9 Март, 2019 15:49 14 607 9

Нахвърлиха се на Антония Петрова заради "кичозната" погача на сина ѝ (СНИМКИ)

  • антония петрова-
  • син-
  • дете-
  • бебе-
  • погача-
  • кич

Мис България 2000 си навлече десетки критики и негативни коментари заради кичозното и претруфено тържество в чест на 40-дневния си син

Потребители в мрежата заляха с негативни коментари спретнатата от „Мис България 2000“ Антония Петрова- Батинкова погача по повод 40 дни от раждането на сина ѝ, пише в. "България днес".

Повод за хейтването на моделката от над 200 човека в интернет стана публикацията ѝ, в която тя с 50 реда обяснява как е изкарала личния празник на сина си.

„Благодаря на тези 40 жени, които орисаха на 40-ия ден нашия Принц! Темата на празненството ни бе Мартеницата, белият и червеният цвят, олицетворение на сила и чистота, както и символът на Щъркела, който донася най-желаното бебе и с него разцъфва пролетта, символ на чистота и ново начало на един изключителен, нов живот, какъвто ще бъде този на сина ни“, започна Антония, като продължи с благодарности към присъстващи, роднини, ресторант и близките.

Редица последователи на младата майка в социалните мрежи определиха тържеството като "пълен кич". Много от коментарите под публикацията вече са изтрити. Ето какво гласяха някои от тях:

„Кому е нужен този отчет, Антония“, попита първа актрисата Вили Марковска, която естествено не получи отговор.

„Защо на моите партита няма пелена от сух лед, ще се гръмна“, контрира и политическият анализатор Георги Харизанов под поста на снимка на майката, която реже торта и около нея всичко е в червено и бяло.

Други гласяха „Горкото ѝ бебе Бест Батинков Принца гледа сякаш е чело поста ѝ“, както и „Споко, и ние сме родители, не си родила Младенеца, че чак толкова да се хвалиш“, продължиха цветущите коментари в нета.

„Не знам как да коментирам злобата на хората, погачата ми си беше прекрасна. Нито ме вълнува какво ще кажат хората, нито ще ме трогнат“, отвърна от своя страна Антония.

Целият албум със снимки от празничния ден наброява над 110 фотоса.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Лорчето

    10 11 Отговор
    Нали има син, какво значение има дали е кичозна погачата....!!!!!

    Коментиран от #2

  • 2 Mорук

    27 10 Отговор

    До коментар #1 от "Лорчето":

    Има си крокодилче,досущ като майка си само в бг може грозната да стане мис ,заради някой глупак на когото само там му се е отворил парашута
  • 3 Тота

    23 5 Отговор
    Тая не прилича на майка и не се държи като такава. Все едно е на модно дефиле, и с тези орлови нокти които отглежда може да одере детето, а също така е нехигиенично. На 100% съм убедена, че не гледа детето ползва го само за снимки за показ.
  • 4 Или. Пък...!

    5 4 Отговор
    Да го изпусне и то да си удари главата и да тегли цял живот....!!!! Антония е богата и съвестна майка, никога няма да пада до низост, да я съжаляват за подаяния, мъжа и не е дете, а е един зрял мъж...!!!!
  • 5 Мари Бел

    10 1 Отговор
    Не мога да разбера,какво лошо е направила жената,някой вече търси под вола теле.
  • 6 Кико

    3 2 Отговор
    Скромноста краси човека. Въшката като се наяде излиза на челото. Видяла жабата че подковават вола и тя си дигнала кракът. На Тоца не и отива. Какви принцове какви червени слонове и се въртят в главата.
  • 7 Чичо

    2 0 Отговор
    Уфффф, пустото му кисело грозде!!!! Ама някак много рехаво хейтите бе! Очаквах повече злъч и простащина!!!! Скапана пасмина сме станали, дори и майчинството вече не ни трогва! Дори и по този въпрос сме готови да даваме акъл и да обясняваме, запенени зад зацапаните си клавиатура, с омазани от домашната лютеница уста как "не се право тъй"!!!
  • 8 Токо

    1 1 Отговор
    Шашава Перничанка! Пила е вода от река Струма и от крокодил станал Алигатор ...
  • 9 гощо

    1 1 Отговор
    Тоца е изкукала тотално!