Last news in Fakti

13 Март, 2019 07:00 23 262 0

Вашият хороскоп за днес, 13.03.2019 г.

  • хороскоп

Натоварен ден за повечето зодии

Вашият хороскоп за днес, 13.03.2019 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Не е лек и днешният ден. Ще се наложи да обяснявате мотивите за постъпките си, само не се дразнете от невъзприемчивостта на околните, може би ви разбират криво. Не решавайте спорни въпроси точно днес, няма да спечелите нищо, освен да си развалите деня.

Телец

Страстта, с която сте се захванали със задачите си, е просто за завиждане, внимавайте само да не предобрите ситуацията. Следвайте своето темпо и продължавайте, вас нищо не може да ви отклони от поетата задача.

Близнаци

Не напирайте на всяка цена да докажете правотата си, след няколко дни ще ви молят да го направите. Най-добре разсейте напрежението на сладки приказки с приятели в някое кафене, защото уредите и машините може да ви погодят някой неочакван номер.

Рак

Работата за вас сякаш няма край. Дори тези, които са без работа, ще имат някакви важни ангажименти, макар и не точно такива, за каквито са мечтали. Не бързайте да се залавяте с допълнителни задачи, няма да имате време и сили за това.

Лъв

Не много успешен ден, но вие сте философи и ще приемете нещата такива, каквито са. Нищо чудно да ви обвинят несправедливо в нещо, за което нямате никаква представа, но още след стъмване справедливостта ще възтържествува, макар и не по начина, по който очаквате.

Дева

Не е много подходящ ден за общуване. Служебните контакти ще са доста трудни. Не търсете точно днес подкрепа от началници, разчитайте най-вече на себе си. Не позволявайте дребните неприятности да ви извадят от равновесие.

Везни

Задачите ви сякаш растат лавинообразно. Не поемайте допълнителни ангажименти, тази които имате и без друго са ви в повече. Сдържайте се в изказванията си, но не залисвайте нервното напрежение с похапване.

Скорпион

Доста неразбории може да очаквате през днешния ден. Във всеки случай не губете оптимизма си, още утре нещата ще потръгнат според очакванията ви. Съмненията, които ви гризат, ще се разсеят още с вечерната емисия “Новини”.

Стрелец

Напрегнато, но пък ползотворно, ще успеете да прекарате времето си днес. Възможни са грижи около децата, но тревогите ви ще се окажат напразни. Не давайте пари на заем точно днес, може и да не ги видите обратно.

Козирог

По-голяма част от нещата няма да зависят от вас, така че струва ли си да се ядосвате за това. Освен това са възможни много двусмислени ситуации. Днес не е подходящ ден за пазаруване, както и за сключване на договори и споразумения.

Водолей

Не изпадайте в паника заради някои нередности с домакинските уреди или заради странното поведение на домашните ви любимци. Приемете, че днес денят е мистичен и всичко става не по вашата воля, може и да ви поолекне, но не се залъгвайте с шоколади и сладкиши, това със сигурност няма да ви помогне.

Риби

Не много лош ден за вас, но не бива да прекалявате в нищо, най-вече в секса. Можете да мобилизирате силите за преодоляване на трудностите, дори при добро желание можете да се отървете от някои вредни навици, при това завинаги.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА