22 Март, 2019 15:17 5 529 11

Анита Мейзер отива на "Мисис Свят" след затвора

  • златка димитрова-
  • анита мейзер-
  • мисис свят-
  • конкурс за красота-
  • затвор

От конкурса за красота сами потърсили затворничката

В преговори за поредно участие в конкурса за красота "Мисис Свят" е Анита Мейзер, пише в. "България Днес". Организаторите на конкурса са я потърсили веднага, след като силиконовата брюнетка излезе от Сливенския и дори вече са провели няколко разговора за събитието, преди да я включат в следващото издание на конкурса.

Този път Мейзер няма да е участничка, а ще помага за организацията. Преди това ще се нагърби вероятно и с провеждането на "Мисис Свят България". Самата силиконова бомба е дала съгласието си за участие в организацията на конкурса, когато излезе от затвора.

След като бе върната до доизлежи 40 дни в килията заради решението на Върховния съд, на Анита ѝ се наложи да чества трети рожден ден зад решетките.

Навръх празника от "Мисис Свят" ѝ напомнят, че трябва да потвърди дали ще се включи в организацията на конкурса тази година, вероятно като мениджър на участничките.

"Надяваме се, че си добре. Пиши ни кога си на линия за "Мисис Свят", напомня за себе си Дейвид Мармел — президентът на организацията "Мисис Америка".

Това е първият конкурс за омъжени жени, който се концентрира върху над 70 милиона омъжени жени в САЩ. Всяка от състезаващите се за титлата 51 дами е на възраст от 20 до 50 години. След спечелване на конкурса победителката получава право да участва в световния конкурс "Мисис Свят", както се случи и с Анита Мейзер през 2014 година. Тя разбуни духовете с участието си в конкурса, когато представи България.

Докато Дейвид прави планове да ангажира силиконката, Анита отбелязва в тесен кръг в килията на Сливенския затвор с отбрани гостенки личния си празник. Затворничката, която е на стриктен пост, е поискала веганска торта с плодове и този път е помолила да няма шумни джамборета. Анита има по-малко от две седмици да стои заключена, като се е отказала от възможността да претендира за предсрочно излизане, за да не утежни положението си, коментираха адвокатите ѝ.

"Ако поиска предсрочно условно, може да ѝ дадат още година, че и повече пробация. Да ходи на срещи с инспектори и други подобни работи… Няма смисъл. Ще стисне зъби, ще издържи и да се свършва", поясниха обстоятелствата те.

Стотици поздравиха силиконовата миска виртуално за специалния ѝ празник, давайки заявка, че черният инцидент от живота ѝ ще бъде забравен и простен. Сред малкото останали приятели на Мейзер е и плеймейтката Златка Димитрова, която не пропусна да се подмаже на заможната силиконка за празника.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Миси свинска опашка

    27 1 Отговор
    Повече и тича.
  • 2 Лулу

    8 1 Отговор
    Да грабва и другите две, пък може една от тях да донесе титлата..!!!!
  • 3 сектант

    20 2 Отговор
    Анита Мейзер, защо не спре да ни мъчи и просто не се гръмне, стига я е страх само.
  • 4 Гадината

    20 1 Отговор
    Айдее и тая стана легенда.утре и нея ще я вкарат в учебниците с бойко и цвъки на местото на ботев и левски щото тия са фешън и вип.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 ванката

    28 4 Отговор
    несъм виждал по-грозно същество от гилдията на "миските"...
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 NikNay

    14 0 Отговор
    Егати и огореляко ! Какъв касапски вкус трябва да имаш за да наречеш такова нещо красавица?
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 vasik atanasova

    2 0 Отговор
    БГ ПРОСТОТИЯ
    ЦИГАНКИ ПРАЩАМЕ НА МИСИС СВЯТ
  • 11 коравия

    1 0 Отговор
    Дърта парантия,но става за смукалки и за разораване на задния двор.