Last news in Fakti

10 Април, 2019 07:00 21 177 0

Вашият хороскоп за днес, 10.04.2019 г.

  • хороскоп

Вълнуващ ден за Близнаците, активен - за Скорпионите

Вашият хороскоп за днес, 10.04.2019 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Днес искате светът да ви обръща внимание, да ви обгрижва, да ви глези, да ви носи на ръце. Може и да ви се получи, но няма да е през цялото време. Най-добре първо вие да започнете от себе си, така и другите ще знаят как да се отнасят с вас. Всъщност е ден за пътуване и личностно развитие, каквото и да значи това. Бъдете повече от това, което сте били досега.

Телец

Днес е важно да работите в синхрон с другите, иначе нищо няма да се получи както трябва. Не се отказвайте от целите си, а накарайте тези около вас да ви помогнат и в никакъв случай не се превръщайте в жертва.

Близнаци

Нещата не са конфликтни, а просто различни. Днес ще трябва да успеете да съвместите различни гледни точки, различни модели на разбиране. Тръгнете първо от себе си, бъдете готови да видите света по нов начин. И тогава ще започне чудото, изненадата, промяната. Вълнуващ и интересен ден.

Рак

Днес е важно да имате ясен поглед и конкретна цел. Опитайте да видите отвъд илюзията на света, да съзрете механизмите, които движат нещата. Днес ще имате възможността за малко да вдигнете крайчеца на илюзията. И тогава ще се появи новият въпрос, а какъв е смисълът? Това може би ще дойде като отговор в следващо ниво, а дотогава смисълът е стремежът, разгръщането на живота.

Лъв

Имате безброй много идеи, но точно вие сте твърде наясно, че най-напред всичко трябва да се планира, да се поставят целите, за да се започнат действия. Доста работа ви чака по този случай.

Дева

Доста ще сте напрегнати днес и така може да объркате всичко, с което сте се захванали. Бъдете по-премерени в думите си, че може да загубите някой приятел, заради недомислие.

Везни

Днес ще гледате прекалено лично на нещата и това може да доведе до сериозни грешки. Хубаво е да слушате от време на време какво говорят хората около вас, невинаги са празни приказки.

Скорпион

Ден за действие и работа. Бъдете активни, бъдете предприемчиви бъдете смели, защото много неща вас чакат. Енергия ще имате в изобилие, не я прахосвайте за дребни, незначителни неща, действайте мащабно и целенасочено.

Стрелец

Ентусиазмът не ви е напуснал, но желанието да ви забелязват и оценят може да ви изиграе лоша шега. Харесва ви да ви обръщат внимание, но недейте да съставяте самооценката си според чуждото мнение. Достатъчно стойностни сте и без нея.

Козирог

Така или иначе всички проблеми са в собствената ви глава. Обстоятелствата са си обстоятелства, но вие приемате всичко едва ли не като атака на външния свят срещу самите вас, а това определено не е вярно. А денят е хубав, за да сложите точка на нещата, които правите, включително и на черногледството.

Водолей

Ще се наложи да се приспособявате към нещата, които се случват около вас, колкото и да ви е трудно. Внимавайте като се движите по улиците. Не избързвайте много за каквото и да било, бъдете по-търпеливи.

Риби

Ще ви се струва, че нищо не е както трябва. На това отгоре и парите ще изтичат между пръстите ви и то за неща, без които няма как да минете. Изобщо ще сте доста нервни и раздразнителни. Малко повече усмивки и чувството за хумор биха свършили добра работа за подобряване на състоянието ви.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА