Last news in Fakti

22 Март, 2019 12:54 5 076 6

Арестуваха 104-годишна баба, за да види как е от „тъмната страна“ (ВИДЕО)

  • баба-
  • 104 години-
  • арестувана-
  • тъмната страна-
  • бристол-
  • желание

Полицията извършила ареста, за да сбъдне най-голямото желание на възрастната жена

Британската полици арестува 104-годишна жена, за да изпълнят заветното ѝ желание, съобщава вестник Metro.

Възрастната дама, на име Ан Броукънбрау, живее в дома за възрастни хора "Стокли кеър хоум".

За своите 104 години Ан Брокенброу никога не е имала проблеми със закона. Цял живот тя била примерна гражданка и искала да види как е от "тъмната страна". Искало ѝ се да бъде арестувана, за да разбере какво е чувството когато белезниците щракнат около китките ѝ.

След ареста Ан признава, че е прекарала прекрасен ден.

„Имах прекрасен ден, който беше интересен. Нищо подобно не ми се беше случвало преди. Сложиха ми белезниците, аз бях арестувана. А как се почувствах като престъпник? Ами това ще ме направи много по-внимателна занапред относно нещата, които казвам и правя. Полицаите обаче, бяха много мили и приятни", споделя възрастната жена.

Полицията в Бристол откликнала на нейното странно желание и я арестувала. Пазителите на реда сложили белезници на възрастната жена и в инвалидна количка я придвижили до полицейския автомобил. След това я настанили на предната седалка до шофьора и я откарали в ареста.

Акцията е част от мероприятието "Заветни желания", организирано от старческия дом на 16 март. Възрастните хора трябвало да напишат своя несбъдната мечта или неизпълнено желание на листче и го пуснат в кутия.

След това листчетата били закачени на въже в местен магазин, за да може всеки желаещ съгражданин да се отзове и по възможност да изпълни желанието.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 God Dog

    12 0 Отговор
    И ще споменава полицаите, докато са живи :)
  • 2 Паток

    7 4 Отговор
    Сега най после е разбрала, колко е пропуснала, като не е станала бандит!
    Иначе, тия полицаи явно са си свършили работата щом се занимават с подобни филантропии!
  • 3 Alpha_Lone_Wolf

    12 2 Отговор
    Тя е лошо момиче от нея човек няма да стане.
  • 4 Гоуфу

    5 5 Отговор
    Полицаите бяха джендъри много внимателно са я арестували и са я настанили в специална и хигиенична килия. То не е ли да те пребият с палката и белезниците 2 шута в главата. Да ти разбият после главата докато те настаняват в патрулката. По пътя към районното да ти счупят носа на газ спирачка. След пристига е в рпуто и предаването на друг екип полицаи да те пребият за добър ден и да те накарат да подпишеш фалшиви самопризнания и така бой докато омекнеш. Да те хвърлят в гнусна килия в която само докато си затвориш очитв и ще те изядат плъховете жив. Баба ти От англия нище не е видяла ако иска да е жива и здрава догодина за 105тия рожден ден да заповяда в перник
  • 5 ....

    2 3 Отговор
    егати ороспуята
  • 6 Mpowered

    2 3 Отговор
    Откачалки !!!