Last news in Fakti

20 Март, 2019 19:59 25 170 15

Михаела Филева нанесе жесток удар на Графа (СНИМКА)

  • михаела филева-
  • графа-
  • гласът на българия

Той ѝ се закани!

Продуцент и протеже бяха на косъм от война в последното издание на шоуто „Гласът на България” по bTV. Михаела Филева и Графа влязоха в епичен директен сблъсък, след който Филева блокира Влади Ампов, а причината ще ви смае.

Амбициозната певица реши да отнеме правото на колегата си да избере поредния гласовит участник в шоуто, а той наистина си заслужаваше — изпълнението на Калоян Николов от Бургас изправи на крака цялата зала.

29-годишният певец получи четири обърнати стола и вкара треньорите в люта битка за таланта си. Оказа се обаче, че Графа е блокиран от някого от колегите си, така че да не спечели участника за своя отбор. Разбира се, това много го ядоса и видимо скри усмивката му.

„Аз те блокирах. Не се сърди!”, заяви Михаела и се втурна да прегръща Графа, а той, в духа на шоу формата, закачливо ѝ запя фрагмент от своя популярна песен: „Тайно до тебе, той е твой враг!”

„Хайде, хайде, глупости сега, няма врагове тук!”, засмя се изпълнителката на „Нова страница”, опитвайки се да излезе от конфузната ситуация.

В крайна сметка двамата бързо приключиха с вербалните престрелки и Графа, като истински джентълмен, отсече: „Няма да си кривя душата, Калоян, подхождаш на отбора на Михаела”.

Въпреки това обаче, зад кулисите Графа се закани много на усмихната си колежка, че… ще я изненада в най-неочаквания за нея момент. „Много ме ядоса факта, че тя ме блокира и ще намеря със сигурност начин да ѝ открадна Калоян!”, закани се изпълнителят.

Самият Калоян Николов пък, който предизвика сблъсъка на треньорите, извън сцената на „Гласът на България” се издържа като певец по туристически круизи. Записва се за кастинг в шоуто в търсене на ново начало.

„Не си спомням да съм имал щастливо детство, а само, че съм бил обичан. Когато родителите ми се разведоха, с майка ми и двете ми сестри се преместихме в двустаен апартамент с баба, дядо и вуйчо. Бяхме като в дядовата ръкавичка. От беднотията тогава съм научил, че колкото по-малко имаш, толкова по-щастлив си после, когато получаваш”, призна Калоян. Той губи баща си при нелеп инцидент — блъска го влак. „Нямах много поводи да се усмихвам и точно това превърна желанието ми да правя хората щастливи в истинска мантра”, откровен е певецът.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Споко

    51 6 Отговор
    Фани единия , удари другия.Шуробаджанащината и в музиката е на БГ ниво,от некадърни по-некадърни.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Симо

    41 4 Отговор
    Семейните скандали на Михаела и Графа! После се натискат извън кадър и всичко отминава! Ако знаете този Графа какъв е..... казва публично колко държи на жена си, но ако знаете как сваля и прегръща Михаела Филева извън кадър.... бях на снимките на Гласът и всичко си личеше....

    Коментиран от #8, #15

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Ники

    24 2 Отговор
    Платени статии
  • 7 Кака Сийка

    13 2 Отговор
    ...получи четири обърнати стола...Само като го прочетох,веднага се сетих за Атанасова.Да я попитам - в кои предавания,получават обърнати маси.
  • 8 Илияна

    2 5 Отговор

    До коментар #4 от "Симо":

    Проблема не е в Графа,а в Михаела!То дори и Камелия се навърта около него,ама той наистина обича жена си.А и Михаела и Камелия са по-грозни от Мария Ампова!😂

    Коментиран от #12

  • 9 Լուբոմիր Դիմիտրով

    1 1 Отговор
    Този Графа роднина на Цар Киро ли е?
  • 10 Бай Благой

    2 1 Отговор
    "Каква поредна футболна драма..."
  • 11 Тъпото

    7 2 Отговор
    Не ни занимавайте с глупости, тая михаела миналата година на 2 юни цял ресторант стана на крака даже чужденците който вървяха и те спряха. Само наща кила седеше на масата и разглеждаше менюто. За такъв който не уважава тези който са му дали свободата няма място в България камоли да оценява. Позор за България.
  • 12 Симо

    8 2 Отговор

    До коментар #8 от "Илияна":

    Повярвай ми, Графа се навърта и се натиска с Михаела! Бях на снимките на предаването! Това с Камелия е просто пред камерите, докато Михаела и Графа умишлено не се заиграват пред камерите, но в бекстейч, да видите...… и Михаела е доста по- хубава от жена му! ФАКТИ...!!!
  • 13 Гадината

    1 0 Отговор
    Ега ти и драмата, е сега вече няма заспиване.защо бе михаела бе, нямаш ли сърце бе.
  • 14 Валя

    0 1 Отговор
    Сега ще извадя цигулката......
  • 15 Хаха

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "Симо":

    Хаха, какво да знаем, все едно ти си бил свидетел! Аман от компетентни тъпанари! Графа е супер и супер свестен бееее!