Last news in Fakti

25 Февруари, 2019 07:00 14 571 0

Вашият хороскоп за днес, 25.02.2019 г.

  • хороскоп-
  • днес-
  • 2019

Приятни изненади за Стрелците, Рибите да проявят финансова изобретателност

Вашият хороскоп за днес, 25.02.2019 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Време е да помислите и за семейството си, покрай всичките си непрекъснати служебни ангажименти. Оставането до късно на работа не само, че ви претоварва, но и може да огорчи някои от домашните ви.

Телец

Днес лесно ще губите самообладание заради дреболии. Импулсивността ви ще доведе до необмислени постъпки. Не бъдете прекалено разточителни.

Близнаци

Сутринта ще сте доста разсеяни и дори на моменти неадекватни. Следобед ще се почувствате по-сигурни, но пък много ще ви влияе оценката на околните.

Рак

След тези изпълнени със срещи почивни дни сигурно с радост сте тръгнали на работа, за да си починете. Естествено, вие не сте от хората, които ще стоят със скръстени ръце, но днес наистина ви очакват доста неща за вършене.

Лъв

Налага се от време-навреме и вие да поработите. Имате натрупани доста поотложени задачи, започнете да отхвърляте, защото колкото по-дълго трупате, не само че стават повече, ами и стават по-неприятни.

Дева

Доста кисели и подозрителни ще сте днес, а това определено не е печелившо поведение. Сдържаността ви ще предизвиква недоверие у околните. С две думи - днес не ви е ден.

Везни

До обяд настроението ви ще е доста променливо и е по-добре да не бързате с решенията, защото определено ще сбъркате. След обед бъдете по-сериозни и отговорни, ще се наложи да работите с пари.

Скорпион

Сутринта ще сте доста разсеяни и дори на моменти неадекватни. Следобед ще се почувствате по-сигурни, но пък много ще ви влияе оценката на околните.

Стрелец

Денят може да бъде приятен за вас, ако не вложите цялата си енергия в работата си, оставете си малко и за в къщи и внимавайте да не се нараните на някой остър ръб. Очаквайте приятни изненади от приятели.

Козирог

Определено ще сте за пример в работата, както винаги впрочем. Хубав момент да научите и другите на своите методи за подредба, така и на вас ще ви е по-лесно впоследствие.

Водолей

Доста грешни изводи ще правите днес и то на базата на неизяснени факти. Бъдете по-премерени в думите си, особено ако обвинявате някого. Нали знаете, че понякога думите може да са много опасни.

Риби

Днес ще ви се наложи да проявите по-голяма финансова изобретателност, може би още не са ви дали заплатата или просто парите са много малко. Хубавото е, че няма да ви липсва ентусиазъм, за да се справите с тази непосилна задача и в крайна сметка сигурно ще успеете.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА