави, вашите мисли все се реят около поетите задължения. Дори да не ви се наложи да ходите днес на работа, пак отвътре ще ви гложди чувството за недовършени задачи. Какво да се прави, щом обещавате прибързано така е, следващият път мислете преди да кажете “да”.

Телец

Емоционален ден за вас. Най-добре днес да нямате вземане-даване с роднини или съседи. Направете си някоя кратка разходка. Имате нужда от разнообразие.

Близнаци

Заредени сте с много вътрешна енергия и бихте могли да се справите с проблемите. Може би тази нагласа ще подтикне мнозина да чертаят дългосрочни планове. Не давайте пари назаем.

Рак

Едва ли ще можете да си останете за дълго у дома, все има къде да отидете. Не давайте поводи за клюки, не се впускайте да пазарувате повече, отколкото ви трябва, днес лесно могат да ви пробутат някое менте.

Лъв

След обяд сигурно ще се хванете да слагате къщата в ред за следващата седмица. Не бързайте всичко да вършите сами, ще има желаещи да ви помогнат, а вие намерете време за отмора, чака ви цяла трудова седмица.

Дева

Ще трябва да организирате неща, които не са ваша работа, но пък ще ви е забавно да го правите. Днес е чудесен ден за сериозни предложения, особено към хората, които обичате, но не хранете прекалено големи надежди.

Везни

Една лежерна февруарска събота, в която ще ви тегли домашния уют, камината и един приятен разговор в камерна компания. Добро време за разчувстване. Има нужда от такива вечери, не ги пропилявайте през телевизора.

Скорпион

Денят носи трудности за мнозина, но те са преодолими, ако действате концентрирано. Обърнете внимание на здравето си. Среща с приятели ще ви се отрази релаксиращо.

Стрелец

Днес с право можете да си починете, макар че не изключено да чуете някои натяквания за протакането на сроковете и други подобни. Вие поне знаете как да се измъкнете от тази ситуация, а и днес не могат да не ви простят.

Козирог

Сякаш ще сте герой от романа 'Разум и чувства'. Кое от двете ще изберете, на кое ще дадете път? По-важното е да си дадете сметка кой е вашият критерий за оценка, истинен ли е, човечен ли е. Помислете над това.

Водолей

Днес може да си позволите малко по-голямо физическо натоварване – за вас ще е от полза. Добре е да внимавате със зрението, носете защитни очила за компютър (ако ви е по джоба). Добър момент да се срещнете сприятели, нещо което отдавна отлагате.

Риби

Днес вече е крайно време да престанете да мислите за работата си и да се повеселите като всички хора. След обяд дори и да не ви се ще, ще ви въвлекат в някое мероприятие, но пък ще ви е приятно.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Венера и Овен

    1 1 Отговор
    Вечна любов