Last news in Fakti

8 Март, 2019 12:44 8 137 3

Водеща от БНТ разделила Параскева Джукелова и Виктор Божинов

  • параскева джукелова-
  • виктор божинов-
  • раздяла-
  • развод-
  • брак-
  • семейство-
  • водеща-
  • бнт

Актрисата и режисьорът се разделили без много шум

Актрисата Параскева Джукелова бързо и без излишен шум се раздели с бащата на дъщеря си Калина – режисьорът Виктор Божинов. Преди време двойката отричаше официално това да е вярно. Но истината излезе наяве и актрисата сама призна за края на отношенията си с режисьора в „Извън играта“ по БНТ.

„Да, разделени сме с Виктор от две години. Няма да изпадам в подробности. Повече не смятам да коментирам личния си живот и да занимавам хората с него“, категорична е актрисата, цитирана от "Галерия". В тв предаването тя каза още, че не е имало предателство.

„Наричам го по-скоро износване на материала. Стигнахме до такава ситуация, в която не можехме да продължим заедно. Когато се опитваш да неглижираш или не отпушваш напрежението, то ескалира и става земетресение. И при нас се стигна до невъзможност да останем един с друг. Вярвам, че хората трябва да бъдат заедно, когато си дават подкрепа, любов, а когато и двамата усетят, че това им тежи, е по-добре да потърсят други варианти“, добави към разказа си Джукелова.

В основата на раздялата им стои водеща от БНТ, с която нашумелият режисьор се впуснал в афера. На пръв поглед мимолетната авантюра всъщност се превърнала в сериозна връзка. Той хлътнал до уши по журналистката и решил да сложи край на отношенията си с Параскева. Още тогава новината за раздялата им шокира актьорската гилдия, в която те се славеха като една от най-стабилните двойки.

Да станат родители беше сериозно изпитание за тях, а те се бориха за това цели десет години. Проблемът е бил в нея. Тя е отлагала забременяването, тъй като искала да върви напред в кариерата си. В крайна сметка бебето се появява в живота им след третото ин витро оплождане.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ялова разследваща

    3 6 Отговор
    И Жукелова ли е зимала пари от бъхъкъто за да не прави прираст на качественото население. Трябва да не се назначават на държавна работа женени с по-малко от две деца.

    Коментиран от #2

  • 2 Гост

    3 1 Отговор

    До коментар #1 от "ялова разследваща":

    Абе ти неграмотен ли си? Жената е имала проблеми и е забременяла след 3-тото ин витро! Как не те е срам да пишеш подобни кретенизми?
  • 3 Kaka Сийка

    0 0 Отговор
    A коя е водещата от БНТ?