23 Март, 2019 09:38 63 812 50

Шокиращо пророчество за Лили Иванова

  • лили иванова-
  • прима-
  • музика-
  • пророчество-
  • врачки-
  • шокиращо

Врачки предвещаха кога ще излезе следващия албум на Лили Иванова

Врачки предрекли, че новият албум на Лили Иванова ще излезе през 2020 година, след като примата направила консултации с няколко от тях. Като Телец по западния зодиак и Заек по китайския, тя избрала най-добрата тактика да отложи проекта за по-добри времена според астрологията. Врачките ѝ казали, че няма да е добре да издава сега цял голям албум, а по-добре да изчака за края на 2019-а или още по-добре за през 2020 година, пише "Телеграф".

Първоначално живата легенда имала намерение още през 2019 година да издаде новия си проект. Тази година е юбилейна за нея. Феновете ѝ бяха убедени, че тя ще го пусне навръх 80-ата си годишнина, която навършва на 24 април. Това обаче няма да се случи. Последният ѝ албум бе през 2017 година, като се продаваше в популярна верига магазини за хранителни и домакински стоки. Миналата година естрадната легенда записа три песни, които представи на концерта си в НДК. Това са "Мигът и любовта" по музика на Веселин Веселинов - Еко и текст на Иван Тенев и с участието на аржентинския изпълнител на бандонеон Жилберто Перейра, "Бурната река" по музика на Ангел Дюлгеров и текст на Росен Кукошаров, "Главна роля" по музика на Артур Надосян и текст на Иван Тенев. И трите композиции са аранжирани от Ангел Дюлгеров.

Очакванията бяха, че тези песни ще влязат в новия албум на звездата. Почитателите ѝ все още очакват това да се случи. През януари в мрежата тръгнаха слухове, че 80-годишната легенда на естрадата е болна. Според информация от нейния щаб обаче тя тогава е била не в болница, а в студио да презаписва точно тези три песни. Певицата не била доволна от миналогодишния вариант на песните и решила да ги промени. А нейни приближени пък уточниха, че Лили всяка година си прави щателни медицински изследвания, като това обикновено ставало през януари.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 26 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Batushka

    57 23 Отговор
    Българския Майкъл Джексън...

    Коментиран от #48

  • 2 Ясно е

    48 17 Отговор
    Повече от ясно е че хора твърдящи че имат вълшебни сили са или с психически отклонения или го правят с цел облагодетелстване чрез измама , та се питам кога тия ще започнат да се вкарват в пандиза или в лудницата
  • 3 Емил

    42 92 Отговор
    Последният добър албум на Лили Иванова беше двойният албум "Лили" от 1976 г. (може да бъркам годината). Оттам на сам няма глас - от какво се случи - незнам, ама отдавна е гола вода!

    Коментиран от #37

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Фен

    122 21 Отговор
    Отлична певица, отлични песни, блестящ професионалист, дълга възходяща кариера, слава, известност, пари, уважение, обичана певица от няколко поколения меломани и още много достойнства. От тук нататък каквото и да направи името и работи за нея. А ние трябва само да замълчим и да отдадем подобаваща почит.
  • 6 магураджия

    49 16 Отговор
    мисля да изчакам след 20г следващия албум.
  • 7 Лорче

    9 10 Отговор
    Дай мнение че закъсваме ...
  • 8 Асен Гаргов

    51 26 Отговор
    Докато бяха заедно с Асен Гаргов Лили направи най добрите си албуми както казва Емил по горе, след 1990г.просто нещата не и се получават, и Тангото, и Детелините, и Панаирите са писани от покойния Асен Гаргов, и мисля че вече и трябва заслужен отдих, Шарл Азнавур пя и на 94, но годините си тежат и не е същото, така че всяко нещо с времето си.
  • 9 Загрижен

    90 18 Отговор
    Ненадмината,страхотна,талантлива,единствената на върха от много години.Жива и здрава да е,много нови песни,малко истински приятели,другото е музика,песни и танци.Мълчалив поклон пред таланта и бурни аплодисменти за артистът-ИВАНОВА.Бъди,ти си и ще останеш и след себе си.НЕВЕРОЯТНА!
  • 10 Bonbon4eeto

    84 16 Отговор
    Някой хора освен да хейтват всичко и всички,друго нищо не правят в живота!!баба Яга,глупости на търкалета... Какво ви става бе,хора?!вместо да се гордеем с нещо хубаво,с творчеството на една от певиците,която ни е прочула по света,започваме с оплювките веднага... Какво ще стане,ако поне веднъж се зарадвате за някой,вместо да изливате кофите с помия?!?!това нашето никъде го няма!!!ама наистина!!!!опитайте за разнообразие поне веднъж да бъдете толерантни,да се зарадвате на успехите на някого,и дано усетите колко по ведро ще гледате на всичко,ако продължавате с доброто отношение... Защото трябва малко да се промени всеки от нас,за да се промени и живота ни!който сее злоба,жъне злоба,а който мисли и прави добро,му се връща стократно!!замислете се поне за миг...
  • 11 Гост

    29 51 Отговор
    Тази не плаща никакви данъци на държавата-ЗАЩО???Да не е нещо повече от другите???А ние сме баламите,дето си плащат всичко!!ЦИГАНСКА РАБОТА!!

    Коментиран от #25

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Лейла

    28 55 Отговор
    Хайде чак пък прочула България по света ? , Освен в бившите социалистически страни кой я знае и чувал за нея ,никой .Така ,че стига глупости !

    Коментиран от #16, #23

  • 14 Драго Чая

    22 12 Отговор
    Искам да си направи още една сесия за Плейбой!

    Коментиран от #24

  • 15 ЗЛОБЕН

    54 12 Отговор
    А, А, А САМО С ЛИЛИ ИВАНОВА НЕ. ДОРИ И НА ТАЗИ ВЪЗРАСТ ТЯ Е ТОЛКОВА ВИСОКО, ЧЕ КОЙТО СЕ ОПИТА ДА Я ДОСТИГНЕ ОЛЕКВА МНОООГО И СТАВА СМЕШЕН. ЗА СВЕДЕНИЕ НА СПОРЕЩИТЕ И ПЛЮВАЩИТЕ АЗ НЕ СЪМ ФЕН НА ЛИЛИ ИВАНОВА.
  • 16 кварталния

    27 8 Отговор

    До коментар #13 от "Лейла":

    А за тебе чувал ли е някой?
  • 17 onq s konq

    41 3 Отговор
    ВИЗИЯТА на естрадния изпълнител Е МН ВАЖНА...ЗА ДОПЪЛВАНЕ НА ТАЛАНТА който притежава.При т.н. "Динозаври"-Роулинг стонс" примерно и доста други активни все още групи,СПОКОЙНО МОЖЕМ ДА ПРИЧИСЛИМ и Л.Иванова.Естествено по "обективни причини" гласовете им И ВЪНШНИЯ ВИД са доста АМОРТИЗИРАНИ,НО...КОНЦЕРТНИТЕ ИМ ЗАЛИ ВИНАГИ ЩЕ БЪДАТ ПЪЛНИ,А АЛБУМИТЕ-ПРОДАДЕНИ ВЪВ ВПЕЧАТЛЯВАЩА БРОЙКА.А обяснението е просто:ТЯХНОТО ПОКОЛЕНИЕ е ОТРАСНАЛО С ПЕСНИТЕ ИМ в радости и скърби,влюбвало се е и разлюбвало на ТЕХНИ ИЗПЪЛНЕНИЯ.Затова и тия изпълнители са "Звезди"- защото като излязат на сцената,МОЖЕ ДОРИ ДА СЕДНАТ НА СТОЛЧЕ И ДА ПРИКАНЯТ ПУБЛИКАТА ДА ИЗПЕЯТ ЗАЕДНО "А капело"/без музикален съпровод/ НЯКОЙ ОТ МНОГОБРОЙНИТЕ ИМ СТАРИ ХИТОВЕ...вследствие на което феновете им без съмнение ЩЕ ИЗПАДНАТ В ЕКСТАЗ!Е тва не го разбират "некои прости люде":)
  • 18 Jerri

    9 13 Отговор
    Тръпнеме в очакване на новия албум, ама на винил, че е най качествен звука хахаха
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Иво

    21 1 Отговор
    И какво му е шокиращото на пророчеството ?
  • 22 Шаран БГ

    22 15 Отговор
    За пръв път я видях и слушах в Летния театър на град Русе. Е.Димитров беше "звездата" .Ст.Мутафова и Г.Парцалев завеждаха хумора и сатирата. Лиляна преди това е пяла близо година в Румъния, но очарова всички пубери като мен с хубавия си глас, разперените пръсти на дланите си и големите .....очи. Пееше , естествено там, където я пущаха - едно сиромашко хубаво момиче от Лудогорието. Пя и в някаква престижна зала в Париж след доста години на сцена. Вярно, гласът и не е вече оня глас от преди 40-50 години. За визията да не говорим. Но тя е човекът, който трябва да каже " Стоп - до тук". В противен случай човек става карикатура на всичко добро и красиво, което е бил. Щом се наема да пее и си има публика - да си прави концерти и албуми. Дано се намерят хора, внимателни , добронамерени и близки на сърцето и, които да и обяснят, че по-вече пред публика не бива да се явява........Иначе си остава нашето Лили, нашата ПРИМА !!
  • 23 очевидец

    44 10 Отговор

    До коментар #13 от "Лейла":

    За теб е така, защото или си малка или си ограничена...И не знаеш за подвига на Лили Иванова на конкурса в Сантяго - Чили(1974 г.). ( Когато излиза на цената публиката я освирква, защото е представител на социалистическа България. Лили изчаква малко и запява "Камино", а публиката буквално онемява. След края на песента, следва онази тишина, която е взела дъха на слушателите. И след това 15 минути - ОВАЦИИ !!!
  • 24 Евалата брачето ми

    9 2 Отговор

    До коментар #14 от "Драго Чая":

    Муахахаххахахахахахха😃😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
  • 25 Кико

    41 9 Отговор

    До коментар #11 от "Гост":

    Аман от тъпанари на този свят! Когато беше в зенита си, малки хора лижеха задника да са до нея. Митко Щерев подрипваше като палаш за да нея да испълни негова песен. Гаргов се лигавеше и тои да получи малко внимание. Да не говорим за онзи Партиен другар които носеше кожухчете от Турция за да и угоди. Ех Таков, Таков подмазвач долен после говориш срещу нея!
    Тя е една и неповторима!

    Коментиран от #45

  • 26 КАТ ТИ КАЗВАМ

    16 35 Отговор
    ЗА БАБА ТИ ЛИЛИ Е НАПЪЛНО ВЕРЕН СЛЕДНИЯТ ВИЦ- ГРУПА БГ АРХЕОЛОЗИ В ЗАТВОРЕНО ПРОСТРАНСТВО НА ЕДНА ОТ ЕГИПЕТСКИТЕ ПИРАМИДИ НАМЕРИЛИ МУМИИ. ПО ЕДНО ВРЕМЕ ЕДНА ОТ ТЯХ СЕ РАЗМЪРДАЛА И ПОПИТАЛА ОТ КЪДЕ ИДВАТ АРХЕОЛОЗИТЕ. ОТ БЪЛГАРИЯ, ОТВЪРНАЛИ ТЕ. Е,ДА ВИ ПОПИТАМ ИМАШЕ ТАМ ЕДНА ЛИЛИ ИВАНОВА,ТЯ ПЕЕ ЛИ ОЩЕ?

    Коментиран от #33, #42

  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Енди

    19 4 Отговор
    Функционално неграмотните, никога незнаят какво искат да кажат, нито разбират какво значи това.
  • 29 Юлия Райчевска-Толова

    19 7 Отговор
    Злобари, и кво ще й вземете като лаете по форумите? "Убихте ме", както би казал Холдън Колфийлд - /Виж "Спасителят в ръжта" на Джеръм Селинджър/

    Коментиран от #47

  • 30 Анонимен

    25 3 Отговор
    ОБОЖАВАМ ЛИЛИ ИВАНОВА И НЕЙНИТЕ ПЕСНИ !!! ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА ЖЕНАТА !!!!
  • 31 Надежда

    34 1 Отговор
    Абе хора, защо сте толкова злобни, намръщени, черногледи. Защо сте се вдървили, а не си отпуснете душата, може и да не харесвате Лили Иванова, нито песните й, но не говорете толкова лошо за една българска певица, която е прославяла България и има милиони почитатели. Тя е постигнала много в живота си, раздала е много любов, но вий които изразявате злобата си помислете какво сте постигнали в живота и какво сте дали на родината си. Със злобните си коментари изглеждате толкова нищожни, смешни и жалки, даже не можете да го проумеете.
    Каквото посеш това ще пожънеш.
    Бъдете добри, обичайте хората, раздавайте любов, радвайте се на успехите на другите само така ще бъдете щастливи, красиви и успешни.
  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Ебахти

    3 2 Отговор
    Шока 😳
  • 35 МариачиЛи

    5 14 Отговор
    Лили е намерила начин за някои но за мен ще трябва повече да се потруди да ме развълнува. Колко щура пак щура музика по света и да опра до плакатно име от 70те.
  • 36 Йохо

    13 1 Отговор
    Евла, Лили! За теб само добро! Песните ти са велики,но и ти имаш грехове,които изкупувал! Късмет и всичко добро, О бичаме те цялото семейство!
  • 37 Георгиева

    7 1 Отговор

    До коментар #3 от "Емил":

    Не знам кой е гола вода. Хайде, който не разбира, да мълчи. Става ли?
  • 38 adsum

    6 11 Отговор
    Никога не съм харесвала изкуството на Примата. Още от дете. Бяха съперници с Емил Димитров. Дали заради това, че е на почтена възраст, трябва да се прехласвам по "великата и неповторимата"? Не мисля. Да е жива и здрава!
  • 39 ЗЛОБЕН

    17 5 Отговор
    ТОЛКОВА ЛОШИ И ЗЛОБНИ КОМЕНТАРИ ЗА ЛИЛИ ИВАНОВА НЕ БЯХ ЧУВАЛ И ЧЕЛ. ПИШЕШТИТЕ ИЛИ СА НА МАЛКА ВЪЗРАСТ, ИЛИ СА ТЪПЧОВЦИ, ИЛИ И ДВЕТЕ. КОЙ ОТ ВСИЧКИ ВАС Е ПОСТИГНАЛ И НА ЕДНА ДЕСЕТА ОТ ПОСТИЖЕНИЯТА НА ЛИЛИ ИВАНОВА ? КОЙ ? КОЙ ? ОПРОСТАЧВАНЕТО НА БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД ВЪРВИ С ПЪЛНА СИЛА. ПО- ГОРЕ ВЕЧЕ ПИСАХ, ЧЕ НЕ СЪМ ФЕН НА ЛИЛИ ИВАНОВА.
  • 40 ЗЛОБЕН

    21 5 Отговор
    А, А, А ЗАБРАВИХ МОЖЕ БИ ПЛЮВАЩИТЕ ПО ЛИЛИ ИВАНОВА ХАРЕСВАТ "ТВОРЕЦА" СЛАВИ ТРИФОНОВ .СЪС СВОЯТА ЛУКАВО- СЕЛЯНДУРСКО- ПРОСТАШКА МУТРА. ГОЛЕМИЯТ БЪЛГАРСКИ КУЛТУРОЛОГ проф. ИВАН СЛАВОВ КАЗА ЗА СЛАВИ ТРИФОНОВ : ИЗКЛЮЧИТЕЛЕН ПРОФАН И ПЪЛЕН ПРОСТАК.
  • 41 Таня Асенова

    17 2 Отговор
    Нормално е с годините човек да се променя.Това,което забелязвам при Лили е,че на концертите си пее старите песни в по-ниска тоналност,но това е разбираемо.Факт е,обаче,че Лили е номер едно и този факт никой не може да го промени,колкото и да я плюете.
  • 42 Лъки

    0 2 Отговор

    До коментар #26 от "КАТ ТИ КАЗВАМ":

    Хахахахахаха
  • 43 Искър

    11 2 Отговор
    Лили Иванова Обичам те
  • 44 гост

    8 4 Отговор
    Всеки може би има право, но аз подкрепям хората, които казват всяко нещо с времето си. Времето и отдавна мина, за справка погледнете тази от която Лили Иванова се учеше и подражаваше, макар Рита Павоне да е по-малка от нея, нашата прима я копираше години на ред. Погледнете един изтънчен и културен човек как остарява с достойнство и някой мекерета, които забравят, че физиологията не може да бъде победена все още. Браво за енергията и желанието за изява, но идва време, в което човек трябва да каже стоп. Това време за тази жена дойде преди доста години.
  • 45 Сашо

    9 4 Отговор

    До коментар #25 от "Кико":

    По-добра певица не сме имали, а едва ли ще има ме. А простаците нека си плюят.
  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 Злобко

    3 4 Отговор

    До коментар #29 от "Юлия Райчевска-Толова":

    Юле права си нищо неможе да и вземем и тя като Бай Тошо имала само чифт скъсани чорапи и едно одяло и затова неплащала данъци а ти плати ли твоите ? провери че пак са вдигнали лихвите за неплатени данъци .😅😅😅
  • 48 Лоша

    3 2 Отговор

    До коментар #1 от "Batushka":

    С тази разлика , че до края на живота си пееше много добре .
  • 49 Цвете

    6 1 Отговор
    Много злобен народ се навъди!Не виждам с какво пречи тази достойна и талантлива жена . Сигурно от завист го правят.Но съм любопитна защо не пишат против възрастта на Стоянка Мутафова,Данчето Христова,Марги Хранова,Силвия Кацарова/ нищо лично към тях-безкрайно ги уважавам и харесвам/ а все Лили им бърка в очите.Е тя е прекрасна и на 80 все още пее чудесно и така и изглежда.Недейте писа глупости,защото ще ви се връща по децата ви.Дано сте здрави и живи въпреки злобата ви.
  • 50 Катя

    10 0 Отговор
    Госпожо ИВАНОВА, пожелавам ВИ от сърце да посрещнете 100_годишнината си на сцената борда и здрава.