Last news in Fakti

15 Март, 2019 07:00 23 745 0

Вашият хороскоп за днес, 15.03.2019 г.

  • хороскоп

Интензивен ден за Близнаците, приятен - за Лъвовете

Вашият хороскоп за днес, 15.03.2019 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Малко труден ден. Ще имате доста задачи за свършване, но гледайте да не си оставяте работа за през уикенда. Лесно възбудими сте, пийте повече успокоителни чайове и не прекалявайте с пикантните храни.

Телец

Съвсем не лош ден, дори може да ви се отвори възможност за пътуване. Не поемайте прекалено много ангажименти за през почивните дни, оставете повече време за себе си. Тази вечер е подходяща за срещи и разговори с приятели, ще ви обземе желание да учите нещо ново, гледайте да не остане само поредното ви добро намерение.

Близнаци

Доста интензивен ден. Днес можете да организирате идеално програмата си за през цялата следваща седмица. Имайте предвид, че периодът е подходящ за приключване, така че не предприемайте нови неща.

Рак

Няма да ви е лесно днес, ще трябва да се превърнете в умиротворителна организация, а самите вие имате нужда от успокояване. Не приемайте лично всичко, което ви кажат в службата и не прехвърляйте вината на колегите си, достойно поемете отговорността за това, което се случва (разбира се, без да ставате жертва).

Лъв

Един наистина приятен ден за вас, можете да разгърнете целия си арсенал от качества и да се чувствате навсякъде добре приети. Единственото, с което трябва да внимавате, е парите, не ги пръскайте необмислено, особено ако сте се събрали с приятели. Бъдете по-премерени.

Дева

Отново ще се наложи да правите фокуси с парите, дано успявате да ги умножите. Не бива да прекалявате с храната и най-вече с напитките, наблегнете на витамините и ако ви е възможно се “хванете за зелено”.

Везни

Не е от най-лесните ви дни. Ще трябва да балансирате между личните и служебните ангажименти. Добър момент да разберете кой ви подкрепя и кой само ви “мъти водата”. Не приемайте твърде емоционално всичко, което ви се случва, че през уикенда ще трябва да се възстановявате, вместо да се забавлявате.

Скорпион

Съдбата ви е във вашите ръце. Дано сте добри организатори, че иначе ще си пропилеете времето в празно философстване, а имате доста задачи. Не се опитвайте да изкръшкате от домашните си задължения или поне измислете достатъчно уважителна причина, за да го направите.

Стрелец

Доста неща трябва да сложите в ред. Не се преуморявайте, защото в момента организмът ви е доста изтощен. Днес има опасност да се вторачите в детайлите и да забравите какво всъщност правите. Гледайте по-мащабно на нещата.

Козирог

Отново сте в разцвета си. Не позволявайте на емоциите да вземат връх над здравия разум и не драматизирайте и най-малката неуредица. Днес е по-скоро ден за любовни авантюри, а ако не сте на тази вълна, не се оставяйте на тиха леност - сътворете нещо, дори да е просто вечеря за семейството.

Водолей

Още един забързан ден, през който денонощието няма да ви е достатъчно за всичко, което сте решили да свършите. Днес е моментът, в който бихте могли прекрасно да се справите с кореспонденцията или писането на темите по литература, не го изпускайте.

Риби

Днес ще трябва да проявите завидно търпение, ако искате нещата ви да се уредят. Можете да разчитате на помощ, но тя ще позакъснее и в най-нужния момент ще трябва да се справите сами с трудностите. Не изпадайте в униние, най-накрая всичко ще завърши благополучно за вас.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА