Last news in Fakti

19 Март, 2019 07:00 24 147 3

Вашият хороскоп за днес, 19.03.2019 г.

  • хороскоп

Забързан ден за Телците, приятен ден за влюбените Скорпиони

Вашият хороскоп за днес, 19.03.2019 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Ще ви вълнуват главно парични въпроси, а дори може да не става въпрос за личните ви средства. Задачата, над която се блъскате толкова време, има твърде нестандартно решение, просто трябва да си позволите да го допуснете до съзнанието си.

Телец

Забързан ще е днешният ден. Нуждаете се от стройна организация и система за действия, за да можете да приключите с всичко. Възможно е връзката в Интернет да е по-бавна, но ако сте по-търпеливи, може би всичко ще се оправи.

Близнаци

Вашата прецизност и усет към детайла неминуемо ще направят впечатление на когото е нужно. Само не се престаравайте и преуморявайте, всички ви ценят като добър служител, така че не си струва да си губите здравето с допълнителен труд.

Рак

Хазартният дух няма да ви напусне и днес, но определено не е много разумно да го прилагате в семейните отношения. Там правилата са други и хазартните начинания определено не се толерират.

Лъв

Ден да сложите в ред финансовите си дела. Опитайте да сте по-скромни в очакванията, все пак - еко е. Бъдете благодарни за това, което имате. Непрестанните желания наистина уморяват. Живейте простичко.

Дева

Не позволявайте на безпокойството да ви обсеби. Днес ще сте по-склонни към черни мисли. Не се опитвайте на всяка цена да се докажете, днес не е време за това. Сдържайте си езика, каквото и да ви коства, защото после може да съжалявате за думите си.

Везни

Всички околни ще ви се струват лекомислени и безотговорни, на фона на цялата ви заетост. Не се дразнете, а се опитайте да погледнете по-леко на нещата. Едва ли проблемите ви ще се решат по начина, по който очаквате, така че бъдете отворени към новото.

Скорпион

Не лош ден за бизнеса. Насочете усилията си във всички посоки, енергия и помощници ще имате достатъчно. Денят е приятен и за влюбените, потърсете взаимност в чувствата си.

Стрелец

Гледайте през първата половина на деня да приключите с най-важното, че да ви остане време за забавления. А такива ненадейно ще се появят без дори да очаквате.

Козирог

Идеален ден за творческа работа. Нововъведенията ще се окажат много полезни. Ако техниката ви се нуждае от ремонт, добре е днес да го осъществите. Постъпките ви може да са доста екстравагантни и неочаквани дори за самите вас, но пък никой няма да ви придиря за това.

Водолей

Прекрасен ден за осъществяване на контакти, за обучение и подготовка за изпити. Особено ползотворен може да бъде денят за занимаващите се с политика, днес ще бъдат толкова омайни и убедителни в изказванията си, че току-виж някой им повярвал.

Риби

Нововъведенията едва ли ще ви вдъхновят, може дори да ви подразнят. Днес е добре да обърнете повече внимание на сигурността на дома си, а и на мястото където работите. Не се поддавайте на слухове и дребнаво злословене.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Пенсионери

    3 1 Отговор
    Актуализирайте всички пенсии спрямо стандарта на живота всяка година.Днес цените са увеличени поне 30 пъти.Политиците да не се самосамо повишават заплатите,а да искат от техния работодаъел -народа
  • 3 Дими Иванов

    1 1 Отговор
    Всичко ескалира в посока ,която ни отдалечава от нормалните човешки взаимоотношения, толерира се бруталността и грубата сила , на власт е правото на силата, да си добър е еквивалент на наивник, добротата, вече е минус ,очаквам до десет години да се превърне в порок.