Last news in Fakti

9 Март, 2019 07:00 16 949 0

Вашият хороскоп за днес, 09.03.2019 г.

  • хороскоп

Девите - в мрачно настроение, Рибите - в доста странно

Вашият хороскоп за днес, 09.03.2019 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Ако сте домакиня, почистването и оправянето на къщата са просто задължителни днес. Дори и да сте освободени от тези досадни грижи, все ще се намери с какво да ви натоварят, така че да ви ангажират свободния ден, но вие не се давайте лесно.

Телец

Първата половина на деня използвайте за почистване и слагане на ред в жилището и след това вече се посветете на любимия си човек (доколкото това ви е по силите). Не се опитвайте да се наложите на всяка цена, отстъпете на другия правото да вземе решение.

Близнаци

Може би ще ви се наложи да си занесете част от служебната работа вкъщи или ще предпочетете да отидете до офиса. Във всички случаи голяма част от времето ви ще е ангажирано със сериозни неща. Намерете все пак няколко часа да си починете.

Рак

Днес ще се чувствате толкова леко, сигурни в себе си, но главното авантюристично настроени. Позволете си едно малко удоволствие, направете това, което все отлагате. Ако не сте дотам творчески настроени, просто обърнете по-голямо внимание на децата си, те ще ви подскажат някоя идея.

Лъв

Чудесен ден за пътувания, излети и най-вече за авантюри. Днес ще сте много приятна компания, само не навлизайте в сферата на политиката, че тогава може да влошите диалога.

Дева

Днес може да сте в малко мрачно настроение и да обвинявате целия свят за неудачите, които ви се случват. По-добре се разходете малко навън и се само анализирайте, може би сте пропуснали да отчетете някоя от вашите грешки.

Везни

Сутринта околните ще се опитват да ви се измъкнат, за да не ги организирате да правят нещо не толкова приятно. Следобеда, обаче ще ви поотмине това настроение и вече ще сте доста приятна компания за маса.

Скорпион

Идеален ден за спортни занимания и срещи с приятели. Днес може да ви хрумнат най-гениалните идеи, така че винаги си носете нещо за писане под ръка. За сериозни действия едва ли ще имате желание.

Стрелец

Сигурно ще ви се наложи да станете по-рано от нормалното в почивен ден и до обяд едва ли ще подвиете крак. Втората част от деня, обаче посветете на себе си и на близките си, защото както се пее в една песен “всеки обича събота вечер”.

Козирог

Днешният ден можете да разделите на две – първата половина за семейството и задълженията и втората за нещата, които обичате. Следобеда е идеален за срещи с приятели, дори можете да вземете някое превозно средство и да се отправите до някое близко, но приятно местенце.

Водолей

Бихте могли да си прекарате един доста приятен ден, особено ако не го започнете с ранно ставане. Инициативата трябва да е във вашите ръце относно вечерните занимания.

Риби

Настроението ви ще е меко казано странно. Не бъдете прекалено мнителни и не подозирайте всички околни в смъртни грехове. По-добре изхвърлете черните мисли и мрачното настроение и се порадвайте на красивите неща от живота.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА