Last news in Fakti

25 Февруари, 2019 00:30 29 852 32

6 знака, че той ви иска само за секс

  • секс-
  • знак-
  • сваляч-
  • връзка

Свалячите използват съобщенията и мейлите като възможност да превърнат разговора в обсъждане на секс

6 знака, че той ви иска само за секс - 1
Снимка: Shutterstock

Страхотно е да срещнете някого и помежду ви да има химия. Усещате вълнението и тръпката. Разговорите, които водите и сходните ценности, ви дават причина да вярвате, че това е човек, който си струва да опознаете и впоследствие да имате връзка с него. Грешка! Възможно е да се случва нещо напълно различно. След няколко срещи вече ви става ясно, че истинската му цел е само да си легне с вас.

Повечето харизматични мъже (така наречените „свалячи“), които желаят предимно само чисто сексуални връзки, са достатъчно умни, за да избегнат темата за секса, когато са на първа среща с вас. Целта им е да ви накарат да се чувствате сигурно, като ви убеждават, че не са като „всички останали“. Ако искате да избегнете разочарование в любовния си живот, по-добре бъдете нащрек за тези 6 знака, според които бивате използвана за секс:

1. Забелязва само начина, по който изглеждате

Въпреки, че е наистина невероятно, когато някой оценява външния ви вид и колко стилно сте облечени, искате да бъдете обичани заради вътрешните ви качества не по-малко. Мъжете, които са искрено заинтересовани от вас, ще отбелязват и качества като интелигентността ви, чувството за хумор и други ценности. Мъжете, които искат само секс, ще ви кажат колко секси изглеждате или ще ви кажат колко секси изглежда дупето ви в тази рокля.

2. Разговорът винаги се оказва сексуален

Когато ви позвъни и без значение каква е темата, той винаги намира начин да вмъкне в разговора ви секс. Вие му разказвате за успешната ви презентация в работата, а той отвръща, че успеха ви се дължи на факта, че клиентът не е могъл да свали очи от вас заради красотата и сексапила, които излъчвате в костюм. Когато му кажете, че нямате търпение да се приберете вкъщи и да си вземете топла вана, на секундата ви отговаря, че би искал да е там и да измие гърба ви.

3. Съобщенията и мейлите му винаги са закачливи и със сексуален подтекст

Можете да разберете толкова много за целите на един мъж само от съдържанието на комуникацията му с вас. Свалячите, които имат само сексуален интерес към вас, използват съобщенията и мейлите като възможност да превърнат разговора в обсъждане на секс. Мъжете, които се интересуват от вас в по-сериозния смисъл на думата, ще ви попитат как се чувствате. Ще искат да разберат за новите постижения в работата ви и всички детайли, относно появилата ви се възможност за повишение.

4. Срещите ви се изразяват в ядене на пица у вас или у тях

Мъжете, които имат за цел сериозна връзка с вас, ще искат да се срещате навън, да правят неща с вас, без значение дали е посещаването на галерия или вечеря в шикозен нов ресторант. Тези, които целят само секс, не изгарят от желание да хабят време и пари, за да изградят стабилна и дълготрайна връзка с вас. Те търсят най-лесния и бърз начин да задоволят нуждите си.Те искат просто тялото ви и това е приемливо, ако и вие искате само това от тях. Но това в никакъв случай не може да бъде наречено среща. Помнете: Мъжете, които искат да имат връзка с вас, ще ви водят на срещи, а тези, които искат само секс, ще ви заведат у тях... или у вас.

5. Представата му за забавление е да слушате музика или да гледате филм

Мъжете, които искат да са до вас в дългосрочен план, биха искали да правите различни неща заедно. Ще искат да ви опознаят добре, за да са сигурни, че сте подходящият партньор за тях. Мъж, който иска да преспи с вас, осъзнава, че донасянето на пица у вас с претекста, че това е истинска среща, която няма да му осигури лесен достъп до спалнята ви. Така че, за да ви заблуди, а и да се справи с отегчението, което е възможно да изпитва в компанията ви, ще предложи да гледате филм или да слушате музика – у вас или у тях. Това създава илюзията, че между вас се случва нещо повече от просто секс. Е, всъщност, крайната цел е винаги да си легне с вас, след като филмът свърши.

6. Никога не иска да прекара цялата нощ с вас

Очевидно, понякога не е много удобно за нови партньори да прекарат цялата нощ заедно. Но този, който желае да има интимна и стойностна връзка с вас, би желал да разбере какво е да лежи до вас в леглото и да си говорите, пише dama.bg. Иска да знае какво е усещането да се събудите един до друг, да си направите фреш или кафе заедно. За него, това е част от изграждането на стабилна връзка с вас. Мъжът, който само ви използва, ще си намери 100 оправдания защо не може да прекара цялата нощ у вас (или защо вие не можете да останете за цялата нощ у тях). Причините за тези оправдания са, че той не желае да има сериозна връзка с вас. Сексът е това, което иска и сега, след като вече го е получил, няма причина да остане (или иска вие да си тръгнете).


Поставете оценка:
Оценка 1.5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    19 3 Отговор
    Също да не забравяме, че признак е и ако всеки път го подава на отзадика. Гьоте. Аркадан.
  • 2 Лулу

    16 8 Отговор
    А възрастовата граница има ли значение....? Аз съм стара, а той млад...! НО съм обиграна, от 13,г възраст съм започнала полов живот...??!!!

    Коментиран от #3, #5, #27

  • 3 Лолита

    38 4 Отговор

    До коментар #2 от "Лулу":

    Значи вече си дърта кошница! Ако те търси само за секс , пак си на далавера! Докато си намери по-млада!!!

    Коментиран от #6, #13, #20

  • 4 Отегчен

    13 3 Отговор
    Напътствия за пубери!

    Коментиран от #14

  • 5 hmhmhm

    27 2 Отговор

    До коментар #2 от "Лулу":

    Айде сега , обърнахте го на BG.mama ... теглиш един смок и беж
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Alpha_Lone_Wolf

    17 3 Отговор
    Пишите си разни глупости и по залутаните женски си го навивате на пръста и докато пуснате мъжете губим интерес. И си вземате мъжки кучета. Като видите сама жена с едро мъжко куче, работата ясна!

    Коментиран от #15

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Дали

    11 2 Отговор
    Венелинчьеее, няма да ти купя пица ,ама бих те треснал
  • 12 I Q от кръста надолу

    9 1 Отговор
    За секс идеално, но от няколко дни любовника ми иска да му чета за Достоевски, възбуждал се от откъси от книгите му...!!!!
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Mорук

    11 5 Отговор
    Ми то мъжете като видим нещо убаво ,за какво да мислим ,за тиквата, Цачева или пинокио

    Коментиран от #18, #19

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Пълни глупости

    10 3 Отговор
    Откровен и честен ако си друг ще я чука ,жената трябва да я излъжеш ако тя не е решила да те излъже !

    Коментиран от #29

  • 23 хаха ха ХаХаХа ха ха

    6 4 Отговор
    "Мъжете, които са искрено заинтересовани от вас, ще отбелязват и качества като интелигентността ви"
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Sirjuly

    14 2 Отговор
    Незнам дали сте го чували вече,но водени от нашите биологични нужди и животински инстикти съм стигнал до заключението, че жената е единсвеното животно което сама избира ловеца
  • 27 Кнкплк

    3 1 Отговор

    До коментар #2 от "Лулу":

    Не се притеснявай нали си дърта всичко ти е в плюс
  • 28 Радо

    5 1 Отговор
    Ако не Ви предложи да играете шах значи иска да Ви **е.
  • 29 Важното е да я излупаш веднъж

    5 3 Отговор

    До коментар #22 от "Пълни глупости":

    После и разкажи и майчиното мляко ако искаш тя сама решава какво иска но бой и е**** не се връщат .
  • 30 Лютви Местан

    4 0 Отговор
    Ама пишете за любовта м/у мъжете! Кво ме интересува кога и се искало на жената
  • 31 Пожарен Шланг

    2 1 Отговор
    Вени, повечето неща, които споделяш с нас, не са съвсем така в реалност. Абстрахираме се от пуберските мераци. Кога си ходела в дома на някое момче и още от вратата не е ставало ясно за секса? Пишеш повечето статии по нощничка и романтика, слята с утопия се леят, но не е точно така... Хайде трий поста!
  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.