Last news in Fakti

18 Февруари, 2019 18:35 4 983 7

Ледената кралица Виктория Бекъм разкрива тайни за семейството (СНИМКИ)

  • виктория бекъм-
  • мода-
  • дозайнерка-
  • лондон-
  • семекство-
  • седмица на модата-
  • модно ревю-
  • подкрепа-
  • дейвид бекъм

Цялото семейство на дизайнерката бе на първия ред, за да я подкрепи

Ледената кралица Виктория Бекъм разкрива тайни за семейството (СНИМКИ) - 1
Снимка: Instagram

Виктория Бекъм направи бляскаво представяне на новата си колекция в "Тейт Бритън", Лондон в неделя. Сред присъствалите се открояваше нейното семейство, което стоеше на първия ред, за да подкрепи отборно Виктория.

В свое скорошно интервю тя споделя, че макар в семейството ѝ да доминират мъжете (двамата с Дейвид имат трима сина и една дъщеря) гласът на жената играе важна роля.

По думите ѝ всички са много сплотени и задружни и именно това е причината цялото ѝ семейство да присъства на всяка нейна изява, като последното ѝ ревю в Лондонската седмица на модата.

Колекцията е вдъхновена от модата през 70-те години на миналия век, като включва жакардови пуловери и поли от туит с висока талия.

Texture abounds in tweeds, wools, and silks - matched and mismatched. #VBAW19 #LFW

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on Feb 17, 2019 at 4:06am PST

Дизайнерката представи също и панталони в тютюнев цвят и ризи с волани. Пред репортери след ревюто г-жа Бекъм поясни, че е открила някои от мотивите, използвани в колекцията, в "архивите".

Виктория смело смесва цветовете, характерни за модата на 70-те, като жълто, карминово червено и кафяво, с виолетово и лилаво и залага на контраста между розово и черно и между бяло и бордо.

The new large powder box. #VBAW19 #LFW

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on Feb 18, 2019 at 3:23am PST

Touches of retro, pinches of the ‘70s. #VBAW19 #LFW

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on Feb 17, 2019 at 4:09am PST

Това е едва второто ревю на Виктория Бекъм в рамките на Лондонска седмица на модата. Дебютът ѝ бе миналата година, когато отпразнува 10 години от основаването на своята модна марка.

В последното си интервю модният дизайнер призна, че теми като феминизма и движението #MeToo се обсъждат активно в семейството им.

„Дейвид и аз винаги говорим за тези теми, включително и с нашите момчета — винаги е било много важно за нас”, каза г-жа Бекъм.

Звездната двойка се гордее с децата си — 13-годишния Ромео, 16-годишния Круз и 19-годишният Бруклин, който наскоро представи новата си приятелка на родителите си и седемгодишната им сестра Харпър.

„В нашия дом ролята на жените не се подценява, въпреки че сме в малцинство”, добави Виктория.

Дизайнерът, който наскоро пусна първата си спортна колекция в сътрудничество с Reebok, също говори за своята фитнес програма. Според звездата тя прекарва поне два часа на ден във фитнеса.

„Тренировката заема огромна част от живота ми. Както повечето жени, аз съм доста критична към себе си. Но аз съм на 44 години, а и имам цял куп деца у дома. Приемам как изглеждам и се опитвам да извлека максимума от себе си”, отвори сърцето си жената на Дейвид Бекъм.

„Правя 45 минути ходене и джогинг. Посвещавам 30 минути на упражнения на краката и същото време за тренировка за ръцете ми, а след това правя много коремни. През уикенда правя всички тези упражнения непрекъснато, но в средата на седмица понякога трябва да прекъсва, за да заведа децата на училище”, добави Виктория.

Звездата призова жените да се подкрепят взаимно. „Мисля, че трябва да си правим комплименти и да бъдем добри към себе си и помежду си”, заключи Виктория.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Киро

    10 3 Отговор
    Тая Виктория е толкоз гадна суха и гнусна, че колкото и да съм закъсал пак няма да и го бутна.

    Коментиран от #2

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Мишето

    5 6 Отговор
    Хубава двойка,въпреки Поостаряха ,но не вирят.нос...!Викито прави чудесна мода...!!!!

    Коментиран от #5

  • 4 Анонимен

    6 2 Отговор
    Скучка, студена, плоска и кльощава - не е ледена кралица, а ледена висулка.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Е па кажи.,!

    2 0 Отговор

    До коментар #5 от "Клюкар":

    Аз от толкова време съм тук и съм се радвала на личности и звезди от ранга на семейство Бекъм,а някои вечни пенсионери....и клюкари да дебнат като сови...!Получих много отрицателни емоции,но всеки ще си получи заслуженото ..!!!!На никого не съм нито в къщата,нито на софрата,. нито просяк...!Инвалид,грубо звучи ..!!!!!
  • 7 Диди

    0 1 Отговор
    Винаги вири нос,мисли се за супер важна. След всяко ходене ,,по чуждо,,на мъжът й,Виктория забременяваше, по възможност да потули скандалите.