Last news in Fakti

6 Април, 2019 07:00 20 498 1

Вашият хороскоп за днес, 06.04.2019 г.

  • хороскоп

Напрегнат ден за Девите и Водолеите

Вашият хороскоп за днес, 06.04.2019 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Интересен ден, пълен с изненади и неочаквани събития. Лесно ще се сприятелявате с хората и на моменти сигурно ще ви се струва, че всички са ви приятели. Вярно е, че оптимизмът ви е втора природа, но е и вярно, че сте добър приятел.

Телец

Ясен, конкретен и ползотворен ден за вас. Естествено, ще сте напълно убедени и сигурни в крайния резултат и всеки, който ви противоречи, просто нищо не разбира и можете да му го обясните точка по точка. Ден на заслужено признание за вас.

Близнаци

Внимавайте, днес всичко е възможно, особено в любовта. А любовта, тя върти света и така замайва всички през пролетта. Ден мистичен и различен, може да ви отведе в неочаквани посоки.

Рак

Днес е добре да се занимаете с неща, изискващи внимание към детайлите и усърдна работа. Ще действате много по-практично, но пък ще сте и доста придирчиви и критични, не се вманиачавайте в подробностите.

Лъв

Хубаво е да се погледнете през погледа на хората около вас и да се замислите къде бъркате. Днешния ден няма да сте много спокойни, но пък може да научите истини за себе си, които досега сте се опитвали да не забелязвате. Приемете се такива, каквито сте с всички качества и недостатъци и заживейте в мир със собственото си аз.

Дева

Малко по-нервен ще е този ден за вас. Доста неща са ви се струпали на главата и направо ще се чудите откъде да ги подхванете. Не се тормозете, в края на краищата не сте многоръкия Шива, карайте по-спокойно, което трябва, ще се уреди.

Везни

Днес може да сте малко замаяни и да се чудите какво точно трябва да свършите. Използвайте добрия стар начин с бележките за напомняне. Не се разсейвайте, когато се движите по пътищата, не всички знаят за странното ви състояние и едва ли ще се съобразят с вас.

Скорпион

Днешният ден ще протече по-приятно и спокойно от предишните. Ще се чувствате съпричастни към това, което се случва около вас и това ще ви достави удоволствие. Не се хващайте на примамливи приказки за бързи печалби, разсъждавайте логично.

Стрелец

Този ден може да ви се стори безкраен, при това ангажиментите ви сякаш няма да свършват. Опитайте се да се владеете по-добре и не се сърдете заради неразбориите другиму, сами трябва да поемете отговорност за онова, което се случва.

Козирог

Днес може да се чувствате странно безгрижни и да ви се иска да си помечтаете на воля. Хубавото е, че ще имате възможност да го направите без притеснения. Все пак не споделяйте с всички какво ви е на сърцето, че може и да ви урочасат.

Водолей

Днес ще сте по-напрегнати от обикновено и околните трудно ще разбират настроенията ви. На това отгоре може да сте безпричинно подозрителни. Не се поддавайте на подобни нагнетяващи обстановката настроения, не помагате никому и вие сами го знаете.

Риби

Днес ще сте склонни да си създавате илюзии за много неща, въпреки цялата си критичност, мнителност и прочее. Понякога и на вас ви се иска да помечтаете и да имате розови очила. Е, бързо ви минава.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.