Last news in Fakti

22 Февруари, 2019 14:21 21 166 7

6 вида маникюр, които отблъскват силния пол

  • маникюр-
  • поддръжка-
  • цвят-
  • мъж-
  • нокти-
  • лак

Ако смятате, че мъжете нямат мнение по въпроса, помислете пак и вижте тези примери

6 вида маникюр, които отблъскват силния пол - 1
Снимка: Shutterstock

Силният пол обикновено се радва на дамите, които поддържат своята визия. Несъмнено хубавата прическа, изрядните ръце и свежата кожа на лицето са онова, което ни превръща в обаятелни персони за околните. Мярката обаче също е от съществено значение.

Вероятно повечето от вас смятат, че мъжете нямат изявено мнение по темата с декорирането на ноктите. Всъщност се заблуждавате, защото има детайли, които не се нравят особено на кавалерите.

Ето кои видове маникюри трябва да избягвате, за да не отблъсквате партньорите си:

Прекалено остри и дълги нокти

Напоследък модата става все по-нестандартна, а формата на ноктите не прави изключение. Острите и бадемовите са много актуални, но не бива да изпадаме и в крайности, защото те по-скоро ще шокират, отколкото да предизвикат комплименти от страна на мъжете. Прекалено острите и дълги нокти навяват неприятни асоциации, а и са далеч от нежното излъчване.

Ако сте експериментаторка, която не робува на чуждото мнение, може да си позволите всякакви волности – този съвет не може да ви спре!

Изкуствени нокти, които си личат отдалеч

Има дами, които се нуждаят от изграждане на ноктите, тъй като срещат различни проблеми, свързани с растежа или състоянието им. При тях е наложително да се поставят изкуствени подобрения, но отново не бива да се прекалява. Препоръчително те да са поставени умерено и естетично.

Животински елементи

Принтовете в този стил пак се налагат като тенденция от дизайнерите. Да, в облеклото може да се ориентирате към тях, стига да притежавате и усет за балансирано съчетаване с останалите аксесоари. Върху ноктите е желателно да ги избягвате, или поне да не са натрапчив акцент върху всички пръсти на ръката.

Лак тип блажна боя

Традиционно белият е много използван лак, особено през лятото, когато се гордеем с тена си и целим той да изпъкне. Малката подробност е, че той понякога изглежда като блажна боя, което не може да се определи като елегантен подход. Ако много държите на него, поне поискайте съвет от специалист, за да го комбинирате правилно с други тонове.

Толкова много брокат в златисто

Златистите нюанси при аксесоарите и обувките са на фокус от няколко години. Ако залитате прекалено много към тях и освен всичко друго златно по себе си, добавите и брокатени нокти, нещата излизат леко от контрол. Резултатът ще е евтино и кичозно излъчване, което няма да ви издигне в очите на вашите ухажори.

Блестящ маникюр, натруфен с камъни

Ефектът може да е доста вулгарен, ако изберете прекалено натруфен маникюр с блестящи камъни. Това се тълкува като проява на лош вкус, а и създава същото усещане в мъжете, което определено не е във ваша полза.

И няколко идеи за изискан пролетен маникюр:

Цвят пудра

С нокти в този цвят ще заявите деликатно присъствие, а и с тях ще се чувствате перфектно по всяко време, независимо дали сте в работна среда или на празнична вечеря.

Розово и синьо

Бебешкото розово и синьото в същата гама са идеални за посрещане на най-оптимистичния сезон. Бихте могли да ги смесите с други светли тонове, както и да добавите леки брокатени частици.

Люляково и сиво

Малко преди люляците да зацъфтят, може да ги изпреварите с това предложение и да добавите лека доза ексцентричност. Потушете люляковото със сиво, за да се сдобиете със съвършен вид на ноктите си.

Всичко за вашия съвършен маникюр от PrettyZone.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пища Хуфангел

    10 1 Отговор
    Най облъскващия маникюр е току що си бъркала в носът.

    Коментиран от #5

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Експерт с висок опит и наблюдения

    7 3 Отговор
    Най-отблъскващия маникюр е дълъг и заострен,приличат на вещици с него.Най-красивия е къс и с изтъпен връх.Но това е само едно скромно ммнение.Колкото до "златните"мотиви-в Турция сигурно се котират,въпрос на география.Поздрави!
  • 4 ванката

    4 5 Отговор
    когато мацката е яка боли ме оная работа къв и е маникюра само жените се интересуват от подпбни глупости мъжа иска сексапил нежност и чистота хич не му дреме за маникюра ви !!!
  • 5 Шофьор

    5 0 Отговор

    До коментар #1 от "Пища Хуфангел":

    Евала, брат! Добре,че друг орган не ти дойде на акъла ;)))
  • 6 Каракуд

    4 2 Отговор
    Гадно е когато с дълги и остри нокти реши да стимулира ан.уса
  • 7 DDT

    0 0 Отговор
    Тюркоазен цвят на къса, кривокрака бачкаторка в секретарския сектор. Чудо на чудесата.