Last news in Fakti

3 Април, 2019 07:00 19 272 2

Вашият хороскоп за днес, 03.04.2019 г.

  • хороскоп

Предизвикателен ден за Лъвовете, вълнуващ - за Водолеите

Вашият хороскоп за днес, 03.04.2019 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

9-10, направо сте в десятката днес. Ако наистина насочите енергията си в една единствена цел и ако наистина сте толкова съсредоточени, колкото можете да бъдете, тогава няма никакъв друг път освен успеха.

Телец

Имало е дни, в които сте чувствали и по-добре. Днес може би ще сте малко по-нервни и раздразнителни, особено ако останете за по-дълго вътре. Намерете начин, за да бъдете повече навън, разпуснете, разсейте напрежението. Разхождайте се, спортувайте, бъдете активни!

Близнаци

Ще можете да споделите мислите и идеите си с други хора, но се вслушайте и в тяхното мнение. Не приемайте всичко, което чуете за чиста монета, бъдете отворени за новото, но бъдете и критични, тествайте нещата в живота, проверете верността им.

Рак

Ще имате много неща за вършене, но това не значи да се намръщите и да се сърдите на целия свят. Всъщност, светът може да ви помогне, да ви подкрепи, да направи работата и животът ви наистина смислени.

Лъв

Днешният ден ще е много енергичен и предизвикателен. Бъдете готови да запретнете ръкави и да докажете, че идеите ви наистина могат да станат реалност. Сила и вдъхновение, заразявайте с тях и другите.

Дева

През този ден ще се опитвате да овладеете вътрешните си спирачки, съпротивата си за едно или друго. Хубаво ще е, ако си дадете сметка, че не винаги сте прави, че другите също си имат собствена истина. И да прескочите ограниченията си.

Везни

Ще имате толкова много идеи, че дори няма да успявате да ги систематизирате, а е добре да направите нещо. Бъдете избирателни и целенасочени, обърнете внимание на част от тях, за да не бъдете разочаровани вечерта, че нямате нищо реално пред себе си.

Скорпион

В тази цветна седмица, оцветете света си, направете го по-приветлив, красив, животворен. Днес можете да материализирате мислите си, имате силата, имате въображението, способностите се развиват, само малко повече постоянство е нужно.

Стрелец

Ще имате нужда да сте първи, да покажете себе си, за оберете аплодисментите. Вие го можете прекрасно, но все пак, но все пак, какво остава за другите след това... Бъдете готови да си признаете честно как правите нещата.

Козирог

По-скоро тревожно ще се чувствате и то благодарение на собствените си мисли и търсения. Ще ви се наложи да поемете отговорност не само за собствените си действия, но и за тези, на хората, с които сте свързани. Не лек ден за решения. Най-добре погледнете от веселата страна, така всичко ще е по-лесно.

Водолей

Днешният ден ще е по-вълнуващ от предишните. Вече ще се чувствате по-свободни и господари на времето си. Среща с необичайни хора ще ви достави голямо удоволствие, а може би и ще ви донесе неочаквана полза.

Риби

Днес нещата просто ще се случват, затова имайте план, имайте цел, знайте смисъла. Вашата задача е да участвате и да насочвате, нещо в което винаги сте били най-добрите.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 КОЧА

    2 2 Отговор
    НЕ СЬМ ВИДЯЛ ПО ГРОЗНА ........ ОТ ВОДЕЩАТА НА СУТРЕШЕН БЛОК В НОВА ТЕЛЕВИЗИЯ --- АБЕ НЕМА ЛИ ПО КРАСИВА ЖЕНА ОТ ТАЗИ В ЦЯЛАТА СОФИЯ --- БЛАГОДАРЯ ......
  • 2 Тор

    1 2 Отговор
    Съгласен съм