Last news in Fakti

31 Март, 2019 09:08 5 587 12

Йорданка Фандъкова и Златко Баретата на откриването на Мотосезон 2019

  • мотосезон 2019-
  • йорданка фандъкова-
  • златко баретата

"Бъди разумен на пътя, започни от себе си!" е девизът на новия сезон

Йорданка Фандъкова и Златко Баретата на откриването на Мотосезон 2019 - 1
Снимка: БГНЕС

На 30 март столичният кмет Йорданка Фандъкова, облечена с черно кожено яке, тесен черен панталон и високи черни боти, откри мотосезон 2019 на площада пред катедралата "Александър Невски" в София. Според организаторите на паветата пред патриаршеския храм се събират 15 000 мотористи. Девизът на новия сезон е "Бъди разумен на пътя, започни от себе си".

Йорданка Фандъкова и Златко Баретата на откриването на Мотосезон 2019
Снимка: БГНЕС

"Важно е от този площад да отправим посланието за толерантност на пътя, за безопасност. Да пожелая на всички любители на моторите много успешен, безопасен сезон", каза Йорданка Фандъкова от трибуната към множеството.

"И нека всички участници в движението да знаем, че от всеки от нас зависи запазването на живота и здравето на другите - пешеходци, велосипедисти, мотористи, шофьори, всички трябва да уважаваме всички останали“.

Бившият командос Златомир Иванов - Златко Баретата, също присъства на откриването на мотосезон 2019 в София, облечен с кожено яке на мотоклуб "Джентълмен" и в отлично настроение, съобщава Канал 3.

Йорданка Фандъкова и Златко Баретата на откриването на Мотосезон 2019
Снимка: БГНЕС

Баретата, който през март миналата година бе оправдан от Върховния съд по обвинение в наркотрафик, дори си направи няколко селфита за спомен от събитието на площада пред катедралата "Ал. Невски", откъдето тръгна многолюдното шествие от центъра към пътен възел Бояна.

След традиционния църковен ритуал и запалването на свещи, дойде време за най-важната част: забоботиха хилядите мотори и тръгна шествието по маршрут "Оборище, булевардите "Васил Левски”, ”Цар Освободител”, "Цариградско шосе”, "Алея Яворов”, "Никола Вапцаров”, ”Черни връх” и ”България” до пътен възел Бояна, където празникът продължава.

От МВР напомниха още преди старта, че всички участници в движението трябва да спазват правилата и да бъдат толерантни един към друг. Десетки моторни полицаи се включиха в колоната - служебно.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Лорчето от красивия град!!!!!!

    11 11 Отговор
    Ето ги още едни истински мъже, мои любимци...!!!!

    Коментиран от #7

  • 4 Изгъзиците

    27 7 Отговор
    НА МОТОРИСТИТЕ НЕ ИМ ТРЯБВА ПОПУЛЯРИЗИРАНЕ, ВСЯКА ГОДИНИ ЗАРИБЯВАТ ПО ПОЗИ НАЧИН МЛАДЕЖИ ОТ КОИТО 5-10% ЩЕ ЗАГИНАТ ОТ ТЕЗИ ИЗГЪЗИЦИ, ДЕМЕК ФАНДЪКОВА С ТОВА МЕРОПРИЯТИЕ ЗАРИБЯВА 1000-2000 НОВИ МОТОРИСТА ОТ КОИТО 50-100 ЩЕ ЗАГИНАТ ИЛИ ОСТАНАТ ИНВАЛИДИ
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Нищо не разбиращ

    18 2 Отговор
    Дано да бъдем по толерантни на пътя по културни по възпитани и нека не забравяме че всички сме смъртни.
  • 7 Досадата

    4 3 Отговор

    До коментар #3 от "Лорчето от красивия град!!!!!!":

    Не е спала 🤣🤣🤣🤣

    Коментиран от #8

  • 8 Вале, вале, вале, вале....!?

    4 2 Отговор

    До коментар #7 от "Досадата":

    Урок по мотокаране ли искаш, на село там е по спокойно...!?
  • 9 ИВАН

    15 5 Отговор
    Тоя пък с черепите и това шкембе, и той ли моторист и мъж се води, а Златкото защо не е в затвора, абе ясни са ми - подлоги ... бих симпатизирал на мотористко движение, но с истинско патриотично значение

    Коментиран от #11

  • 10 Ядосан

    1 0 Отговор
    Цъкнахме само за да видим Данчето по тесен черен панталон, но липсват снимки...
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.