Last news in Fakti

4 Март, 2019 16:42 31 313 58

Брад Пит: Елитни педофили управляват света!

  • пит-
  • педофили-
  • илюминати-
  • свят-
  • управление-
  • холивуд-
  • деца-
  • известност

"Родителите на децата ги обричат, защото искат да са известни", заяви актьорът

Брад Пит: Елитни педофили управляват света! - 1
Снимка: БГНЕС

След последната поредица от арести на педофили в Калифорния филмовата звезда Брад Пит направи шокиращи разкрития за дълбочината на проблема с педофилията в Холивуд.

Оказва се, че актьорът, който е ветеран в шоубизнеса, лично е бил свидетел на тъмната страна на развлекателната индустрия.

"Цялата телевизионна и филмова индустрия се върти около привличането на деца в мрежата за трафик, която се простира в САЩ и отвъд страната, както и във висшите социални и политически структури. Вие си мислите, че Холивуд иска да прави филми? Това е просто страничен продукт: всичко е за пари и по-важното, за власт и контрол!", шокира Пит.

"Хората, които управляват Холивуд, управляват Америка и по-голямата част от света и не ги е грижа за филмите! Чували сте за илюминатите, нали?

Тайните общества, политиците, банкерите и медиите - те са тези, които управляват педофилските кръгове, същите управляват и света, а всичко започва от Холивуд. Децата искат да се снимат във филми, или по-правилно е да се каже, че родителите искат да видят децата си във филмите и ще направят всичко, за да ги направят известни".

А на въпрос защо мрежите на елита са избрали точно Холивуд, актьорът е категоричен: "Заради родителите. Това е американската мечта – да бъдеш известен. И родителите биха направили всичко, за да направят децата си такива. Срещали ли сте някога майки на дете актьор? Те са наистина луди! Такъв род печалби са лесни и това не се отнася само за филмите, а и за музиката, телевизията, шоубизнеса. Реално родителите продават душите на децата си за слава".

Според звездата децата са използвани като политическа валута докато родителите си затварят очите с надеждата тяхното потомство да оглави следващата класация. "Един от тези (от елита) купува някой филм. Хиляди деца се явяват на кастинг за главната роля, и може би около сто от тях се представят добре. И тогава се появява някоя нахална мама, която би направила всичко за ролята. След това детето попада при някакъв тип, който управлява телевизионната мрежа. Тя разпространява филма и вложителят ще спечели много пари, когато стане хит. Човекът от телевизията никога не би казал нещо лошо за филма, защото вложителят знае какво е направил той с това малко дете. Същото се случва около политици и банкери... Това са задкулисни игри с деца, които са като разменна монета."

Брад Пит има трудно минало с тайните общества, след като изтече видео на бившата му съпруга Анджелина Джоли. В него тя разкрива жестоките ритуали на илюминатите в Холивуд с човешки жертвоприношения. Подобно на Брад Пит и Илайджа Ууд също беше безкомпромисен в изказването си, заявявайки, че Холивуд е в хватката на скандала със сексуалното насилие над деца, който включва "много влиятелни фигури", които са под чадъра на политически лидери от върха.

За Ууд скандалът в Холивуд е по десетобалната система, подобен на този с Джими Савил във Великобритания, в който бившата телевизионна звезда, който е имал близки отношения с британското кралско семейство, не е само сериен педофил, злоупотребил буквално със стотици деца, но и сводник на деца за елитни педофилски кръгове.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Анти седераст

    251 7 Отговор
    А добър ден! И все евреи.
  • 2 По повод статията

    160 5 Отговор
    Ротшилдите дали са хапнали фекален материал днес?
  • 3 нервен

    36 144 Отговор
    Значи каквото в бившия съветски съюз това и на запад...

    Коментиран от #57

  • 4 Баш Майсторът

    5 91 Отговор
    Журналята.Кви Илюминати,кво видео?Когато преписвате,правете го правилно.
  • 5 Летящият холандец

    135 3 Отговор
    Навсякъде плъзнали тези педофили.....!!!!!Да пази Бог.....!!!!!
  • 6 Демокрад към Сорос

    157 10 Отговор
    Жертвопринощение с деца върши само една религия - юдаизма. Затова са били гонени от всички страни през последните 20 века.
  • 7 А КВО ЩЕ СТАВА

    97 6 Отговор
    ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ БРАТКО ПИТ , ЧАК СЕГА ЛИ ГО ПРОЗРЯ !!!???????????
  • 8 Мдааа

    112 3 Отговор
    Ротшилдите са елитни педофили. Иван Костов също не отбягва малки англечета.
  • 9 ссссааяя

    91 6 Отговор
    Запишете си някъде: ТОЯ Е ПЪТНИК!

    Коментиран от #24

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Batushka

    40 32 Отговор
    Путин е виновен!
  • 12 7777

    4 49 Отговор
    Това сюжет от някой филм ли е, или е истна?
  • 13 КЪДЕ СТЕЕЕЕЕЕЕЕ СОРОСОИДИИИИИИ

    56 3 Отговор
    .........
  • 14 Bahti

    2 5 Отговор
    Аденокрон.

    Коментиран от #56

  • 15 Факт

    146 6 Отговор
    Падна още една маска на империята на злото-САЩ.....адмирации за смелостта на Пит...
  • 16 измет

    24 65 Отговор
    И в Русия е същото, пардон - бившия СССР. Там си управляват юдеоболвевиките, на които в България казваме "комунисти". Те са партия с другите шумкари по света.

    Коментиран от #38

  • 17 Реалист

    91 4 Отговор
    Педофилията скоро ще бъде узаконена в Холандия , след това в ЕС и САЩ ! Тя е една от джендър категориите .
  • 18 Jigujigule

    5 25 Отговор
    Fakenews намерете оригинала и ще разберете.

    Коментиран от #46, #51

  • 19 ХАСАН

    110 2 Отговор
    Холивуд уби хубавото европейско кино..няма вече Белмондо,Делон,Лорен,Мастрояни...а само американски боклук..Супермени,Батмани,Вълкодери

    Коментиран от #23

  • 20 Bubbles

    73 3 Отговор
    Топлата вода ли откривате нещо?
    Това си се знае от години, но все пак е хубаво чв започва да се говори публично. Тъпото е, че тия с влиянието и властта никой няма да ги пипне.
  • 21 vasik atanasova

    59 4 Отговор
    нормални неща за евреите
  • 22 vasik atanasova

    92 0 Отговор
    а брат пит се оказа голям пич
  • 23 vasik atanasova

    31 6 Отговор

    До коментар #19 от "ХАСАН":

    защо да го убие
    няма ги вече тези артисти
    иначе ако се бяха обединили италия франция и германия
    и създадат общ проект филм той ще е на висота по голяма от тази
    на холивуд
    в холивуд играе парата
  • 24 Бари

    64 0 Отговор

    До коментар #9 от "ссссааяя":

    Нищо ново под слънцето . Когато срещнат опозиция , ония сампатяги с големите гаги винаги действат по един и същ начин , унищожават те финансово . Така сториха с Майкъл Джексан , Мел Гибсън , а с Джон Ленън стигнаха и по далеч . Ако наистина Брад Пит е изрекал това , забравете да го видите в нов филм .

    Коментиран от #32

  • 25 TedyPetrova

    65 0 Отговор
    То да е само педофилията... Обаче медиите си траят, и ни лъжат, че всичко си е окей...
  • 26 Mорук

    40 0 Отговор
    Ашколсун точно им го каза ,
  • 27 Ххх

    44 2 Отговор
    Абсолютно правилно, ама трябва да се вземат
    мерки за ликвидиране на тея кретени!
  • 28 МЕСЕРШМИТ

    50 1 Отговор
    Браво Смел мъж ЮДЕИТЕ управляват света и искат да го направят помийна яма за да властват по-лесно
  • 29 ВИЗИЯ БГ

    29 5 Отговор
    Пари и демокрация, е вседно еколог петролен шейх. Парите ще отпаднат, при силна демокрация и либерализъм, както отпада робството и расизмът в САЩ. Парите са корупция и жажда за власт на крадци и некомпетенти, унищожавайки сърцето на демокрацията, превръщайки я в куха черупка, фасадна демокрация. Капитализмът е плутокрация с имитация на демокрация, а фашизмът е сваляне на маските. Хитлер: "Правителството няма да защитава интереса на германският народ, чрез икономика, организирана от държавата, а ще подкрепя частното предприемачество" "Бедни са глупавите" - фраза изричана и от Иван Костов, и която е главната философия на дясното. Ето защо наричат нацизмът и фашизмът, крайно дясно. Защо котките и кучетата имат повече права. Това е като конституцията на САЩ която дава права, но робите са с права на добитък. ДА, ВЪПРОС НА ВРЕМЕ Е ВСИЧКИ ЖИВОТНИ ДА СЕ ЗАЧИТАТ И ДА СЕ СПРЕ МЕСОЯДСТВОТО. Отначало жените не са гласували. В Лос Анджелис премахнаха паметника на Христофор Колумб, тъй като според местния общински съвет мореплавателят от Генуа бил отговорен за най-големия геноцид. Буржоазният елит иска малко демокрация и свободи, колкото да им е удобно. Но това ще доведе до 100% демокрация и свободи. Котките и кучетата, няма само те, да са забранени за консумация и убиване, но всички - крави, овце, свине, до ри глистите.. Така ще бъдат унищожени паметниците и честването на Рейгън, Вашингтон, Борис III, всички такива робовладелци и масови убийци. Христос и Маркс, ще
  • 30 Андрей Тиртха

    37 2 Отговор
    RTL свали тв шоу заради срамни разкрития Д-р Фил разкрива в телевизионното си шоу педофилски кръг на елита заедно с избягалата жертва Кендал. Но само няколко дни след излъчването на изданието шоуто му беше спряно от холандската медия RTL. Въпреки че шоуто се излъчва в продължение на петнадесет години, медията отказва да посочи друга причина за свалянето му от екран освен „промяна в програмната схема”, направена от продуцентите на шоуто. По време на шоуто, което бе излъчено миналия месец, бегълката от детския трафик, известна просто под името Кендал, разкрива цялата схема на елита за педофилия, включваща глави на мощни корпорации и високопоставени политици на върха на политическия елит. Кендал споделя още, че като дете е пътувала по целия свят с частен самолет по ВИП събития, като дори е имала собствен гримьор и стилист, за да изглежда „красива” за „клиентите”. След като е прекарала почти целия си живот в пленничество, тя рядко е гледала телевизия или е имала достъп до интернет, но сега казва, че постоянно вижда по телевизията мъжете и жените, на които е била продавана.
  • 31 Андрей Тиртха

    50 1 Отговор
    Путин към Тръмп: Ще започнем да назоваваме имената им! Руският президент постави ултиматум още преди срещата. Трябва да се разобличат елитните педофилски кръгове във Вашингтон”, в противен случай Русия ще започне да „назовава имена”, предупреди руския президент. Подкрепата на педофилията като част от политиката на САЩ е глобален проблем, който трябва да бъде изкоренен. Това ниво на неетична корупция трябва да бъде спряно, а ние имаме средствата да го направим, ако правителството на САЩ не желае това”. Русия няма да се огъне и да позволи на Запада да й наложи „псевдолиберални ценности”, заявиха от Кремъл.
  • 32 ЛенЪнист

    10 3 Отговор

    До коментар #24 от "Бари":

    Стигнали с този, дето пя "Представи си,че няма рай... Никакъв ад под нac... Представи си, че няма държави.... И никакви религии също."??? Ko? Heee!!!
  • 33 ело

    39 0 Отговор
    Браво това коета казва е истина .Знех го от много години, ( бях чел но все пак имах известно съмнение ) ,че Холувуд е " гнездо" на маниаците,гейовете,на педофилите на сган и от много години даже филмите им не гледам.Имат филми само простащина, гадост,шизофрения нармален човек ще стане анормален .Там не работят" нормални" хора а изроди по филмите по начина на говоренето,държанието се вижда с една дума казано идиоти сволочиь.Итези изроди извращават целият свят.
  • 34 Бай Лазо

    23 0 Отговор
    Тоя да не земе да почине от смърт ...
  • 35 Електрошок

    43 0 Отговор
    Браво!Голям артист и истински мъж!Също и Хенри Форд,който написа същото преди сто години!
  • 36 Бачо Киро

    26 0 Отговор
    Тъй, тъй... Сетила се мара да се побара... Иначе патриоти, страната на смелите, свободата, право на оръжие, ама всички надупени, вместо да екзекутират всеки педофил на място. Родителите имам предвид, но и останалите можеше да се сетят... Знаели, виждали... Ма си вземали хонорара и всичко е шест...
  • 37 Браво Пит

    24 0 Отговор
    От мене имаш една ракия.

    Коментиран от #39

  • 38 HFIJ

    28 5 Отговор

    До коментар #16 от "измет":

    В СССР на времето не обичаха евреите.... ! Питай Сталин!

    Коментиран от #42

  • 39 HFIJ

    13 0 Отговор

    До коментар #37 от "Браво Пит":

    И от мен.
  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Фргцффцф

    24 2 Отговор
    Педофилите управляват света, те са в политическият, културният, финансовият и духовният елит. Във ватикана педофилията се практикува от векове.
  • 42 Гост

    11 7 Отговор

    До коментар #38 от "HFIJ":

    Много си в грешка. Ленин е еврейн и е направил преврата по поръчка на евреите с пари на германците. Сега ти ми кажи,комунистите нормални хора ли са ?

    Коментиран от #58

  • 43 Гадината

    19 0 Отговор
    Прав си брад ,и в бг ни управляват такива само че тука са и геронтофили щото деца не останаха.
  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 гост

    18 0 Отговор
    ако е вярно е толкова гнусно че ми се повръща не закачайте децата психопати
  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 ГосТ

    8 4 Отговор
    Една от причините за създаването на Йудаизма е прекратяването на човешките жертвоприношения и замяната им с жертва на животни и то само в Храма, не и в Синагоги. Йудеин който престъпи тази Заповед автоматично се отрязва от Твореца и народа си. Така, че преди да обвинявате е хубаво и да знаете Истината. Масонството и илюминатите нямат нищо общо с Йудаизма и обслужват други богове , а масон и илюминат днес може да стане всеки, стига да е богат и да си преследва пороците.
  • 48 Мими

    15 0 Отговор
    Браво на Брат Пит ! И дано Бог да го пази,защото тези злодеи нямат спиране!
  • 49 Един

    10 0 Отговор
    Брат, помъдряваш! ( Дали от развода, или въпреки развода , или от годините - факт !
  • 50 Зиско

    11 0 Отговор
    Това е жестоката истина!!!
  • 51 Брат

    0 5 Отговор

    До коментар #18 от "Jigujigule":

    Подкрепям. Първо Fakenews, второ - мирише на мухъл. Тази "сензационна новина" е на почти две години.
  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 Гост

    4 0 Отговор
    Изказването е от 26 юни 2017 г.

    Коментиран от #54

  • 54 Бате Борко

    12 0 Отговор

    До коментар #53 от "Гост":

    Няма значение. Брад е прав. Да е жив и здрав.
  • 55 Jack Bauer

    3 1 Отговор
    Хийт Леджър си замина "без време", сега този ако приказва много на тази тема ще го последва.
  • 56 Мария

    0 0 Отговор

    До коментар #14 от "Bahti":

    Май малко хора знаят какво е това
  • 57 Бил Гейтс

    0 1 Отговор

    До коментар #3 от "нервен":

    Няма нищо общо със СССР - педофилията си е типично западно извращение!
  • 58 Бил Гейтс

    0 1 Отговор

    До коментар #42 от "Гост":

    Ленин е само 1/4 евреин. И вземането на властта е била целта на живота му. Просто е използвал помощта на германците, за да стигне по-бързо до Русия и да организира преврата по-скоро.