Last news in Fakti

16 Април, 2019 11:28 19 273 17

Мариана Попова разпали мрежата с признание за Явор от Gravity Co

  • мариана попова-
  • признание-
  • искрено-
  • откровено-
  • явор захариев-
  • гравити ко-
  • gravity co

Певицата разбуни духовете с публикация във Фейсбук

Мариана Попова прекъсна мълчанието си и сподели публично какво точно мисли за смъртта на Явор Захариев от Gravity Co, която потресе цялата музикална гилдия в страната.

Певицата, която обикновено казва онова, което мисли, без да увърта, и този път не изневери на стила си. Въпреки че изказването ѝ е с отворен финал, в него се дават отговори на много от въпросите, които публиката се питаше за вокалиста.

„Явор си е тръгнал много отдавна, още преди някой да е предполагал, че днес физически ще се сбогуваме. Явор... човекът, който като мен и много други, не беше нахален, агресивен, болно амбициозен и най-вече не беше ниско талантлив. Докоснат, от когото трябва, с ясната мисъл, че музиката и съществуването в самата нея, е нещо много специално. Явор си тръгна отдавна, мълчеше му се отдавна... тогава, когато си отвъд преди някой изобщо да го усети! Явор си е у дома, а мълчанието му ще крещи най-силно за тези, като нас, които мълчат”, написа Попова, а под поста ѝ веднага заваляха десетки коментари и реакции.

Припомняме, че преди броени дни роднините на Явор реагираха в социалните мрежи след десетките публикации по адрес на музиканта, в които твърдението, че е починал вследствие на побой, бе подложено на съмнение.

„Искаме да се обърнем и към тези, които побързаха да го нарекат "наркоман" или да подчертаят с големи черни букви, че той е загубил борба си с наркотиците. Към тези, които с огромна лекота му сложиха този безплатен етикет и не се замислиха, че това може да причини още повече болка на хората, които го обичат. Точно към тези хора искаме да се обърнем...Към всички тях и към всеки един по отделно. Ще ли е възможно да си върнете думите назад? Ще ли е възможно да предъвчете тази гадост и този бълвоч, които изплюхте? Ще ли е възможно да да го сдъвчете добре и да го преглътнете, без да се задавите? Благодарим ви предварително. На всички вас държим да кажем, че това не е поредната наркоманска история, която от първия момент ни нагнездихте насила в главите, без дори да знаете какво точно се е случило „по непотвърдени данни”, с много болка казаха роднините на Захариев.

Припомняме, че певецът почина, след като бе открит в дома си в безпомощно състояние с жестоки наранявания.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Лора

    10 15 Отговор
    Ще се опитам първа да коментирам. това, въпреки че за радост моя, не съм пробвала от тези гадости,, наркотиците,, които на никого не са простил до сега, ако ще и милиарди да имам, никога не бих ги пробвала...! Гравити Ко правят хубава музика и обичам музиката без излишна комерсиална прехваленост..! Но много е гадно и интересно, как този тип хора, си отиват от този свят, горе - долу по един и същи начин..., колкото и Мариана да е откровена и иска да защити колега в негова памет...!!! Извинявам се за грешките на тъпия ми таблет...!

    Коментиран от #4, #7

  • 2 Trump

    21 4 Отговор
    Не вземал наркотици, няма установено престъпление - насилие... СИГУРНО ИЗВЪНЗЕМНИТЕ СА МУ СЧУПИЛИ НОСА .. и са го пребили... ПОЛИЦИЯТА НЯМА ЛИ ЯСНОТА ?
  • 3 Валио

    37 4 Отговор
    В тази измислена държава България вече трябва да си лъв, за да оцелееш...Добрите, лоялните, смирените хора с качества са слаби в тези времена...Отвръщавам се от българщината която със всеки изминал ден става все по, нагла, арогантна, злобна и алчна...Човека е бил пребит, унижен и захвърлен, крехката му душа не е издържала на това безумие и се е споминал, жалко...Аз живея в нова кооперация и вече за 2 месеца съм направил почти на вс мои съседи забележка и то по-много нормален, интелигентен начин за високия шум които преобладава от ранна сутрин до късна вечер( не говоря за купони и музика), а съм с малко дете което има нужда следобяд да си легне..НО понеже те нямат все още деца и незнаят какаво е сме нахендрени да търпим това нещо...На никой не му пука за другия, после как да имаме държава и народ...Ние сме трагедия, един изпаднал народ с погребана система и държава...Така и този човечец си е заминал поради сходни обстоятелства...МНОГО ЛОШ НАРОД СТАНАХМЕ НИЕ БЪЛГАРИТЕ и един ден това ще избие в огромен мащаб и ще свършим много, много ЗЛЕ ! АМИН

    Коментиран от #6, #8, #9

  • 4 Запознат

    12 5 Отговор

    До коментар #1 от "Лора":

    Не е от таблета, Лорче, а от пропуснатите часове по български език и литература в училище, които така наивно проигра на карти в близкото задимено кафе. Многоточията винаги издават неграмотност, неумело оправдавана с autocorrect.

    Коментиран от #14

  • 5 Амин

    27 5 Отговор
    ''Явор... човекът, който като мен...'' Боже Господи и тя ли?! Как не я е срам на гърба на починал да се изтъква.

    Явор и цялото Гравити са хора на световно ниво, тя е треторазрядна комсомолска певица с чувство за естетика по-лошо и от това на чалгаджийка от 90-те. Потресен съм от наглостта й!


    Явка, светла ти памет, не те заслужавахме ...

    Коментиран от #12

  • 6 Госта

    7 2 Отговор

    До коментар #3 от "Валио":

    Така е,последния да загаси лампата и да вземе поне знамето
  • 7 koko

    3 3 Отговор

    До коментар #1 от "Лора":

    Ти си малоумна.

    Коментиран от #10

  • 8 Амин

    8 2 Отговор

    До коментар #3 от "Валио":

    И какво? Похвалихте се, че сте в нов блок и почнахте да се оплаквате от битовите си проблеми и наричате един от най-добрите ни съвременни музиканти ''ЧОВЕЧЕЦ''? Безумие! Има някаква извратена тенденция, когато някои умре, всеки гущер да се качи върху него като на сцена и да започне да говори за себе си - какви ''проблеми'' има и колко е ''великодушен'' и ''талантлив''. ПУ!
  • 9 СТАВРИ

    12 2 Отговор

    До коментар #3 от "Валио":

    ЕВАЛА ЗА КОМЕНТАРА БРАТО......АБСОЛЮТНО СИ ПРАВ.......ИМАШ САМО ++++++++++++++++ ОТ МЕН......НЕ ТОЛКОВА ЗА ЕДИН ЧОВЕК КОЙТО СИ Е ОТИШЪЛ ОТ ТОЗИ СВЯТ,ВСЕ ПАК Е БЪЛГАРИН.....А ПО-СКОРО ТОТАЛНОТО ОПРОСТАЧВАНЕ И ДЕГРАДАЦИЯ НА ЦЯЛОТО НИ ОБЩЕСТВО......НЕ Е СМУЩАВАЩО.....ПЛАШЕЩО Е....ТАЯ ОМРАЗА И ЗЛОБА МЕЖДУ НАС САМИТЕ ЩЕ НИ ЗАТРИЕ КАТО НАЦИЯ......ЖАЛКО....
  • 10 Яж ми!

    4 2 Отговор

    До коментар #7 от "koko":

    Такъфту, а който мисли, че съм неука, той е два пъти по неук, слагате на старите си любовнички лайкове и това е начетеност...! Няма смисъл да споря с извратени твари...!!!

    Коментиран от #11

  • 11 Вижте!

    2 0 Отговор

    До коментар #10 от "Яж ми!":

    На вашата подопечена как пише,, отвръщение,...! Не се занимавайте с мен, предостатъчно е, нема нужда...! В столицата да отидеш и да изучиш само занаята, на това му казвам,, ибризование,,...!!!!
  • 12 Африканец

    2 5 Отговор

    До коментар #5 от "Амин":

    Така,както лепиш етикети ,кой е треторазреден и кой на световно ниво - бих ти казал - на световно ниво беше Кърт Кобейн.
    Нали знаеш- винаги има некой по-велик от теб.
  • 13 тубата

    2 3 Отговор
    колеги къде ми е ластика../././ незнам за какво ни занимавате с хероинаджии ...дано ги последвате драги джендаро-журнали
  • 14 гощо

    2 1 Отговор

    До коментар #4 от "Запознат":

    Пиши по темата не се праЙ на умен какъвто не си!!! Когато нямаш какво да кажеш по добре замълчи!
  • 15 Метгонтан

    1 2 Отговор
    E хубу де , другите коментирали , другите изписали , а вие от ФАТКИ ко праити уа ? КОпирате съобщението на М.Попова , което бай дъ уей никой не може да разбере , дори и самата тя . Колкото и да си играе с думите и да се опритва да изглежда артист , всъщност е една духалка на вожа , ма не коя да е вожа ами на Първолет вожата .
  • 16 Чичо Пейо

    6 2 Отговор
    Мили Хора ! Света се разпада ! Не беше така ! Няма ценност, няма морал, няма здравеопазване, няма образование, няма възпитание от страна на родителите !Какво има ? Кражби, убийства, лъжи, всеки гледа да прецака другия, корупция, няма човещина и взаимопомощ ! БОЖЕ, ПОМОГНИ НИ ! Дай ни разум , да правим добро, да имаме съвест, да не бъдем алчни ! И ЗДРАВЕ ни дай !

    Коментиран от #17

  • 17 АaaaMaHa

    3 0 Отговор

    До коментар #16 от "Чичо Пейо":

    Мариана, стига мъчи Господ - вземи се в ръце. :D :D :D :D :D