11 Април, 2019 00:30 120 878 74

5 извратени японски секс практики

  • секс практики-
  • япония-
  • йобаи-
  • шибари-
  • бурусера-
  • традиция

Вижте какво представлява традицията "йобаи" и други любопитни практики от Япония

5 извратени японски секс практики - 1
Снимка: Shutterstock

Странните сексуални удоволствия са част от националната култура на японците. Вижте 5 секс практики, разпространени в Страната на изгряващото слънце:

1. Йобаи – една от най-древните традиции в Япония

Yobai, „Нощно пълзене“, е много разпространена практика в затънтените краища на Япония, дори и в наши дни.

В стаята на спяща жена "пропълзява" тайнствен непознат, приближава се до девойката отзад и недвусмислено заявява намеренията си. Ако тя няма нищо против, двамата правят максимално тих секс до сутринта, след което непознатият любовник изчезва така, както се е появил.

Съгласието на жената не е задължително, но в Япония йобаи не се смята за изнасилване, стига да се играе по правилата, пише Sexwell. А те са само две:

1. Любовникът трябва да влезе чисто гол. В Япония гол човек, нахлуващ в дома не се напада, защото може да практикува йобаи.

2. Любовникът и неговата партньорка трябва да са абсолютно тихи. Ако мъжът бъде хванат, трябва да плати солидна сума пари на семейството.

Йобаи се практикува и като прелюдия към сватба - нещо като крадене на булка, но със секс. Родителите на момичето се правят, че не забелязват нищо, докато не решат, че е време да сложат край на извънбрачните авантюри. "Заловяват" любовника, дърпат му едно конско и му поставят условия, с които да избегне плащането на грандиозната сума. Обикновено едно от условията е двамата да се оженят, за да продължат да правят секс като семейство.

2. Ньотаймори – за издържливи жени

Става въпрос за традицията да се хапва суши от голото тяло на гейша. Най-интимните зони на жената са покрити с листо от лотос, а цялото останало тяло – с най-различни произведения на японското кулинарно изкуство.

Хайверът от сьомга трябва да се намира върху сърцето. В древни времена японците са считали, че този хайвер дава сила, желание за борбеност и любов.

Рибата меч символизира безстрашието, затова я слагали на корема на момичето, където според японците се намира душата на човек.

Върху тялото задължително трябва да присъства морска змиорка – неизменен символ на мъжката сила. Този ритуал демонстрира величието на природата и невинността, поднесени като дар на много скъп и уважаван гост.

5 извратени японски секс практики
Снимка: Shutterstock

Момичетата се подбират не само по външен вид. Поднасящата суши е длъжна да има търпение и да е издръжлива, за да не се помръдне по време на тържествения обяд или вечеря. А също така и да е със здрава психика, за да не се поддава на похотливите погледи и докосвания на гостите.

За целта момичетата са тренирани: върху голите им тела се слагат шест сварени яйца и парченца лед. Младата гейша трябва да лежи в това положение 4 часа и нито едно яйце да не падне от тялото ѝ. Ако дори едно се изтърколи на пода, броенето започва отначало. Тези тренировки са траели всеки ден, в продължение на 2 години.

3. Синдзю - когато Ромео и Жулиета не могат да са заедно

След реорганизацията на проституцията в Япония през 1617 г., целият извънбрачен любовен живот на японците е изнесен в различни квартали от типа на „червените фенери“. В тях момичетата живеят и работят. Те не могат да напускат квартала, освен ако някой богат клиент не ги купи за съпруги. Жените струват много скъпо и често се е случва двама влюбени просто да не могат да си позволят да са заедно. Отчаянието довежда такива двойки до "синдзю" – двойни самоубийства. Доста често, този ритуал се е изпълнявал по време или след секс.

Японците не виждат нищо лошо в самоубийството, защото според техните вярвания след смъртта следва прераждане и са напълно уверени, че в следващия живот обстоятелствата ще са различни.

4. Бурусера

Японците докосват женски бикини с особен трепет, за тях това е докосване до божественото. Из цялата страна са разпръснати специални бутици, в които всеки желаещ може да се снабди с носено дамско бельо. Самото явление се нарича бурусера – това е и прозвището на момичетата, които дават „материала“ срещу определена сума. Има специализирани бурусера магазини, които продават освен носено бельо, също така училищни униформи и други части от облеклото на млади жени.

Гащичките например се поставят в херметически затворен пакет, а в него се добавя и лист хартия. Купувачът няма право да отваря пакета, докато не го купи, но от хартията може да разбере повече за собственичката на бельото. Обикновено там има нейна снимка, име, възраст и продължителността на носене на бельото.

Цената зависи именно от времето, през което облеклото е било върху момичето и от степента им на зацапване. Максимумът е 50 долара за това бельо, а възрастта, от която жената може да започне да го продава, е 18 години.

5. Шибари - изкуството да се отдадеш изцяло

Изкуството шибари води началото си от бойното ходзе-джицу (Hojojutsu), свързано с техниката на връзване. Целта е не само да се обездвижи пленника, но и да се подчертае неговия социален статус – за целта се използват различни методи на връзване. Когато войната в Япония свършва, техниките на връзване се прехвърлят в нормалния живот: пленниците са заменени от жени - най-вече гейши, а самият процес започва да се цени, заради красотата на възлите върху тялото.

5 извратени японски секс практики
Снимка: Shutterstock

Днес шибари е преди всичко майсторство на връзване, без то да е лишено от медитативни свойства. И, разбира се, има еротичен подтекст: шибари може да бъде използвано, за да се обездвижи партньора. Освен това някои видове връзване въздействат върху ерогенните зони. Целта е този, когото връзват (jujun) да изпита най-висша форма на удоволствие и опиянение от въжетата и тяхната сила.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 71 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Рукаро Русаки

    161 9 Отговор
    Само още едно допълнение към 1 точка "Йобай"- голотата е задължителна, защото показва и че не е въоръжен, всъщност това е доста популярно не само в Япония. Азия е родината на наръчника за секса и девствеността не е била възнасяна от Църквата, та хората са били, доста откровени в желанията си. Има дори любовна история за вражески командир, който правел "Йобай" на ЖЕНАТА на противников ГЕНЕРАЛ (генерала е бил охраняван, а охраната винаги е пускала голият любовник, стига да е минавал по покрива)- мит или не, любов, страст, напрежение, опасност - всичко е въпрос на възбуда. Японците са си направили ритуал с екстремни правила - на който му стиска. Между другото в последвалите битки любовника-командир е посечен от Генерала и жена му се самоубива... Пак казвам - азиатците имат чувство за драматизъм!

    Коментиран от #39

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Мосак фонсека

    29 25 Отговор
    Пено ,жененити толупи дет талашкат пу избити праят ли ги тес раоти ма?

    Коментиран от #18

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Дедо МъдрЮ

    103 7 Отговор
    "Отваряй широко очите си преди сватбата и ги затвори наполовина след нея"
    Японска поговорка
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Що ти..?!

    31 5 Отговор

    До коментар #6 от "Цигански кур":

    Да не си Мохамед Али....?! Ти като си ял, затова ли си на умиргане...?! Спри да се заяждаш с мен и на тебе ти се прииска български...?!
  • 12 Бат Мишо

    26 46 Отговор
    Май янките не е трябало да спират след Нагазаки....Първо ги мислех за изроди ама ся кът чета почвам да ги разбирам хората....Го ужас за гледане и разбиране ...тупаш килимо отгоре и точка
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Деси

    79 28 Отговор
    Японците какво ли не измислят за да компенсират че са им малки. Никакви въжета и възли не могат да заменят големият твърд член.

    Коментиран от #26, #59, #69

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Gxhchvuv

    22 2 Отговор
    Заловяват ?!?!?!?
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Чувал съм

    39 10 Отговор
    че Йобаи са правили повече от 10 пъти на жената предатяля Кутуошефф, които се отказа от българското си гражданство, за да става японец, всяка вечер си опъеа очите с тиксо назад, а стаята му е пълна с носени женски бикини-Бурусера, които постоянно души бясно за да спазва традициите
  • 21 3 ташака

    27 8 Отговор
    И като пръдна 😂😂😂😂😂шоуто свършва
  • 22 Деси

    15 6 Отговор

    До коментар #16 от "Кур по императорски":

    Хубаво предлагаш да черпиш, но отговаря ли на изискванията?

    Коментиран от #28

  • 23 Гоуст

    52 2 Отговор
    Сигурно колкото е по-мръсно бельото толкова е по-скъпо. По-извратено нещо не съм чувал.
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Стоянко

    9 1 Отговор
    А за КАБУКЕ чували ли сте ??
    Хахаха
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Хилти

    17 3 Отговор

    До коментар #22 от "Деси":

    Ако ти е малко, после мое да пробваш и мойто хилти-от големите балкански размери. Ти разбъркам лютеницата.
  • 29 Живеещ в кло

    14 8 Отговор
    Има и по-лошо значи, дори по-лошо от САЩ - Япония, добре, че съм безкрайно далече от тия...
  • 30 Бай Благой

    28 4 Отговор
    Шибари.,....името казва всичко.
  • 31 гост

    18 0 Отговор
    Шибари - недвусмислено е какво се прави при него.
  • 32 Норис

    45 3 Отговор
    Хари Труман се колебаел между атомната бомба и това да прати Чък Норис.....и избрал по-хуманния вариант.
  • 33 Лорчето

    21 6 Отговор
    Обичам изващения и перверзии !!!

    Коментиран от #35, #57

  • 34 добре е

    17 3 Отговор
    Йобаито не е лошо
  • 35 Лудата калинка

    14 7 Отговор

    До коментар #33 от "Лорчето":

    Имаш грешка...! Обичам млади и красиви младежи с които да правим, тези готини японски извращения...естествено да гледат само в посока дясно, демек да нямат забежки ту наляво, ту надясно....!!!!
  • 36 Ивайло

    44 5 Отговор
    Йобаи-то е доста добра техника - ходиш и си плякаш наред, само да си гол и тих и никой не те закача!!! ;))) То и в България доста хора практикуват "йобаи" (любовниците), ама тука ако те докопа мъжа, няма да те пусне да си идеш току-така!!! Това трябва да се промени - ето, хората на изток са го измислили!!! Демокрация!!! :)))
  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 асддса

    32 0 Отговор

    До коментар #2 от "Рукаро Русаки":

    Само едно не ми е ясно, какво става ако влезеш в грешната стая, я при мъжа, я при бабата :D

    Коментиран от #41

  • 40 Баба яга

    8 2 Отговор
    Лорчееее 😈 ща воза на метлата

    Коментиран от #42

  • 41 mdamda

    30 3 Отговор

    До коментар #39 от "асддса":

    кво кво, правят ти едно бързо шибари и бегаш
  • 42 Ти се возиш..!

    7 1 Отговор

    До коментар #40 от "Баба яга":

    Идва ли ти по евтино....?! Аз съм естествен човек, на мен ми трябват съвсем малко неща, за да бъда щастлива, например японското кеф удоволствие, да си хапнат от мен суши и аз от партньора...!!!!!
  • 43 chetin

    6 10 Отговор
    İZVRATENİ PİGMEİ S MALKİ PİSHKİ
  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 Боклук

    25 2 Отговор
    Еее браво за статията,сега всички цигани ще почнат да практикуват йобаи и цацаратурата няма да може да ги пипне.
  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 снощи

    20 6 Отговор
    снощи таа се ипразнех в една ромка много тясна ученичка още отзад е отворих може да е ромка но е стегната тясна и ме изпразне напалнооо
  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 Ники

    40 2 Отговор
    В България ако те хванат да практикуваш"йобаи", веднага започва шибари
  • 51 Чудесен

    13 4 Отговор
    Аааахахааа Идеално !!! Правим си секс голи и тихичко и всеки дом да го няма !!! Мечтииии ;)
  • 52 вуйчо Ваньо

    14 2 Отговор
    С това на първата снимка мога да направя и петте извратени секс практики.
  • 53 Алфа Ромео

    10 2 Отговор
    Ктоьоооо тва японче от първата снимка чудничко!
  • 54 Аз Варна

    23 6 Отговор
    Това със използваното бельо чупи рекорда по мизерия.И какво значи „степента на зацапване”?За Бога,идва ми в повече,кой извратеняк ще си купи мръсно дамско бельо за да го гали и мирише.Ужас!!!Я един здрав секс без степен на зацапване и да си дойдем на думата.
  • 55 Алфа Ромео

    17 2 Отговор
    Искам у Япония, май има по-сгодни женици там, не само битчес златотърсачки.
  • 56 българин

    12 0 Отговор
    Часът на Венелина .Браво

    Коментиран от #71

  • 57 Доксислав

    3 1 Отговор

    До коментар #33 от "Лорчето":

    И аз и аз айде да те нашляпам едно хубаво
  • 58 Червено вино

    7 2 Отговор
    При точка 1: Ще е интересна една колизия между японската и турската традиция, поне в частта с изтървания сапун... Току виж се появило нещо ново в Страната на изгряващото слънце...
  • 59 Отговор

    4 4 Отговор

    До коментар #15 от "Деси":

    Особено ако големия твърд член е от БСП. Лоша работа.
  • 60 бай Даньо

    8 3 Отговор
    Аз нормален японец не съм виждал и то дори в Америка където трябва да са направили поне една крачка към западната култура... Откачени диваци са всички японци!
  • 61 модърн толкин

    13 5 Отговор
    Това са доста редки случаи.Човек би помислил че едва ли не всеки японец връзва жена си с въжета докато души непраните гащи на някаква непозната чисто гол кроейки планове как да се промъкне незабелязан в спалнята на съседката.Азиатките са готини жени правят много хубава френска любов и ако им паднат първоначалните задръжки стават любовници мечта в леглото. Накратко казано прави всичко и гледа да ти е хубаво и няма претенции.12-13 санта им се струват масивен размер. Изобщо има много какво да се пише и каже за жените там. А и между другото в Япония усмивката на авторката на статията се счита за адски секси и красива.Не съм японец но съм съгласен.
  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 Опа

    6 0 Отговор
    Ами "букаке"? Защо го пропускате? Извратена работа.
  • 65 волен сидеров

    7 0 Отговор
    Венелинче,дай си адреса
  • 66 хиху

    9 2 Отговор
    Между другото тая ковра дето съди Кобрата затова и викат джени суши, защото седи гола и ядат от нея, после обяснявала как била насилена.
  • 67 кобрата

    3 2 Отговор
    бре невероятно в средновековието имало някъде по света място жените да са доста скъпи.в европа по това време са били по евтини от овца.
  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 Абе деси

    7 1 Отговор

    До коментар #15 от "Деси":

    Имам един приятел черен, моя също е към 19,5 ако искаш мое му звънна да се позабавляваме? Така веднъж една полякиня ни се смееше само като я бъзикахме и после като си тръгна гледаше се едно сме я заляли с вряла вода, после не се появи и кафе да пие а и оставаха още 4 дена да е на почивка (няма за кво да лъжа) ама тва е конкретно към деси нали си пада по дебели и твърди тамън ще са и сходни по размер с оня, се едно е с ин и ян от твърди чепове да заповяда ние с авера много обичаме така 👍 обичам силни изказвания 😂
  • 70 Алекс

    5 3 Отговор
    През 1940 г. депутат, близък до управляващите в Царство България, на име Серафим Георгиев, описвайки мизерията у нас, споменава между другото и факта, че болшевството българи не се къпят през зимата... Това водело до такова захабяване на долното бельо, че то хващало ...кожа от кир...

    Коментиран от #73

  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 Никой

    0 1 Отговор
    Ей затова, коронка и в кочината!
  • 73 Никой

    2 1 Отговор

    До коментар #70 от "Алекс":

    Те въобще не са имали бельо!
  • 74 Джоркаеф

    1 0 Отговор
    Който си е мизерник,ще си остане винаги такъв.Живея в малко градче,което има обща баня с минерална вода.Прави ми впечатление,че стари хора на по -85-90г.редовно ходят на баня.Едвам вървят,но посещават банята поне 4-5 пъти в месеца...А съм минавал покрай баби на по 70-80г.коитп миришат на пикня та се не трае...
    Всичко е до човека.А за японските простотии,дори не ми се пише....Сепуко,гейши,лакаримас,това си е тяхна култура,някаква измислена-да си живеят с нея.