Last news in Fakti

23 Февруари, 2019 07:00 12 311 2

Вашият хороскоп за днес, 23.02.2019 г.

  • хороскоп-
  • днес-
  • 2019

Динамичен ден за Девите и Везните

Вашият хороскоп за днес, 23.02.2019 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Трудно ви е да се отърсите от тревогите си, дори и днес. На това отгоре днес сте станали по-чувствителни, но и по-подозрителни към всичко, което става около вас. Гледайте да не влизате в излишни разходи, за да не се разстройвате още повече.

Телец

Днес може да чувствате прекалено ясно агресивното поведение на околните. Не се противопоставяйте открито и не разгласявайте намеренията си. Днес трябва да останете в сянка.

Близнаци

Ден за почивка, но не и за вас. Доста дини сте взели под една мишница, а това определено е изтощително. Просто ревизирайте нещата и направете нов план. И го спазвайте.

Рак

Кой каквото ще да прави, вашите мисли все се реят около поетите задължения. Дори да не ви се наложи да ходите днес на работа, пак отвътре ще ви гложди чувството за недовършени задачи. Какво да се прави, щом обещавате прибързано - така е, следващия път мислете преди да кажете “да”.

Лъв

Ще успеете да съчетаете приятното с полезното в роднинска среда. Не си забравяйте доброто настроение, защото сте душата на компанията и ще е жалко днес душата да е в почивка.

Дева

Доста динамичен е днешният ден. Единствената опасност е, че може да пропуснете нещо важно измежду безбройните неща, които имате за вършене. Концентрирайте се повече и не се измъквайте с прословутата си разсеяност.

Везни

Динамичен ден ви очаква днес, но пък ще се чувствате полезни и удовлетворени. Не се разпилявайте с хиляди неща, най-напред се заловете с кореспонденцията си.

Скорпион

Малко избухливи ще сте, особено ако става въпрос за свободата ви. А не е ли свободата приемане на цялата палитра от качества и недостатъци на другия? Просто оставете оценките, потърсете любовта в отношенията.

Стрелец

Ще се чувствате в доста добра форма, но не бъдете твърде саркастични с околните. Хубав ден да изхвърлите всичко, което ви пречи и да се изясните със себе си.

Козирог

Днес е ден за вглеждане в околните. Добре е и да свършите някоя работа, все пак. Не тръгвайте към всяко нещо с презумпцията, че само вие сте прави, изслушайте и чуждото мнение.

Водолей

Чудесен ден за планиране и подготовка на целия следващ месец. Оригинални идеи няма да ви липсват, но как ще се справите с изпълнението? Най-добре посветете усилията си да организирате екип, който да реализира хрумванията ви.

Риби

Днес е добре да не се помайвате, а да довършите работата си, която само отлагате от ден на ден. Добър момент е също да се погрижите за тялото си, някои козметични процедури ще ви се отразят благоприятно и особено водните.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Волен бегач

    3 3 Отговор
    Днес ще вали сняг.

    Коментиран от #2

  • 2 Глей ся кви работи

    2 4 Отговор

    До коментар #1 от "Волен бегач":

    Асан викал: моите циганчета много познават. Половината викат ще вали, останалите вика няма да вали :))))