Last news in Fakti

18 Март, 2019 15:38 7 037 14

Бременна шокира целия свят с реакцията си

  • бременна жена-
  • бебе-
  • момче-
  • пол на бебето-
  • шокира-
  • повечение-
  • идепресия-
  • психически нестабилна-
  • реакция

Неспособен да се справи със ситуацията, нейният отчаян съпруг се обръща към интернет потребителите за съвет

Бременна шокира целия свят с реакцията си - 1
Снимки: shutterstock

Това е разтърсваща история за жена, която научила, че е бременна и новината довела до нещо шокиращо.

Почувствал се безсилен и в безизходица, нейният партньор решава да се обърне към интернет потребителите в социалните мрежи за съвет и помощ.

Когато двамата се запознали и започнали да излизали, жената често споделяла, че иска да има момиченце и ако се окаже бременна с момче, на мига ще направи аборт. Тези нейни изказвания, мъжът приемал като неуместни шеги и през ум не му минавало, че тя може да говори сериозно.

Дори след сватбата им, мъжът не обръщал особено внимание на думите на половинката си, защото предполагал, че когато часът настъпи, тя със сигурност ще се отметне от думите си и ще промени отношението си към нероденото дете, ако е от мъжки пол.

Бременна шокира целия свят с реакцията си
Снимки: shutterstock

Един ден този момент дошъл и жената забременяла. В 20-та седмица двойката отишла при гинеколога, за да се направи ултразвук, който показал, че бъдещото им дете ще е момче. Когато чула новината, младата жена избухнала и се разкрещяла, че не иска да гледа такова "изчадие". Гневният й пристъп бил толкова внезапен и силен, че съпругът ѝ и гинеколога едва я успокоили.

„Тогава осъзнах, че всички разговори на тази тема, които сме водили през годините, не са били на шега. Надявах се, че всичко е от хормоните, но нещата не се нормализираха и на следващия ден“, споделя отчаяният мъж пред потребителите на Reddit.

Естествено, напрежението в семейството започнало да расте, а младият мъж продължил да намира поведението на съпругата си за изключително странно необичайно. Тя избягвала да говори по теми, свързани с деца, още по-малко, когато станело ума за бременността ѝ.

Всеки път щом мъжът ѝ подемал разговор за нероденото им дете и пола му, тя просто избухвала в сълзи, понякога дори си позволявала да го обижда и да го гони от дома им.

Бременна шокира целия свят с реакцията си
Снимки: shutterstock

След като чули историята му, много хора в интернет се обединяват в подкрепа на мъжа. Те изказват различни хипотези за поведението на бременната му жена, но повечето са единодушни, че да имаш дете е истинска благословия и полът му не е нещо, заради което да изпадаш в истерия и заради което да се разстройваш.

Една анонимна потребителка изказва мнението, че жената минава през пренатална депресия. Тя дава съвет на мъжа постоянно да е край съпругата си, да ѝ помага и да я подкрепя максимално. Според нея проблемът е в стреса, на който тя е подложена, защото осъзнава, че губи контрол над тялото си и с нея може да се случват неща, които наистина няма как да вкара в определената от нея посока. Тя е на мнението, че трябва да направят всичко възможно да задържат детето, а след раждането, когато животът ѝ отново влезе в ритъм, психическото ѝ състояние най-вероятно ще се нормализира.

Друг потребител споделя, че е минал през подобна ситуация и най-добрият вариант е съпрузите да говорят един с друг или с психолог.

Според трети, поведението на жената може би има много по-дълбоки корени и е свързано с психическа травма, която тя е преживяла в миналото. Тези потребители съветват мъжа да потърси помощ от професионалист, защото с напредване на бременността съпругата му може да се влоши и да направи нещо необмислено и ужасно, водена от гневните чувства, които изпитва.

„Тя просто си мисли, че отглеждането на момче е много трудно, докато момичетата са по-спокойни и лесни за гледане. Това обаче не е така, децата са си деца, без значение от пола“, разказва още отчаяният бъдещ баща.

Вие как мислите? Наистина ли полът на бебето е от такова огромно значение?

Бременна шокира целия свят с реакцията си
Снимки: shutterstock


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 ванката

    44 4 Отговор
    по всичко личи че тая е за психиятрията дано мъжа и се оттърве от нея веднага след раждането на детето
  • 3 Цуци

    27 3 Отговор
    Просто е откачена, има някаква фиксация, натрапчиви мисли или сходно разстройство. Защо не е на хапчета и не е освидетелствана?
  • 4 ББТДУ

    23 2 Отговор
    Започнаха постепенното промиване на мозъка ,че няма мъжки и женски пол!
  • 5 джон

    11 43 Отговор
    Тялото си е нейно. Да абортира и готово. Ако мъжа иска - да си го роди сам.
  • 6 Ако две

    6 11 Отговор
    Жени на 60 години, имат връзки с 30.г по млади мъже, това. не ли се смята за психично разстройство.?! Те побъркаха целия сайт със своите страсти, изгониха млади жени и се пише Майло,, психиатрия, три пъти засипам грешки, че си много учена, то това привлече младия, като мисли че си умна, а то само в занаята, но макрончета... такава е....!!!!!
  • 7 ДДРОнег

    21 1 Отговор
    Ние мъжете често си мислим, че жената ще се промени към по-добро ... Оказва се, че това е огромна грешка. Такива изблици и изречения, които си мислим, че са плод на моментни настроения, не изчезват, а се задълбочават и се оказва, че са истински. Но вече е късно, много е трябвало да внимаваме и за най-малкия признак на нестабилност, защото тази жена си е такава и надежда не виждам!!!
    Дано да спасят детето, да не направи убийство-аборт !!!
  • 8 гост

    16 1 Отговор
    Тази е за професионално активно лечение от професионален психиатър, инак после ще я пишат по вестниците.
  • 9 ТМВ

    12 8 Отговор
    Тази само мюсюлманин ще я оправи, главата на дръвника!!!!

    Коментиран от #10

  • 10 Само циганин

    4 4 Отговор

    До коментар #9 от "ТМВ":

    Може да напише такъв коментар, не грози сайта... освободете го, беше чисто и приятно всичко, омърси се...!!!!
  • 11 Гост

    10 3 Отговор
    На тая, дето няма да ще да ми роди детето и да иска да го убие, под предлог че момчето е изчадие, само мога да я ударя телнишки с манарата между очите!!!
  • 12 Отново смях в залата...!!!!

    6 3 Отговор
    Тази майка на колко е, разбрах що не е горд баща, защото. трябваше да си намери възрастна стара индийка, че те немат спирка, да му роди едно индийче от,, сой,,....!!!!! Толкова объркан свят, че самия ужас...!!!!!!

    Коментиран от #13

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Пешо

    2 0 Отговор
    Явно ще ражда в лудницата тази. Пълно куку за принудително лечение.