Last news in Fakti

22 Февруари, 2019 15:53 8 397 4

Странен любовен некролог стъписа Казанлък (СНИМКА)

  • странно-
  • любовен некролог-
  • некролог-
  • казанлък-
  • онуфрий хилендарски-
  • скръбна вест

Не е известен нито неговият автор, нито подбудите му да разпространи скръбната вест

Странен любовен некролог стъписа Казанлък (СНИМКА) - 1
Снимка: Shutterstock

Странен любовен некролог се появи в близост до един от православните храмове в Казанлък, разказва DarikRadio.

Некрологът, който е поставен на стълб до оградата на храма, има повече от странно послание. Траурното съобщение уведомява, че на 31 януари е починала 6-годишната Ревност Бездовериева Ревностна.

Странен любовен некролог стъписа Казанлък (СНИМКА)
Снимка: DarikRadio

Според съобщението опелото на Ревност Бездовериева ще е ден по-късно, от 15 часа, в двора на частен имот в село Енина на улица „Онуфрий Хилендарски“.

Оставени са и два номера на мобилни телефони, на Център за траурни услуги „Харон“, който е записан като създател на траурното съобщение.

Тривиалният вид на странния иначе като текст некролог е незабележим за мнозина. За притежателите на „набито око“ това е категоричен пример на послание на избягал от патологична ревност човек.

Скептици разчитат в некролога любовна шега за изминалия Свети Валентин.

Любителите на конспиративните теории съзряха в некролога кодирано послание. Мотивът им е, че в центъра на казанлъшкото село Енина има паметник на Онуфрий Хилендарски, а самият монах от Хилендарския манастир, със светско име Богдан Минков, е първият народен будител от Казанлъшко.

Каквито и да са били подбудите на разпространителя на този некролог, е сигурно, че "творбата" е дело на много разочарован и с черно чувство за хумор човек.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Анонимен

    15 2 Отговор
    Галфоните не свършват. Вместо да се радва той или тя глупости прави.
  • 2 Дългия

    13 0 Отговор
    Така като гледам, май разочарованите са в пъти повече и за това и хумора е черен. И както върви ще става още по черен.
  • 3 Това означава

    1 0 Отговор
    Обичам смърта
  • 4 Кака Гинка

    3 1 Отговор
    Кодираното послание направо кърти миФки!Кой ли титан на мисълта е навързал село с паметник на монах-народен будител с този "некролог"?!