Last news in Fakti

28 Март, 2019 09:40 25 544 73

Кобрата за целунатата журналистка: Пиеше и такива неща правеше в тоалетните...

  • андреа-
  • кубрат пулев-
  • кобрата-
  • журналистка-
  • целувка-
  • сащ-
  • лас вегас

Андреа първоначално се ядосала на Кубрат за целувката, но после го защити в социалните мрежи

Кубрат Пулев, около когото избухна страшен скандал през последните дни, се завърна на родна земя след драматичната си победа над румънеца Богдан Дину в САЩ. Кобрата бе посрещнат от огромна група журналисти на Летище София, които напираха да му зададат редица въпроси не само за сблъсъка му с Дину, но и за изненадващата целувка, която той лепна на американската журналистка Джени Суши.

„Разликата в САЩ и Европа е огромна. Там пазарът е друг, хората са по-различни. Тимът ми вече е друг. Хората от телевизията, всички са отворени, по-позитивни са, оценяват всичко, дори и целувката”, сподели Кубрат.
„Целувката не бе лоша, тя също бе част от доброто представяне. Така се случи, не беше планирана изобщо. Беше някакъв импулсивен момент. Няма как да повлияе на кариерата ми, целувката е много хубаво нещо. За да го направя, значи съм преценил, че човекът отсреща не просто желае целувка, но много повече. Направил съм го приятелско. Особено след победа човек е приповдигнат, а аз съм и човек шегаджия. Така се получи”, допълни още той.

„Ние се познаваме. Запознахме се на кантара. Тя тогава ми каза, че като победя ще празнуваме, ще направим парти. Аз ѝ отговорих "Нека първо победя", а тя каза, че е сигурна в успеха ми. Беше с нас, говореше си с целия екип, с всички момчета, даже стана по-близка с някои. Познаваме се, а тя го изигра, че един вид не се познаваме. Не знам, някой ѝ е дал кофти акъл. Може би хората, за които работи са ѝ казали, за да направят известен сайта си. Виждате каква добра реклама съм аз. Рекламодателите могат да се активизират”, продължи Пулев.

„Не съм говорил с нея след това. Намерихме ѝ телефона от мой познат, който си имаше близки отношения с нея. Тя обаче не си вдига телефона. Имам снимки, видеа, мога да ви покажа и на вас тук. Има видеа, на които се вижда, че тя си стои с нас до 5 часа сутринта в лобито на хотела. Пиеше и да не казвам какви други неща правиха в тоалетните. Може би са ѝ дали лоши акъли, видя ми се добро момиче. Може би са ѝ казали: „Айде, сега тук ще изкараш няколко милиона, давай да станеш най-известната!“ Няма лошо, но това е непочтено и некоректно“, изрази мнение Кубрат.

„Тези енергии се завъртат наобратно като бумеранг и за нея си е лошо. За какво да се извинявам? Тя беше толкова щастлива, че я целунах. Има сигурно много жени, поне аз познавам много жени, които биха се изкефили яко да ги целуна, а тя не остана благодарна от една целувка, а искаше да стане известна или нещо от сорта. Няма лошо, но така не става като по филмите“, каза още Кобрата

„Целувката беше приятелска изцяло. Не съм се ядосвал, че така се разшумя. Всички се уплашиха, включително и адвокатът ми, който е един от най-добрите, бил е и адвокат на Тайсън. Той работи с много боксьори и познава бокса отблизо. Казах им: „А бе, какво ви става, бе хора?” В САЩ било различно. Колкото и да е различно, каквото и да го изкарва тя, то няма как да е друго. Ако един интелигентен човек погледне видеото, ще му стане ясно всичко. Тя се изкефи, усмихна се, благодари ми, че я целунах. Тя може да си пише каквото иска. Ако тя реши да отиде на съд, по-лошо за нея, защото ще се изложи и официално. Не виждам проблем“, коментира още Пулев.

„Не виждам нищо лошо в една целувка. Целувката е признак на любов, приятелство, не е на омраза, не е на война. Не мога да повярвам на тази реакция на хората. Дори жени ми пишат как така съм ходил да целувам жени? Прощавайте, ама аз не целувам жените така. Може би много жени са искали да ме целуват, но не съм им дал да припарят до мен. Аз не съм лек дискотечен тип, който ходи, върви и целува хората“, допълни той.

Кубрат сподели, че в началото и Андреа се е ядосала. „Обади ми се и ми каза „Как може, защо го направи?”. Казах ѝ, че просто така се случи. Знаеш, че съм див човек. Такъв характер съм“.

„Аз го направих абсолютно на шега. Момичето го разбра на шега. След това кой какви идеи ѝ е давал си е нейна работа. Някакви користни и долни цели си гонят, но това няма да стане“, посочи още той.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гоуст

    112 2 Отговор
    Кобра, дано не ги е правила с уста...

    Коментиран от #66

  • 2 бббббб

    119 5 Отговор
    Така хубаво си говори. Ама не разбира ли ,че там може да го осъдят за всяка негова дума и действие.

    Коментиран от #14

  • 3 Румен Радев

    39 82 Отговор
    Яла цуни и мене кобра! Искам мъжки ласки

    Коментиран от #54

  • 4 Гост

    160 1 Отговор
    Правила какво ли не в тоалетната, а ти целувка в устата. Няма лошо.
  • 5 mom4eto

    43 3 Отговор
    Аз също бях в тоалетните... :)
  • 6 Mорук

    77 14 Отговор
    Андреа като ти се обади под кой ли е била,ама айде като ти е толкова интелекта

    Коментиран от #44

  • 7 Антон

    103 6 Отговор
    Кобра харесвам те и те подкрепям в спортните постижения. Остави и целувката в резултата на положителни емоции , андреналин и победа. Хубаво имало купон , пили сте, веселили сте се. Ама защо трябва да разправяш за подвизите й по тоалетните , защо се излагате така, какво ни интересува някаква мацка какви ги е вършела нощем. Или вече взимаш защитна позиция, защото някой адвокат хиена и е подшушнал на тази да те обрули с някой и друг милион. Дано не съм прав и всичко да е плод на някакъв ваш си маркетинг, но ако мадамата ти вземе кинти, ще те призная за най-тъпото ко..ле на земята. Успех в профи бокса
  • 8 мдам

    81 2 Отговор
    Баце, ся ако ти изтръскат хонорара от мача друга, ще запееш за "добрите" хора зад океана! Не че е хубавео, но ония там яко се джендъросват и ако наистина тая реши да си изкара едни пари за белото, както намекваш не те чака нищо добро ! Силно се надявай да не се сети и след години, че си я насилил, че ти отиде и пенсията ! Много известни и за по-малко изгоряха, а за Америка българи ги екстрадират, като стой та гледай !

    Коментиран от #57

  • 9 гост

    48 54 Отговор
    Аз не мога да разбера какво толкова е направил Кобрата … Жената на зеления чорап Десислава Радева целува уста в уста президента на Словения Борут Пахор и това се прие от тукашните русофили за нещо абсолютно нормално а сега Кобрата бил простак ...

    Коментиран от #17

  • 10 сащ е дебилска територия

    72 6 Отговор
    Кобра беее, няма ли човек до теб да ти обясни как стоят нещата в тая извратена страна и какво можеш и не можеш да правиш и говориш за да не си изпатиш за глупост, да там всичко е користно, за пари и майките си ще осъдят че например като са ги раждали тия дебили, майките не са се напъвали достатъчни и са им причинили дискомфорт и тем подобни американски тапанарщини, а сега и обясняваш какво била правила в тоалетната в 5 сутринта с еди кой си. Мълчи си че сега освен нейните адвокати и тя ще ти стане враг а това най малко ти трябва сега, независимо как сте си изкарали и колко мили усмивки ти е правила вечерта.

    Коментиран от #15

  • 11 Borislav Popov

    90 4 Отговор
    Не стига че ще го награбят за целувката ,ами сега и с тия думи за тоалетната - направо могат да го разконтрят за клевета и обида.Защо не си мълчи .Кариерата на великия Тайсън завърши заради една проститутка.
  • 12 Анти седераст

    66 16 Отговор
    Прост селянин. Гришо 2.
  • 13 Лорчето

    37 8 Отговор
    Уважания от мен Пулев, че много добри спортисти не останаха в БГ...! От импулсивните работи няма по добро, но не с коври, яко голямо момче...!!!!
  • 14 Гост

    50 17 Отговор

    До коментар #2 от "бббббб":

    Това е Ганьо Смока. Какво да разбира този дивак? Той е бияч от селските дискотеки, на който някой му е пуснал мухата да стане боксьор.
  • 15 американците са долни педали

    46 6 Отговор

    До коментар #10 от "сащ е дебилска територия":

    точно така е и от тук на там никакви медийни изяви, но съм сигурен че ще те призовът на съд в дебилската държава, приготви няколко милиона и дано тая не я изкарат с разклатена психика ди животи тем подобни американски идиотщини, виж ако беше награбил така некой мъж там немаше да имаш грижи, но така е в сбърканите страни
  • 16 Смях

    61 10 Отговор
    Кобра ,това не беше приятелска целувка,а селско муцунясване.Знаел си,че иска повече...Анкета ли й прави или си дедо Ванга?Ганьо си знае неговото.Жените на запад ходят разголени и имат свободно поведение именно,защито няма селтаци да им досаждат.Познавал много,които ще са доволни да ги целуне...кои бе!?Количествено или качествено?И ти ако не си дискотечен плейбой,кой друг.

    Коментиран от #64

  • 17 Госあ

    28 0 Отговор

    До коментар #9 от "гост":

    😂 тука си прав между другото 😂. Но както кобрата казА, в хамерика е друго ;) а и той не е президент (слава богу,че като нищо може да стане в бг)

    Коментиран от #18

  • 18 Госあ

    30 2 Отговор

    До коментар #17 от "Госあ":

    И тоо па,като знае к'ви работи е правила в тоалетните с отбора, после я целува 😂
  • 19 Отнето самочувствие и гордост...!

    8 2 Отговор
    Кобра ела ми помогни...!!!!! Особено като знаеш, че са ниско качество. твари...!!!! 😓Най добре не показвай слабост пред врагове...! 👍
  • 20 Хъво

    42 1 Отговор
    Ако някой целине андреа по време на интервю кво праим кобра
  • 21 Язи

    5 16 Отговор
    От мене имаш едно голямо да и една голяма ракия Кобра. Браво!
  • 22 Таласъм

    26 1 Отговор
    Кубрате печелиш доста пари и една такава целувка може да ти излезе скъпо и тогава вярно Андреа ще ти дърпа ушичките и то сериозно!
  • 23 волен сидеров

    37 6 Отговор
    за боксьор НЕ стаааа,но поне за циркаджия е номер 1....и на политик се мъчи да го докара...
  • 24 някой

    23 2 Отговор
    Чета и не вярвам на ушите си! То бива, бива, ама чак такава простотия. Моля за извинение от почитателите на спорто и по-точно почитателите на Кобрата, но доколкото знам майката на двамата братя боксьори е починала рано, горката жена, и ги е отгледал и възпитавал баща им. По този повод единият от двамата в интервю каза, ами да, майка ми умря, но много добре. Баща ми направи от нас мъже!
  • 25 Глей ся кви работи

    26 1 Отговор
    Познавали се, понеже се запознали на кантара. Доста тъпо изказване. Сега се върти и заема защитна позиция, обаче аз не съм познат с момата в магазина, която ми тегли сиренето например. Ако момата действително не се е обидила ще е добре, но ще и внушат, че това и сваля имиджа, ако не си търси правата по съдебен съд и познай какво става. Хем ще се направи на недостъпна, хем ще изкара някой лев.

    Коментиран от #27

  • 26 Плъх

    19 3 Отговор
    Поне си е истински мъж и не си пада по мъже и стари ромки....!!! Иначе направо за валията, за съжаление...!!!!
  • 27 Глей ся кви работи

    29 1 Отговор

    До коментар #25 от "Глей ся кви работи":

    Ааа, забравих да спомена, че адвокатите са като хиени, понеже вземат на процент. Хич да не ти се занимава, ще те принудят. Няма да гладуват я. Глупав излезе Кобрата.
  • 28 змей

    10 0 Отговор
    Какви неща правеше и на кой.Ако е на тебе дай да видим.
  • 29 Гостъ

    41 4 Отговор
    Тоя не стига че е пародия на боксьор ами и излезе много тъпо парче...Кличко го спука от бой и вместо да го уважи като победител взе да приказва че бил гей и не помня още какви простотии сега пак плюене за това момиче.Простак от голяма класа!Заслужава си да го осъдят и да му оставят само червените шалвари с които излиза на ринга!
  • 30 Смях

    27 4 Отговор
    Побеси румънето нечисто-първия нок даун в света на бокса в гръб.После хвана журналистката за врата в стил "Кървав спорт"-Жан Клод така им чупеше вратовете на младини,и накрая муцуняса звучно репортерката.И самочувствие изкара...кефиш ме,брат.Скоро депутат;)
  • 31 Алеко

    30 2 Отговор
    Сега ще разбереш колко струва байганьовщината .
  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Пук

    22 7 Отговор
    Тоя мъжага се оказа голям смешник!
  • 34 хахахахахахахаххахахахахахахаааааааааааа

    26 3 Отговор
    “ Няма лошо, но това е непочтено и некоректно“, изрази мнение Кубрат. хахахах, еаси моралното умозаключение. Това е като ''виждал съм извънземни, но няма'' ТОП КРЕТЕН е тоя, да ме прощават феновете му.
  • 35 ШОП

    20 6 Отговор
    Кобрата със всеки коментар по тая тема затъва още и още в блатото и може би неколко милиончета само нема да го измъкнат от блатото. Гилдията на лес бии ките яко се активизира и съм убеден че нещата нема да останат така и в много скоро време очаквайте развитието.
  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 юрист

    23 2 Отговор
    Първото за което ще го обвинят е че е провалил кариерата на младо момиче, като и изчислят заплатите до пенсия и ги умножат по коефициент на допустимост само от това ще се получи доста солидна сума, след това започват: нанесена морална вреда, провалил и брака, психически травми, развръщение на младежта и обществото и каквото си поискат всичко ще бъде обърнато в долари. Адвокатът се е притеснил защото знае, че с невинната целувка ще се уреди живота на репортерката, и на целия екип.

    Коментиран от #39

  • 38 Morgoth

    22 2 Отговор
    Кобрата не разбира, че сега и е в ръчичките и ако я обижда само ще я мотивира да го съди, а съда няма да е в България. Ще му вземе повече отколкото спечели от мача с румънеца, че да не вземат и да го изгонят от бокса изобщо.
  • 39 АБВ

    13 3 Отговор

    До коментар #37 от "юрист":

    А кадрите от кенефите?Да не стана "кой ми сра у гащите?"Така ще я изтипосат,че едни милиони ще ги сънува през онези прозорци с железата на кръст.Айде нема нужда.Кобра,е.и им майката!

    Коментиран от #43

  • 40 алексс

    14 5 Отговор
    Баш като по филмите става папагал такъв, там се съдят за муха в сандвича, а за сексуално посегатеелство ще ти разгонят фамилията и ще ти изпразнят банковите сметки... Бай Ганьо..
  • 41 3333

    17 1 Отговор
    Мача със Суши ще бъде загубен по точки. Не трябва да говори тези глупости за тоалетните. Такава тактика се предприема когато никой не е видял нищо. В случая е излъчен дуректно по телевизията откъдето ясно се вижда, че той я целува, а не тя него. Прост народ слаба държава.
  • 42 Пендел

    11 3 Отговор
    Не си прав кобра,щом е правила някои неща в тоалетните значи си се целувал с всички през които е минала. Твоето е като ротата войници дето всички ги лекували от хемороиди с тампон с йод и само последния се оплакал че си порязал езика.като го питали какво иска казал-нищо,само ако може да съм пръв на тампона.
  • 43 юрист

    8 2 Отговор

    До коментар #39 от "АБВ":

    Първо няма кадри, ако има са незаконни, може да заведе друго дело за незаконно подслушване, или дело за набеждаване, трето съда не признава такива любителски записи.

    Коментиран от #45

  • 44 Иван

    6 4 Отговор

    До коментар #6 от "Mорук":

    По-добре да имаш хубава жена и да е харесвана, отколкото някой вампир само за теб. Ако случайно си женен, да не мислиш, че жена ти ти е вярна? Иначе сигурно си поредния чикибоец, който не е виждал гола жена освен на картинка. Както изневеряват мъжете, така изневеряват и жените. Не съм чул до сега на някоя да й се е протъркала от много ръгане. Иначе само разбирачи тука.

    Коментиран от #61

  • 45 Е. Бачов

    7 4 Отговор

    До коментар #43 от "юрист":

    Четвърто и най-важно! Има свидетели. Не се прави на много умен! Явно е, че не си!
  • 46 Митко

    7 3 Отговор
    Егати боклука как можа да го целуне и то по устата
  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 brigantelo

    8 1 Отговор
    че се изложи - изложи се! много тъпа постъпка! ама хайде както и да е :) добре, че не награби някой мъж :) така може да цунка мацки, ако е ерген, ама кат' си има мацка - наранява жена си! по принцип с такава целувка рискувате да ви бъде забит шамар от момичето или бой от гаджето на целунатата :)
  • 49 Златка

    13 4 Отговор
    Американските чалгаджийки също са хитри Ганчоо,а за тоалетната нямаш видео,а тя има за тебе(( сега ша плащаш както плащаш на силиконката. Тъпак!
  • 50 Нонстрадамус

    19 2 Отговор
    Тъпа история. Грозна гледка. От всички страни е неправилно. То е ясно, че тая Суши - Муши е разпоретина...ама и нашият, слаб му ангела...

    Коментиран от #51

  • 51 Стойчо Караилиев

    15 8 Отговор

    До коментар #50 от "Нонстрадамус":

    Точен коментар! Но преди всичко ние трябва да защитим Кубрат. Все пак е българин и до сега при многото възможности въобще не е мислил да се боксира за друга държава. Но ако го беше направил, щеше вече да е много богат и да има мач за титлата, ако не и титлата.
    Ние българите трябва да се подкрепяме каквото и да се случва.
  • 52 Селски бек

    12 7 Отговор
    Искам да видя как Кубрат ще реагира ако Кличко или Дионтей Уайлдър, ако така на грабят Андреа както той
  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 kiko

    11 3 Отговор
    много проста мутра
  • 56 Кичка

    8 4 Отговор
    Да им мерат и акъла преди ринга. (със аптекарска везна) нормалната няма да ги хван.
  • 57 Банскалия

    9 4 Отговор

    До коментар #8 от "мдам":

    Кобрата си е будала. Ай дано го одрусат ама яко. Ще се радвам да му вземат целия хонорар и всички спестявания.
  • 58 Кенан Хасан

    18 3 Отговор
    Много невъзпитано, грубо, просташко и неджентълменско да плюеш една жена -"какво правела в тоалетните", след скандал, който ТИ си предизвикал с тъпото си поведение....
  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 до шибаняците от Гроб

    2 1 Отговор
    БОКО #2 .......... аз.....аз.....аз..............
  • 61 hmhmhm

    1 1 Отговор

    До коментар #44 от "Иван":

    явно ги разбираш тези работи.
  • 62 vasik atanasova

    4 1 Отговор
    кобра ще ти вземат някой лев
    бъди сигурен в това
    това са еврееи
  • 63 Иванов

    6 3 Отговор
    Кобрата да иде на цветен скенер, където ще му намерят със сигурност някой хематом в следствие на ударите, които отнесе от влаха. Та този хематом със сигурност е засегнал накой мозъчен център и тази целувка е в следствие на мозъчната травма и мадам Суши ще пине една студена водица. Аре, че ми писна от тъпаци!
  • 64 Бла бла

    3 0 Отговор

    До коментар #16 от "Смях":

    Я кажи колко много изнасилвания има в твоя любим запад официално и неофициално
  • 65 чичо Коко

    1 0 Отговор
    Да обясним за бавните реотани,
    В
    кенефа са перкали белО
  • 66 Apple

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "Гоуст":

    А не бе...
  • 67 Адвоката съм на Кобрата

    4 0 Отговор
    Добре, че все пак я целуна, че какво щях да правя, ако вместо това й беше забил един ъперкът. А за тоалетните, тя там прави едни работи тази, ама доброволно, а за целувката не е давала съгласие. Айде, отивам да събираме кинти да купим на съдията едно апартаментче от американския Артекс, че да отървем кожата...
  • 68 Моника Орална

    3 0 Отговор
    Тая е се е изучила от кака Моника-свирката, където стана известна.
    Така Овалният кабинет се превърна в Оралният.
    Милата търси своята известност. Все пак това е родината на "говеждото",всичко се купува и продава.
  • 69 Националист

    3 0 Отговор
    Кубрат хабер си няма, че Америка е вече феминистка и гейска държава, и че белия мъж е виновен при всяко обвинение на жена докато не докаже, че е невинен! Гейовете и радикалните феминисти обръщат всичко с главата надолу за свои ползи.
    Той е чужденец при това и почти е сигурно, че вече е загубил делото. А това тя да не се е изложила пред света ако отиде на съд. Човек без морал не може да се изложи, цигани, латинци, негри, пакистанци, афганци и морал! Ха!
  • 70 Националист

    4 1 Отговор
    Издърпай си парите от УСА ако имаш някакви и не стъпвай повече там. Всичко каквото имаш ако не е запорирано в най-скоро време ще бъде и после взето. Въобще и не вярвай на фантазии, че няма да ти одерат кожата т.е. финансово.
  • 71 Тайсън Ганев

    3 1 Отговор
    Кофти е да се правиш на мъжкар в тоя педалски свят... Кофти е, и когато си прост булгаристански селяндур, който си мисли, че като е набил некви торби на ринга, и вече правилата не важат за него. ********** Ако, както си беше редно, съдията беше дисквалифицирал нашия бай Ганьо, за ударите отзад по главата на румънеца, сега нямаше да има такъв проблем, щеше да е по-тих и от мишле. ********** Съд няма да има, всичко ще се уреди в извънсъдебно споразумение и адвокатите ще вземат ВСИЧКИТЕ парички на Кубрат, които и без това никак не са много. Накратко, както обикновено се случва на балканските "герои", те сами си го натрисат, и така безславно ще приключи кариерата и на нашия герой. И помнете ми думата - кучката ще го осъди и за тия приказки, дето се напивала и после какви неща правила в тоалетните.... :-)
  • 72 Грую

    2 0 Отговор
    Ами то точно заради това не биваше да я целуваш бре. Я си представи, че е духала на някой и ти какво целуваш задочно тогава?
  • 73 Националист

    1 0 Отговор
    Две глупости Пулев направи. Целуна я ей така за интересно. А втората и най-голямата е че целуна една маймуна. Латинците са долни, с нисък морал хора, лоялни като циганите към себе си.