Last news in Fakti

4 Март, 2019 07:00 12 164 0

Вашият хороскоп за днес, 04.03.2019 г.

  • хороскоп

Активен ден за всички зодии

Вашият хороскоп за днес, 04.03.2019 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Активност е силата на днешния ден за вас.Действайте - възможностите са пред вас. Единствено правило - използвайте емоциите, но не оставяйте те да ви водят.

Телец

Активна релаксация е странно съчетание, но е най-подходящото за вас днес. Потопете се в нещата, които правите, усетете ги изцяло, слейте се с тях, бъдете активни в разтварянето. Разбирането ще се пропие във вас и всичко ще стане плавно.

Близнаци

Действайте с приятели. Какво по-прекрасно от това да направиш нещо смислено и при това забавно заедно с добър приятел. Днес е важно да усетите ритъма на случващото се и да го следвате.

Рак

Ползотворност и целесъобразност - правете онези неща, които наистина са ваша цел, без прекалени емоции, без разпиляване, само конкретните и важните. Ще си спестите доста време, ако опитате.

Лъв

Полет към новите възможности е направо като реклама на авиокомпания. Днес наистина ще усещате силата, която получавате от вдъхновението, донесено от новите възможности. Запомнете състоянието, то е вашият ресурс за постигане на успех.

Дева

Активно пречистване от мисловни модели. Имате нужда, идеален момент е. Прекалено много мислите, анализирате, предполагате. Опитайте да правите нещата без очакване, като децата. Безпокойството не е добър съветник, забавлявайте се.

Везни

Активно партньорство е онова, което вие разбирате най-добре. Да чуеш другия, да го оцениш и да му дадеш възможност да влезе в живота ти, за да продължите заедно. И при цялото това - да запазиш преценката си ясна и уважението си неопетнено, да си равен с всеки един.

Скорпион

По-добре преди обяд не се срещайте с хора, защото трудно ще се комуникира с вас. Следобеда ще се възвърне доброто ви настроение и желанието за действие. Не вярвайте на всичко, което ви казват. Днес е много вероятно да ви измамят, макар и невинно.

Стрелец

Любов в действие не е името на театрална постановка, а вашата лична мисия днес. Да отворите сърцето си, да споделите, да попеете, да вдъхновите някой друг - да покажете какво означава любов. Лесно, нали?

Козирог

Активност у дома означава да отделите достатъчно внимание на хората вкъщи, да ги подкрепите, да поговорите, да поседите с тях. Домът е мястото, където можете да заредите батериите си, уважавайте го и го поддържайте!

Водолей

Активна комуникация не е психологически метод или име на специална програма, а своеобразно действие, което да сторите днес. Бъдете с отворен ум, абсорбирайте информацията. И прилагайте на практика!

Риби

Материализация в действие - една прекрасна възможност да дадете форма на идеите си. Ако са толкова много, че нямате физическата възможност да го сторите - потърсете приятел, но го направете!


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА