24 Февруари, 2019 12:50, обновена 11 Юли, 2022 13:36 14 825 22

Три зодии със свръхестествени сили

  • интуиция-
  • зодии-
  • зодиакални знаци-
  • астрология-
  • свръхестествени сили

Вътрешният глас и светоусещането при тези три зодии са в пъти по-силни от тези на останалите

Три зодии със свръхестествени сили - 1
Снимки: Shutterstock

Има хора, които притежават специални умения и способности. Според някои това е дар, според други по-скоро проклятие, но тези свръхестествени умения позволяват на своите притежатели да усещат и виждат света по различен начин, да виждат невидимото и да усещат неосезаемото.

Не всеки обаче притежава тези свръх дарби. Според астрологията те зависят от зодиакалния знак, под който сме родени и подредбата на звездите в деня на раждането ни. Смята се, че има само няколко зодиакални знака, чиито представители могат да се похвалят с уникални умения, свръхразвити сетива и пророческа прозорливост.

Три зодии притежават толкова фантастични умения, че чак изглеждат като свръхестествени способности. Тези зодии са наистина специални, заради своите свръх умения, които останалите хора не притежават.

Тяхната интуиция е изключително силно развита и благодарение на нея могат да предусетят неща, които все още не са се случили или да знаят други, за които няма от къде да имат информация.

Подобна завидна дарба притежават малцина и при всеки се проявява с различен интензитет и по различно време.

Ето кои са зодиите надарени със свръхестествени способности:

Телец

Три зодии със свръхестествени сили


Телците имат добре развито чувство, свързано с парите, както и всичко, свързано с числа или суми. Те могат да отгатнат всяка печеливша цифра или опция. Точно заради това имат много добър бизнес нюх и могат да „надушат” добрата сделка от километър. Всичките им действия се основават на импулсивност, но това по никакъв начин не им пречи да разпознаят признаците на съдбата и да получат желания резултат. Интуицията на практика никога не ги напуска и така могат да разполагат предварително с всякакъв вид информация за бъдещето.

Дева

Три зодии със свръхестествени сили


Тези зодиакални знаци се отнасят философски към тяхната интуиция, но винаги залагат на научния подход. Те събират и проследяват цялата необходима информация на нивото на тяхното подсъзнание. От всичко събрано те правят съответните заключения и анализи. Представителите много доловимо усещат емоциите и преживяванията на други хора, така че без най-малката грешка могат да открият незначителни промени в настроението. Развитата им памет помага да се натрупа необходимата информация и да се самоусъвършенстват постоянно. С тяхното астрално виждане те могат да видят бъдещето и да предскажат опасни събития. Те няма да могат да се намесят в някакво действие на енергийното ниво, но могат да предскажат нещо от видяното в съзнанието им. Цялата информация идва до тях под формата на хаотични снимки, които поставят в една цяла история.

Скорпион

Три зодии със свръхестествени сили


Тези представители на зодиака имат добре развито интуитивно усещане. Те могат не само да разчитат на него, но и да бъдат напътствани от него. Изглежда, че скорпионите могат лесно да разрешат проблемите, които ги заобикалят. Но всички тези убеждения са формирани поради факта, че скорпионите са щастливи в почти всичко. Затова можем да приемем, че всички проблеми заобикалят знака, а късметът ги следва по петите. Но те могат не само да привлекат късмета към себе си, но и към други хора. Всичко това ще стане с помощта на техните магически способности.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ИВАН

    34 5 Отговор
    Дрън, дрън .....

    Коментиран от #13

  • 2 Естествено , но лебедчето....!!!!

    8 3 Отговор
    Само видях заглавието и. казвам и аз съм тук....!!! Свръх сили, които ми леко ми ги отнеха, но пак ще се възвърнат.....!!!!!
  • 3 Миленче....!

    6 4 Отговор
    Точно така е...! Върна ми усмивката....! Само се ядосвам за това, че понякога моя късмет отива при враг....! Благодаря на автора и приятен ден....!!!!!!

    Коментиран от #10

  • 4 Сериозно!?

    21 25 Отговор
    За Скорпион да, но Телец и Дева!?.. Наред с Козирога, това са най-сдуханите и себични зодии... Не виждат по-далеч от носа си именно поради егоизъм и алчност. Очаквах да видя Овен, Близнаци и Риби. Защото те са доказано прозорливи!

    Коментиран от #6, #14

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Да прибавя...!

    9 3 Отговор

    До коментар #4 от "Сериозно!?":

    И завистливи....! Моя мъж, като си купи нещо ново, аз му честитя..., а. аз като си купя, мига като мишка в трици.......! Лоши и лоша зодия....!!!!

    Коментиран от #8

  • 7 Мартин

    10 3 Отговор
    Пропуснахте най-големите.. Стрелците
  • 8 Ти си тъпа

    3 1 Отговор

    До коментар #6 от "Да прибавя...!":

    Офсъ и мажа ти те манипулира !

    Коментиран от #19

  • 9 В Девите

    5 9 Отговор
    Се е вселил дявола !Пазете се от тях !
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Не глупак

    3 1 Отговор
    Вервайте ми каза царя и са насра
  • 12 Боже опази...!

    4 0 Отговор
    Ами то целия живот е една манипулация.... една огромна лъжа....!!!! Някой казва обичам те, а на другия ден отива при друг или друга....!!!!
  • 13 Без пляс, пляс....!!!

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "ИВАН":

    За къде.....?
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Ха ха

    2 4 Отговор
    За Стрелец не съм много сигурен.
  • 16 СТАТИСТИК

    6 3 Отговор
    Няма по злобни ,мръсни,подли и завистливи хора от скорпионите ! Требе със закон да се забрани ражданията точно в периода на тази зодия и човечеството ще стане едно по добро място ! АМИН !

    Коментиран от #18, #20

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Защо колежке...?

    3 0 Отговор

    До коментар #8 от "Ти си тъпа":

    Мислиш, че ме манипулира, длъжна съм да попитам, стана ми любопитно, не съм офсъ, правят ме на такава, за съжаление....!!!!!
  • 20 Скорпион съм....!!!

    5 1 Отговор

    До коментар #16 от "СТАТИСТИК":

    Но за козирозите каквото са писали, точно отговаря на истината.... даже и повече....!!!!!
  • 21 информация

    2 0 Отговор
    Не е честно да кажете само три зодии. Освен, че аз ЛИЧНО въобще не е вярвам, вие сте разтроили доста хора. И всъщност абсолютно всеки човек има някаква дарба. Може да не вижда бъдещето, но го бива в нещо друго. Затова просто трябва да опитваме, да опитваме нови неща, нови места, нови хора. Защото ако не правим нищо ново, няма как да видим промяна.
    Приятен ден!!
  • 22 Алекс

    0 1 Отговор
    Искам да занам Да ли аз имам тези сили свръх естествените сили мога ли да ги имам