Last news in Fakti

28 Февруари, 2019 07:00 15 894 0

Вашият хороскоп за днес, 28.02.2019 г.

  • хороскоп-
  • днес-
  • 2019

Раците да не се претоварват, забавен ден за Стрелците

Вашият хороскоп за днес, 28.02.2019 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Денят може да се окаже много изтощителен, ако не се щадите повече. Имате нужда да се чувствате по-сигурни в работата си. Днес трябва да действате по-спокойно и да изхвърлите всички страхове от ума си.

Телец

Не се разсейвайте с незначителни подробности, само си губите времето. Някакви минали драми отново ще ви мъчат, но в крайна сметка вие сами им позволявате да се вихрят в ума ви. Просто не им обръщайте внимание и помислете за нещо приятно.

Близнаци

Търсите свобода, но искате връзка. Това е сериозна дилема и няма да успеете да я разрешите точно днес. Но е хубаво поне да си отговорите на въпроса какво ви дава свободата и какво ви дава една връзка? А може би имате нужда от една свободна връзка?

Рак

На моменти може да се чувствате малко претоварени. Не се опитвайте сами да свършите всичко, намерете с кого да споделите отговорността. Важно е да се представите добре, но здравето ви е не по-малко важно, щадете се, не се претоварвайте.

Лъв

Особено важна ще е темата с взаимодействието с роднините и най-близките около вас. Опитайте да запазите обективния си поглед и да не влагате емоции.

Дева

Ще сте ентусиазирани и със страст ще правите всичко. Направо ще наелектризирате обстановката около себе си. Внимавайте само да не стане късо съединение.

Везни

Днес ще имате възможност да покажете целия си блясък на служебното поприще. Е, може да ви глождят някои страхове, но вие не позволявайте околните да разберат. Концентрацията и сдържаността днес са най-големите ви помощници.

Скорпион

Ще се чувствате сигурни в действията си, особено ако са свързани с ръчна работа. Като един майстор Сръчко ще сте днес. Използвайте момента.

Стрелец

Доста забавен ден, в който оригиналните идеи сякаш ще ви бомбардират. Освен това са възможни и някои романтични увлечения. Приятелските срещи само ще подкладат обзелата ви еуфория, гледайте да се запазите цели до края на деня.

Козирог

Днес ще сте много внимателни и загрижени за хората около вас. Но пък това ще ви носи усещане за свобода и удовлетворение, че има смисъл от онова, което правите.

Водолей

Ще мислите и ще действате бързо, а така се постигат най-сериозни резултати. Дори да не сте съвсем сигурни какво точно искате, то само ще дойде при вас.

Риби

Чувството за сигурност ще е от голямо значение за емоционалното ви равновесие днес. Не изпитвайте съжаление за миналото, а се опитайте да гледате с вяра напред. Много лично приемате всичко, което ви казват, а това определено не е правилната реакция, къде е прословутото ви чувство за справедливост.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА