22 Февруари, 2019 15:09 9 242 23

Най-злите зодии, които ще съсипят живота ви

  • зодиакални знаци-
  • астрология-
  • зодии-
  • внимавайте-
  • зли зодии-
  • стойте далеч

Астролозите смятат, че звездите са тези, които определят нашия характер и чертаят бъдещето ни

Най-злите зодии, които ще съсипят живота ви - 1
Снимка: Shutterstock

Човек се изгражда като личност с течение на времето. Средата, в която живее, хората, с които се среща в ежедневието си, отношенията му с околните, било то на работа или у дома и още много други фактори, играят роля за изграждане на характера ни.

Разбира се, всеки има своите положителни и отрицателни черти и те са дължат на извървения от нас път, от събитията и промените в живота, опита, който сме натрупали. Според астролозите обаче, характерът и личността, в която се превръщаме, или в която ще се превърнем, зависят единствено от знака на зодиака, под който сме родени. Подредбата на звездите задава курса на живота ни и е отговорна за характера ни.

Според астрологията има 5, сред 12-те зодиакални знака, с които е най-добре да не се замесвате.

Независимо дали вярвате в това или не, ви предлагаме да откриете кои са зодиите, с които е по-добре да внимавате и да избягвате, защото само ще си изпати.

Козирог — предпазливи и конкурентни

Най-злите зодии, които ще съсипят живота ви

Козирозите са считани за един от най-трудолюбивите знаци на Зодиака, но и те имат своите значителни недостатъци. Най-големият е отмъстителността. Те си спомнят абсолютно всяка една лоша дума по техен адрес или подигравка, държат в себе си всяка малка обида и просто чакат кога ще могат да ви ударят подобаващо. Бъдете сигурни, че обидите ли Козирога дори и веднъж, то ще ви бъде отмъстено. Имат перфектно изградена тактика за отмъщение в главата.

Скорпион — прагматичен измамник

Най-злите зодии, които ще съсипят живота ви

Скорпионите ненапразно са в този списък с „най-лошите” зодии. Те са егоистични и благоразумни мошеници, които всъщност търсят полза за себе си при отношенията си с другите хора. Има и още нещо неприятно в характера им — обичат да се поставят над другите. Това обаче не им пречи да интригантстват и да водят всеки за носа. Добре е да не влизате в конфронтация с тях, защото от това няма да излезе нищо добро за вас. Скорпионите са отмъстителни и жестоки. Това не ви ли е достатъчно? Добре е да знаете, че те са отлични манипулатори и няма да се посвенят да ви използват, за да изпълнят целите си.

Близнаци — гениални лъжци

Най-злите зодии, които ще съсипят живота ви

Астролозите не грешат, като наричат по-голямата част от живота на Близнаците — лъжа. От една страна смехът им изглежда невинен, но веднага щом ги опознаете, ще разберете, че истината е на съвсем друго място. Много ще ви е трудно да разберете кога лъжат и кога казват истината. По-често обаче представителите на този знак не лъжат заради собствена изгода, а по-скоро заради навик или безразсъдство. Най-тъжното е, че след това дори не се срамуват, а се държат сякаш нищо не се е случило.

Рак — разрушителни и тихи

Най-злите зодии, които ще съсипят живота ви

В някои отношенията раците са пълни противоположности на скорпионите. В действията си те не са така коварни и прагматични. При тях всичко се дължи на прилива на емоции. Той може да ви нарани, ако се чувства уязвим заради вас. Ракът работи на принципа, че атаката е най-добрата защита. Ако сте ги ужилили, то знайте, че в конфликтите, те са точно като скорпионите, което означава, че е добре да бягате възможно най-бързо и най-далече.

Дева — експерти по интригите

Най-злите зодии, които ще съсипят живота ви

Кой би си помислил, че именно този знак ще бъде класиран на първо място според астролозите при най-коварните зодии? Девите са много чувствителни, повече и от раците. Представителите на този знак имат наказание за всеки, който ги нарани и то най-често е безмилостно. Девите понякога завиждат на другите и дори не държат да го скрият. Когато се дразнят от завист, те са готови да ви навредят по всякакъв възможен начин. Девите знаят слабостите на хората в живота им идеално и са наясно как трябва да атакуват, Винаги са в течение на всички слухове и клюки и могат да ви атакуват с тях, ако се наложи.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Цветан Василев крадеца от КТБ

    13 17 Отговор
    ТЕЛЕЦ
  • 2 Скорпион 29

    23 6 Отговор
    Никакъв шанс за другите 4ма подлеци! Козирога обича да надига и до там! Раци все едно общуваш с клиенти от старчески дом. Близнака е абсолютния прозрачен.
  • 3 Коментар📝

    9 17 Отговор
    СТРЕЛЕЦ НОМЕР 1
  • 4 ванката

    16 6 Отговор
    който вярва на тези идиотщини ще има проблеми който не ще си живее живота нормално...
  • 5 Дама

    10 20 Отговор
    НИЩО ВЯРНО ЗА БЛИЗНАЦИТЕ! Омъжена съм за Близнак и той е прекрасен човек във всяко едно отношение - честен, изключително интелигентен, грижовен и добър! ЗАБЕЛЕЖИТЕЛЕН МЪЖ!!! Що се отнася до девата - абсолютно точно описание, няма какво да добавя.

    Коментиран от #7, #8, #11, #12

  • 6 една там

    15 5 Отговор
    Освен че са интригантки и адски завистливи, жените Деви правят черни магии и през нощта по пълнолуние се превръщат във върколаци. Съвсем сериозно, четох го в нета. :)
  • 7 Оксиморон

    13 5 Отговор

    До коментар #5 от "Дама":

    Чстност - близнак!??
  • 8 Но за

    11 3 Отговор

    До коментар #5 от "Дама":

    Но за жените Близнаци... абсолютна истината
  • 9 Близнак

    12 7 Отговор
    Познавах една дева, която беше абсолютна вещица. Дори в началото на запознанството ни я сънувах в кошмар. От любопитство продължих.не беше нито толкова красива,нито толкова умна,но някак ми влезе адски под кожата. Използва ме много нагло по всякакъв начин,за което ми е все тая,но наистина беше странно.слава богу всичко свърши.но трудно хах

    Коментиран от #16

  • 10 Alpha_Lone_Wolf

    11 4 Отговор
    Това е най-голямата простотия, да разделиш хората на 12 според месеците и да им кажеш ти си такъв, ти си онакъв. И да им промиеш мозъците и да им оформиш характера от деца.
  • 11 Що така..?

    2 7 Отговор

    До коментар #5 от "Дама":

    Си много доволна от тази зодия...? Като е кавалер. на червената роза, защо. не си седи при. мухъл като тебе, ами прави зло на непознати хора...? Ти да не си дъртата ма,, дето си с 30 години по стара от него...?Лош човек с лош живее, това мога да кажа...!!!
  • 12 гост

    3 3 Отговор

    До коментар #5 от "Дама":

    Абсолютно права сте.
  • 13 Голям прос

    1 1 Отговор
    Доколкото знам, с времето се е добавила и 13- та зодия. Мисля че беше Змиеносец. Не съм сигурен. И как тази зодия ще се вмести в зодиака. Влиянието на това съзвездие казваха че е при Скорпион и Стрелец. Не съм чел нищо за него. Като го закрие Слънцето как се отразява на хората
  • 14 Лулу

    16 1 Отговор
    От козирозите по лъжлива зодия няма, през живота си познавам двама и го потвърждавам...! Всеки има трески за дялане, но поне аз съм от тази зодия, дето не лъже....! лъжата убива човек...!!!

    Коментиран от #22

  • 15 Коко

    4 3 Отговор
    Астолозите са измамници а вярващите им глупаци те тава е
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Славчо

    3 4 Отговор
    Не е верно за БЛИЗНАЦИТЕ!!!

    Коментиран от #19

  • 19 Гоше, първото ми либе...!

    1 2 Отговор

    До коментар #18 от "Славчо":

    А за братчед лъв, какво ще кажеш...!? каквото и да се пъне мозъка ти на мангау да измисли, просто си срам , първо за Гошетата....! За съжаление си и все повече ставаш за такова, не се усещаш...!!!
  • 20 Мога да кажа и за зодия Дева...!

    6 3 Отговор
    Това са извънземни, които зачитат само себе си....! А Луцифер е у всеки. Човек заложен, малко или много...!
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 БоцкО

    0 0 Отговор
    Аз пък мога да кажа само едно: Вера Никому!⚒️✟